Belevingen in

Île-de-France

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Île-de-France

Wil je alle activiteiten in Île-de-France ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Île-de-France

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 143.753 beoordelingen

Uitstekende service, zeer vriendelijk en attent, we hadden een tegenslag om het op de gehuurde dag te nemen vanwege de regen hebben we het niet bereikt, we gingen de volgende dag kijken of het kon worden genomen en het zeer vriendelijke personeel deed er alles aan om help ons plaats te vinden en geef ons die dag de dienst. Hij geeft je warme chocolademelk en een deken omdat het erg koud was, behalve zijn comfortabele en overdekte bussen om je te beschermen tegen regen en kou. Sterk aanbevolen. Bedankt.

Dit is een must tijdens de kerstperiode in Parijs. Parijs 's nachts zien is een hele nieuwe ervaring dan overdag, vooral met de kerstversiering overal. Ik stel voor om zo goed mogelijk te proberen om op het bovenste dek voor de meeste rijen te zitten om het beste uitzicht te hebben. Het enige wat ik zou willen voorstellen is dat er tijdens de tour zachtjes kerstliedjes op de achtergrond spelen. Toen we langs de efieltoren kwamen, schitterde dat ding perfect op tijd.

Vriendelijke Nederlands sprekende gids, Frédéric is echt geweldig, en weet heel goed waarmee hij bezig is. We hebben een super leuke tijd gehad.

Goede georganiseerde rondleiding . En een prachtig stadion

Prachtig gebouw met magnifiek interieur echt doen!!!!