Kies data

Illuseum Berlin

Illuseum Berlin: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

1. Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

Neem een pauze van de echte wereld en stap binnen bij Illuseum Berlin. Het Illuseum in het centrum van Berlijn is een plek waar niets is wat het lijkt, en waar de focus ligt op plezier, vermaak en interactiviteit voor bezoekers van alle leeftijden. Of het nu gaat om scheve ruimte of oneindige ruimte, verbluffende hologrammen of een indrukwekkende tunnel, iedereen kan zichzelf een tijdje onderdompelen in een wereld vol illusies, en zich laten betoveren door hun zintuigen. De gasten en staf van dit stimulerende museum geloven dat niemand ooit te oud is om de zwaartekracht te trotseren, om de grond onder de voeten kwijt te raken, om mensen met hun eigen ogen te zien groeien of krimpen, of om geïnspireerd te raken voor optische illusies. Als leuke bonus zijn er slimme speel-gebieden met duurzaam houten speelgoed, waaronder vele indrukwekkende 3D-puzzels en raadsels die niet alleen leuk zijn, maar ook je logica-vaardigheden trainen. Het is makkelijk een dag kwijt te raken bij dit lastige fitnesscentrum voor het brein.

EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

2. EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

Je ontdekt de opwindende stad van Berlijn met de EasyCityPass en profiteert van vele voordelen. De EasyCityPass biedt je een goedkoop kaartje voor het openbaar vervoer, evenals kortingen voor vele verschillende samenwerkingspartners uit een breed scala van industrieën. De kortingspartners komen uit de gastronomie, cultuur & vertoningen, winkelen, plezier & actie, bezienswaardigheden, specials en het uitgaansleven. De EasyCityPass is praktisch voor gezinnen en biedt 3 kinderen tot 14 jaar de mogelijkheid om gratis te reizen. Samen met je EasyCityPass ontvang je een flyer met details over de partners en hun voordelen. De locaties van de attracties worden ook vermeld, samen met de verbindingen met het openbaar vervoer. Kortingslijst (onder voorbehoud van wijzigingen) Interessante plaatsen: Alternatieve rondleidingen in Berlijn -2 EUR Berlin Dungeon -20% Madame Tussauds -20% Stadt im Ohr -20% Rondleidingen Teufelsberg -20% Illuseum Berlin -10% Cultuur en podium:   Friedrichstadt-Palast -10% Tipi am Kanzeleramt -5,50 EUR Wintergarten Varieté -25% Eten en drinken: Berlin Kaffeerösterei 1 gratis espresso eliza - Café & Lieblingsstücke -10% Nocti Vagus Dunkelrestaurant met showpodium -10% Plezier en actie: Dockx schwarzlicht Minigolf & Lasertag -1.40 EUR Exit The Room (Berlin) -15% JetSim vluchtsimulatie -10% LEGOLAND® Discovery Centre Berlijn -20% SeaLife Berlijn -20% Suppen -20% Segwaytour Berlin -10 EUR

Sitemap Illuseum Berlin

Wil je alle activiteiten in Illuseum Berlin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Illuseum Berlin

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 991 beoordelingen

Gemakkelijke registratie. Tijd om de tentoonstelling te bezoeken werd strikt in acht genomen. Max. 5 minuten eerder kon je naar het museum gaan. Vanwege het beperkte aantal bezoekers per slot, konden de objecten en experimenten goed worden bekeken en uitgeprobeerd. Tijdvak is goed gekozen. Het duurt ongeveer 50 minuten voor een rondleiding.

Mooie ervaring in alle opzichten! Het is waar dat er weinig kamers waren, maar het leuke is de verbazing dat het zoveel was! Ik heb twee uur zorgeloos doorgebracht! En uiteindelijk was het via Instagram ook mogelijk om de foto's die met de telefoon waren genomen, af te drukken!

Vanwege de huidige populariteit is het logisch om tickets vooraf te bestellen! We kwamen binnen zonder in de rij te staan! Het boeken van een gids wordt ook sterk aanbevolen. Je krijgt gewoon veel meer.

Leuke illusies. Je kunt hele leuke foto’s maken, maar moet wel goed opletten dat je dit vanuit de juiste invalshoek doet. Klein museum, dus 45 minuten is lang genoeg. Wel heel leuk opgezet.

We gingen naar de tentoonstelling in het nieuwe jaar en hadden niet verwacht dat het zo vol zou zijn. We hadden ook een grotere expositieruimte verwacht. Het is echt heel snel gedaan.