IJsgrot van Katla

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap IJsgrot van Katla

Wil je alle activiteiten in IJsgrot van Katla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over IJsgrot van Katla

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 3 beoordelingen

soepel proces - interessante rondleiding!

Het verloop van de ijsgrot-tour was onberispelijk. Je wordt opgehaald op het hoofdkantoor van de Vik - Lava Show. Vanaf daar rijdt u ongeveer 30 minuten met een 4x4-vrachtwagen naar de parkeerplaats net voor de gletsjer. Onderweg krijg je interessante informatie van de gids over de gletsjer en de vulkaan (Let op: erg hobbelige rit!) Voor de veiligheid kregen we helmen met koplampen en spikes voor de schoenen. De hele tour door de ijsgrot duurde ongeveer 45-50 minuten. Toen werden we afgezet bij de ophaallocatie. Al met al kun je de Ice Cave-tour zeker aanbevelen!

We waren een groep van zes deelnemers. We boekten een paar dagen eerder, vlekkeloos en snel via de website op onze smartphone. De tour was erg indrukwekkend, we hebben veel gezien, ervaren en ervaren! Erg leuk - omdat veel foto's - en zeer informatieve tour met een zeer goede gids (Engels). Het was geen seconde saai en als we weer naar deze hoek komen, zullen we blij zijn om er weer te zijn. Heel erg bedankt! PS: Een deelnemer moest annuleren vanwege ziekte en de kosten werden zonder problemen vergoed. Hartelijk dank voor deze ongecompliceerde verwerking!

Geweldige reis!

We hadden een geweldige ervaring in de vulkaan Katla! Onze gids was erg grappig en leidde ons naar de ijsgrot en vervolgens de vulkaankrater die zeer interessante feiten over ijs, geologie en IJsland deelde.

Gids was zeer informatief over de omgeving, en maakte zeker de sfeer zeer positief en plezierig. Geweldige tour! Zou er zeker weer heen gaan.

Gids was erg goed. Wist waar hij het over had en was erg leuk!