Kies data

Île aux Bénitiers

Île aux Bénitiers: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Mauritius: dagcruise met barbecuelunch

1. Mauritius: dagcruise met barbecuelunch

Stap aan boord van de catamaran en kijk omhoog naar het Black River-gebergte en de mythische Mourne Mountain, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de kalme blauwe wateren van het westen wacht u volledige ontspanning. Vertrek om 9.15 uur vanaf The Morne Anglers Club en ga naar Tamarin Bay. Hier kunt u proberen de dolfijnen te spotten. Vaar vervolgens rustig in de richting van Crystal Rock en stop onderweg om te snorkelen en te zwemmen naast het koraalrif. Eenmaal aangekomen bij Crystal Rock, kun je nog een duik nemen terwijl de bemanning een heerlijke BBQ aan het voorbereiden is. Na de lunch kunt u 40 minuten besteden aan het ontdekken van Ilot Benitier. Er staat een tenderboot tot uw beschikking om u naar het eiland te brengen. Vaar terug naar de Black River en arriveer om ongeveer 15.30 uur.

Île aux Bénitiers: zwemmen met de dolfijnen en barbecuelunch

2. Île aux Bénitiers: zwemmen met de dolfijnen en barbecuelunch

Begin de excursie met ophalen bij het hotel om 06:00 of 07:00 uur, afhankelijk van waar je bent op het eiland. Ga dan op avontuur voor je ontmoeting met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Kijk hoe dolfijnen rond de speedboot zwemmen en ga samen met hen het water in om te zwemmen. Breng daarna wat tijd door met snorkelen langs een koraalrif met de prachtige kleuren van de tropische vissen. Vervolg uw excursie met een bezoek aan het eiland Benitiers, waar u zult genieten van een barbecuemaaltijd. De chauffeur keert na de excursie veilig terug naar uw hotel.

Ile Aux Benitiers: privécruise van een hele dag

3. Ile Aux Benitiers: privécruise van een hele dag

Stap aan boord van een luxe catamaran en geniet van het adembenemende uitzicht op het Black River-gebergte en de mythische Mourne Mountain, een UNESCO-werelderfgoed. In de kalme blauwe wateren van het westen wacht u volledige ontspanning. Vertrek om 9.15 uur vanaf The Morne Anglers Club en ga naar Tamarin Bay. Hier kunt u proberen de dolfijnen te spotten. Vaar vervolgens rustig in de richting van Crystal Rock en stop onderweg om te snorkelen en te zwemmen naast het koraalrif. Eenmaal aangekomen bij Crystal Rock, kun je nog een duik nemen terwijl de bemanning een heerlijke BBQ aan het voorbereiden is. Na de lunch kunt u 40 minuten besteden aan het ontdekken van Île aux Benitiers. Er staat een boot tot uw beschikking om u naar het eiland te brengen: vaar terug naar de Black River en arriveer rond 15.30 uur.

Mauritius: catamarancruise aan de westkust vanaf Black River

4. Mauritius: catamarancruise aan de westkust vanaf Black River

Stap om 9:00 uur aan boord van de catamaran bij La Balise Marina in Black River. Vaar richting Tamarin Bay of naar het schiereiland Le Morne Brabant en probeer de groepen dolfijnen te spotten die het gebied bewonen. Stop bij een koraalrif waar je wat tijd kunt nemen om te snorkelen. Zie heldere koralen en een verscheidenheid aan kleurrijke tropische vissen. Ga verder richting het magnifieke Ile Aux Benitiers en geniet van een lunchpauze aan boord (beschikbaar als add-on). Laat je na de lunch op Ile Aux Bentiers vallen en verken de prachtige rustige stranden. Vaar terug naar Black River en wordt rond 15.30 uur afgezet bij de jachthaven.

Overzicht activiteiten in Île aux Bénitiers

Wil je alle activiteiten in Île aux Bénitiers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.