Il Redentore

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Il Redentore: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Venetië: stadspas inclusief Dogepaleis & openbaar vervoer

  1. Venetië: stadspas inclusief Dogepaleis & openbaar vervoer

  Ontvang de sleutels tot Venetië met een stadspas voor 24, 48 of 72 uur en geniet van mogelijke extra transportvoordelen. Bewonder de Byzantijnse monumenten op het San Marcoplein (Piazza San Marco) en betreed het voormalige paleis van de hertogen; het Dogepaleis. Bespaar tijd en geld op je vakantie in Venetië voor een onvergetelijke ervaring. Naast gratis ritten met de watertaxi's en bussen van ACTV kun je de musea van de stad bezoeken, waaronder: • Dogepaleis • Museo Correr • Nationaal Archaeologisch Museum Venetië • Biblioteca Nazionale Marciana Ontvang daarnaast een koorpas (Chorus Pass) die je toegang geeft aan 16 van de mooiste kerken van de stad: • Santa Maria del Giglio • Chiesa di Santo Stefano (kerk van San Stefan) • Santa Maria dei Miracoli • San Giovanni Elemosinario • Chiesa di San Polo (kerk van San Polo) • Santa Maria Gloriosa dei Frari • San Giacomo dall'Orio • San Stae ...

  Goede pas om lekker het San Marco mee uit te spelen. We hebben de pas veel gebruikt!

 • Venetië: panoramische cruise & zonsondergang Spritz

  2. Venetië: panoramische cruise & zonsondergang Spritz

  Ga mee op deze panoramische cruise en geniet van een typisch Venetiaans aperitief in het St. Mark's Basin. Geniet aan boord van een prachtige zonsondergang terwijl je langs het San Marcoplein passeert. De lokale partner laat je de mooiste en meest romantische plekjes van Venetië en zijn eilanden zien. Het is een geweldige manier om te ontspannen na een lange dag sightseeing en het is de perfecte tour om met vrienden, familie of je partner te maken, terwijl je dromerige plekken bewondert en naar muziek luistert. Schema 18:50 uur: Ophalen van Caserma Cornoldi Pier 2 19:10 uur: Instappen en vertrek van de panoramische tour 20:10 uur: einde van de tour (op de plaats van vertrek)

 • Venetië: 1 uur durende boottocht Canal Grande

  3. Venetië: 1 uur durende boottocht Canal Grande

  Vaar samen met een gids over het Canal Grande tijdens een 1 uur durende boottocht met een kleine groep, en bezoek eveneens een deel van het  kanaal van Giudecca. Het Canal Grande is zonder twijfel de spectaculairste 'hoofdstraat' ter wereld. Langs de kant staan prachtige paleizen die gedurende honderden jaren werden gebouwd — tijdens het varen kun je je voorstellen hoe het was toen er nog tuinen, loodsen, steenhouwers en de zogenoemde squeri waren, waar de gondels werden gebouwd. Ontdek waarom er zo veel verschillende architectonische stijlen zijn, en waarom er zo veel van de gebouwen in Moorse of oosterse stijl gebouwd zijn. Ervaar uit de eerste hand waarom dichters en schrijvers, zoals Shelly, Byron, en Browning, zo veel van Venetië hielden. Bezoek vervolgens enkele van de meer afgelegen waterwegen van de stad, die te voet onbereikbaar zijn. Vaar onder schilderachtige brugge...

Sitemap Il Redentore

Wil je alle activiteiten in Il Redentore ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Il Redentore

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 718 beoordelingen

Bedankt dat we alle gewenste plaatsen konden bereiken. Vervoerskaart was geweldig. Enige nadeel was dat we maar één keer met elke kaart naar de belangrijkste attracties konden gaan. Het was hoe dan ook geweldig. Moest echter nog steeds in de rij staan voor Basiliek - dacht dat onze passen ons konden helpen. Bedankt

We verbleven 5 dagen in Venetië, we namen de 72-uurs stadspas met de alilaguna om met de boot vanaf het vliegveld te komen en op de laatste dag terug te keren. We konden vanaf de middag van onze aankomst tot de laatste dag de vaporetto nemen, we hebben de musea op de lijst bezocht, evenals de kerken.

Een absolute aanrader om Venetië en alle omliggende eilanden te verkennen, zowel per boot als per bus. de enige moeilijkheid was om de kaartjes op te halen, om naar het loket te gaan, we moesten een bootkaartje betalen (7,50 euro per persoon) om bij het loket te komen om de 3-daagse pas op te halen.

Super handig en vooral onmisbaar in Venetië. Absoluut geen probleem met het inwisselen van het geprinte voucher. Dit hebben we meteen geregeld bij aankomst op het vliegveld Marco polo international airport. Het vervoer met de vaporetto naar Murano zit er ook in.

Zeker de moeite waard als je de stad en de omliggende eilanden wil verkennen. Kan op elk moment zonder nadenken de boten nemen, heeft het toegangsbewijs voor het Dogenpaleis (zelfs tegen een gereduceerde prijs) en het museum op het San Marcoplein.