Datums kiezen

Igreja Inglesa - The English Church

Igreja Inglesa - The English Church: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Funchal: historische wandeltocht

1. Funchal: historische wandeltocht

Verken het historische Funchal tijdens een 2 uur durende wandeling met gids. Begin bij de stadsmuren en kom meer te weten over de aanval op Funchal door het Franse leger in 1566. Ga de Engelse kerk binnen en luister naar de verhalen over de buitenlandse gemeenschap die Madeira meer dan 5 eeuwen bewoonde. Bekijk Funchal vanaf het uitkijkpunt Cruzes en zie het gebied waar João Gonçalves Zarco, de stichter van Madeira, woonde. Ontdek waarom de nonnen van Santa Clara 200 jaar geleden een toeristische attractie waren, en waar buitenlandse prinsen vroeger genoten van de beste queijadas op het eiland. Bezoek de indrukwekkendste kerken van Funchal en kom meer te weten over de mensen die de bouw ervan hebben gefinancierd.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Igreja Inglesa - The English Church: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Igreja Inglesa - The English Church

Wil je alle activiteiten in Igreja Inglesa - The English Church bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Igreja Inglesa - The English Church

Gemiddelde beoordeling

4.9
(68 beoordelingen)

We hadden een mysterieuze tour die ons naar delen van Funchal bracht die we anders niet zouden hebben gezien. We hadden een lieve jonge Oostenrijkse student die uitlegde dat de kosten van de tour zouden helpen om studenten te ondersteunen die naar de universiteit gingen, wat volgens ons briljant was. Een zeer informatieve tour met mooie stops / uitzichten.

Mijn man en ik hebben de historische tour van 2 uur gedaan met Martha, die een uitgebreide kennis van de plaats had en erg knap was. We hebben enorm genoten van haar als onze gids en zouden haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die deze tour doet. We hadden uren met haar kunnen kletsen!

Leuke rondleiding door Funchal om een goed overzicht te krijgen. De gids was een jonge man uit Luxemburg die zijn fsj deed op Madeira. Hij deed zijn werk geweldig! Ik kan alleen maar aanbevelen

Ongelooflijke hoeveelheid geschiedenis en de gids was goed voorbereid en zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van de stad

Ik zou zo heel de dag met de gids kunnen doorbrengen, al die weetjes en verborgen plekjes.