iFly Dubai

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap iFly Dubai

Wil je alle activiteiten in iFly Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over iFly Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 167 beoordelingen

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer eenvoudig

We hebben alleen goede ervaringen met dit aanbod gehad. Boeking is snel en gemakkelijk. De pas is een iVenture-kaart. Een bevestigingse-mail van iVenture zal naar het opgegeven e-mailadres worden verzonden, samen met een link om gratis te registreren bij iVenture (zie: http://checkin.iventurecard.com). Met deze registratie kunt u ook kiezen of u de iVenture Card ter plaatse in de Dubai Mall wilt ophalen of online wilt afdrukken (mijn aanbeveling!). Na registratie op de website (let op: registratie op smartphones gedeeltelijk niet mogelijk, alleen op pc en laptop) kunt u zich vervolgens aanmelden bij de portal (zie: http://myaccount.iventurecard.com). Op deze pagina kunt u van tevoren alle attracties reserveren die gereserveerd moeten worden. U ontvangt onmiddellijk een bevestiging per e-mail met een QR-code, het toegangsticket voor de betreffende attractie

Geweldige ervaring !! Te doen! Voor zowel volwassenen als kinderen. In het bijzonder voor kinderen onder de 50 kg, want wees voorzichtig, sommige sensationele activiteiten in Dubai zijn verboden voor kinderen onder de 50 kg !! Zeer professionele ondersteuning en gegarandeerde sensaties. Ik was super gestrest voordat ik begon, ik vroeg me af wat ik daar deed, maar uiteindelijk vond ik het geweldig en zal ik, met mijn 11-jarige zoon, een geweldige herinnering aan deze activiteit bewaren!

Al met al heel veel

Het zou fijn zijn geweest als je van tevoren in Duitsland was geïnformeerd dat je alle activiteiten afzonderlijk via myaccount in Dubai bij iventure moest boeken en dat je je aan de dag en tijd moest binden, wat ik niet erg vind tijdens een dagtour en dat is ook duidelijk. Maar bijvoorbeeld wanneer de Burj Khalifa behoorlijk lastig is. Maar de klantenservice van Getyourguide was

Als je de tours correct combineert, kun je veel besparen. Ontdek van tevoren wat er geboekt moet worden. Dan loopt het soepel. In het Wild Waldi Waterpark is het bijvoorbeeld voldoende om de QR-code eenvoudig te presenteren. Bij de fonteintour moet je echter de tijd van tevoren boeken en deze omzetten in een kaartje ter plaatse.

Geweldige activiteiten die zonder de pas super duur zijn.

Activiteiten zijn normaal gesproken erg duur in Dubai. Neem deze pas, het zal uw rekening met enkele honderden euro verminderen. Wanneer je daar aankomt, neem je je pas naar het winkelcentrum van Dubai en boek je alles wat je kunt boeken. Ik raad deze pas 1000 keer aan.