Île aux Cerfs

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Île aux Cerfs

Wil je alle activiteiten in Île aux Cerfs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Île aux Cerfs

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 338 beoordelingen

We hebben een hele leuke reis gehad! De bemanning was geweldig en super attent en vriendelijk gedurende de dag. Er was de hele dag genoeg eten en drinken, en ook goede muziek! Onze catamaran had een flink aantal mensen aan boord en voelde niet te druk aan. Voor ons waren de enige keerzijden de stukjes plastic afval die we in de oceaan tegenkwamen, en een enigszins teleurstellende waterval. Het ontmoetingspunt stond vermeld als een restaurant dat we niet konden vinden. Uiteindelijk parkeerden we op een parkeerplaats en vroegen rond totdat we te horen kregen dat we op het strand moesten wachten. De instructies kunnen zeker duidelijker worden gemaakt. Over het algemeen maakte de heerlijke dag ontspannen op de catamaran met een prachtig uitzicht en geweldige bemanning de kleine teleurstellingen goed, en we zouden deze reis absoluut aan iedereen aanbevelen!

Hoe leuk deze activiteit zal zijn is mede afhankelijk van het weer. Ondanks het mindere weer hebben toch wij een hele leuke dag gehad. Het snorkelen was leuk (koraal gezien en honderden vissen die je kunt bekijken en om je heen blijven zwemmen), het eten (BBQ) was goed en de bediening en gastvrijheid van de bemanning was top! Het enige wat minder was is dat je op het eiland Ile aux Cerfs wordt gedropt, waar echter genoeg te doen is qua activiteiten, maar er vrij weinig tijd is aangezien je na 1,5 uur weer teruggaat. Als het weer ook minder is dan kan je ook niet lekker in de zon liggen en moet je noodgedwongen je tijd uitzitten alvorens de catamaran terugkeert om iedereen op te pikken.

Goed georganiseerde opzet van deze operator

Ophalen door prive chauffeur met SUV. Ontvangst haven snel. Ontvangst op boot met koffie en uitleg van de dag. Gehele dag voorzien van drankjes, lunch rond de middag (bbq) ruim voldoende. Voor de middag riviertje op met van een afstand een kleine waterval, leuk. Na de middag dan voor anderhalf uur naar ill cerf beach ook leuk echter geen Bounty gevoel, Erg massaal toeristisch maar toch leuk om gezien te heen. Over het algemeen een leuke dag gehad, geen topper maar een dikke acht.

Absoluut fantastische dagcruise - echt genoten van het uitzicht, zeilen en vrije tijd op het strand. De bemanning was ook geweldig - professioneel en zorgt ervoor dat je een geweldige ervaring hebt met het hoogste comfort.