Illuseum Berlin

Illuseum Berlin: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

1. Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

Neem een pauze van de echte wereld en stap binnen bij Illuseum Berlin. Het Illuseum in het centrum van Berlijn is een plek waar niets is wat het lijkt, en waar de focus ligt op plezier, vermaak en interactiviteit voor bezoekers van alle leeftijden. Of het nu gaat om scheve ruimte of oneindige ruimte, verbluffende hologrammen of een indrukwekkende tunnel, iedereen kan zichzelf een tijdje onderdompelen in een wereld vol illusies, en zich laten betoveren door hun zintuigen. De gasten en staf van dit stimulerende museum geloven dat niemand ooit te oud is om de zwaartekracht te trotseren, om de grond onder de voeten kwijt te raken, om mensen met hun eigen ogen te zien groeien of krimpen, of om geïnspireerd te raken voor optische illusies. Als leuke bonus zijn er slimme speel-gebieden met duurzaam houten speelgoed, waaronder vele indrukwekkende 3D-puzzels en raadsels die niet alleen leuk zijn, maar ook je logica-vaardigheden trainen. Het is makkelijk een dag kwijt te raken bij dit lastige fitnesscentrum voor het brein.

EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

2. EasyCityPass Berlijn: openbaar vervoer & kortingen

Je ontdekt de opwindende stad van Berlijn met de EasyCityPass en profiteert van vele voordelen. De EasyCityPass biedt je een goedkoop kaartje voor het openbaar vervoer, evenals kortingen voor vele verschillende samenwerkingspartners uit een breed scala van industrieën. De kortingspartners komen uit de gastronomie, cultuur & vertoningen, winkelen, plezier & actie, bezienswaardigheden, specials en het uitgaansleven. De EasyCityPass is praktisch voor gezinnen en biedt 3 kinderen tot 14 jaar de mogelijkheid om gratis te reizen. Samen met je EasyCityPass ontvang je een flyer met details over de partners en hun voordelen. De locaties van de attracties worden ook vermeld, samen met de verbindingen met het openbaar vervoer. De lijst met kortingen kan veranderen.

  • Toegangstickets
  • Citycards
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Illuseum Berlin

Wil je alle activiteiten in Illuseum Berlin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Illuseum Berlin

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.536 beoordelingen

Kleine fijne tentoonstelling. Helaas was het die dag erg druk en erg warm. (Het was erg benauwd in de tentoonstelling) Het personeel doet erg haar best en is altijd bereid om foto's te maken en veel dingen uit te leggen. Echt leuk en gevarieerd voor kinderen.

Het was erg interessant, vooral voor de kinderen, hoe men kan worden misleid door andere perspectieven of spiegels

Helaas waren we er pas om 17.00 uur en dat was veel te kort. Anders geweldig.

Uiterst vermakelijk, spannend en uiterst verrassend voor het hele gezin.

Het was erg leuk en het personeel was super vriendelijk.