Illuseum Berlin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Illuseum Berlin: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Berlijn: toegang zonder wachtrij Illuseum

    1. Berlijn: toegang zonder wachtrij Illuseum

    Neem een pauze van de echte wereld en stap binnen bij Illuseum Berlin. Het Illuseum in het centrum van Berlijn is een plek waar niets is wat het lijkt, en waar de focus ligt op plezier, vermaak en interactiviteit voor bezoekers van alle leeftijden. Of het nu gaat om scheve ruimte of oneindige ruimte, verbluffende hologrammen of een indrukwekkende tunnel, iedereen kan zichzelf een tijdje onderdompelen in een wereld vol illusies, en zich laten betoveren door hun zintuigen. De gasten en staf van dit stimulerende museum geloven dat niemand ooit te oud is om de zwaartekracht te trotseren, om de grond onder de voeten kwijt te raken, om mensen met hun eigen ogen te zien groeien of krimpen, of om geïnspireerd te raken voor optische illusies. Als leuke bonus zijn er slimme speel-gebieden met duurzaam houten speelgoed, waaronder vele indrukwekkende 3D-puzzels en raadsels die niet alleen leuk zij...

    Leuk dat je dingen kon ervaren. Alleen jammer dat er geen rij is voor mensen die al kaarten hebben gereserveerd. Het is dat er een medewerker naar buiten kwam die wij even konden aanspreken, anders stonden we ontzettend lang in de rij. Ook was er een grote tour, waardoor wij weg op moesten letten dat we ze niet in de weg liepen. Dat was wel erg jammer.

Sitemap Illuseum Berlin

Wil je alle activiteiten in Illuseum Berlin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Illuseum Berlin

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 249 beoordelingen

Ik kan dat niet bevestigen door buiten in de rij te staan. Ik was er vóór de tijd van het ticket en kon ook direct naar binnen gaan (zondag 16.00 uur). Het was erg druk, wat een beetje vervelend was, omdat alles erg klein en smal is. De kledingkast is even wennen. Met twee kleinere kinderen (7 en 5) is het een beetje vermoeiend, de tour als het zo vol is. De kinderen vonden het leuk, we hebben geweldige foto's kunnen maken. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Gemakkelijke registratie. Tijd om de tentoonstelling te bezoeken werd strikt in acht genomen. Max. 5 minuten eerder kon je naar het museum gaan. Vanwege het beperkte aantal bezoekers per slot, konden de objecten en experimenten goed worden bekeken en uitgeprobeerd. Tijdvak is goed gekozen. Het duurt ongeveer 50 minuten voor een rondleiding.

Mooie ervaring in alle opzichten! Het is waar dat er weinig kamers waren, maar het leuke is de verbazing dat het zoveel was! Ik heb twee uur zorgeloos doorgebracht! En uiteindelijk was het via Instagram ook mogelijk om de foto's die met de telefoon waren genomen, af te drukken!

Zeer interessant museum met veel interactieve stations. Het is best spannend om in de optische illusies te duiken. De tentoonstelling is echter vrij klein en de drukte op de afzonderlijke stations is behoorlijk vervelend

Vanwege de huidige populariteit is het logisch om tickets vooraf te bestellen! We kwamen binnen zonder in de rij te staan! Het boeken van een gids wordt ook sterk aanbevolen. Je krijgt gewoon veel meer.