Belevingen in
IJzeren Brug

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

IJzeren Brug: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

1. Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van Frankfurt terwijl je aanwijzingen in de oude stad oplost. Verken deze prachtige Duitse stad door een zoektocht te spelen met je vrienden, partner of familie. Ga op avontuur waarbij elke aanwijzing je van de ene plaats naar de andere zal leiden, met exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Wanneer je het oplost en het antwoord raadt, wordt het geheime verhaal van die plek ontgrendeld. Boek de zoektocht en ontvang per e-mail je toegangscode die in de app gebruikt kan worden. De tour duurt maximaal twee uur, maar er is geen tijdslimiet, dus ga in je eigen tempo. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en wees klaar om aan het avontuur te beginnen. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Je kunt als groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt. Of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de andere groepen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep en aan het einde de groep ontmoeten.

...
Frankfurt: Urban Adventure Game

2. Frankfurt: Urban Adventure Game

Ontdek de stad Frankfurt met een leuk en interactief spel. De tour begint vanaf een centraal plein in het stadscentrum en leidt je langs belangrijke monumenten en interessante bezienswaardigheden. Overal op de route wachten aanwijzingen op je - puzzels, hints en raadsels. Het enige dat je nodig hebt, is een slim team van 2 tot 6 personen, een opgeladen smartphone of tablet met ongeveer 100 MB mobiel internet, een pen en de gamekaart. Dit is een zelfgestuurde ervaring, zodat je kunt beginnen met spelen wanneer je maar wilt. Voltooi het spel in 2-3 uur of neem een pauze voor koffie, lunch of winkelen.

...
Frankfurt: wandeltocht historisch centrum

3. Frankfurt: wandeltocht historisch centrum

Dompel jezelf onder in de levendige geschiedenis van Frankfurt met deze wandeltocht. Vertrekkend van de prachtige kathedraal van St. Bartholomeus, loop je door de oude stad met zijn vakwerkhuizen tot je het stadhuis bereikt. Luister naar je gids terwijl ze de oorsprong van Frankfurt, zijn interessante geschiedenis en zijn evolutie tot nu toe uitleggen. Bezoek later de spectaculaire kerk van San Pablo en ga naar het financiële district dat bekend staat als het Manhattan van Frankfurt. Bewonder de Frankfurter Opera, een van de wolkenkrabbers in de omgeving en het beroemde monument voor de Euro. Maak ten slotte een mooie wandeling langs de rivier de Meno om te eindigen bij de Eisener Steg, bekend om zijn panoramische uitzicht en de vele sluizen die door geliefden zijn achtergelaten.

...

Sitemap IJzeren Brug

Wil je alle activiteiten in IJzeren Brug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.