Toegangsticket

Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

Activiteitenaanbieder: Illuseum Berlin

Berlijn: toegangsticket Illuseum Berlijn

Activiteitenaanbieder: Illuseum Berlin
Snel uitverkocht

Vanaf € 12 per persoon

Snel uitverkocht

Sluit je aan bij liefhebbers van illusie, jong en oud, in het Illuseum Berlin. Beleef een tentoonstelling waarin aanraken expliciet wordt aangemoedigd. Zie waarom het motto van het museum is: "U bent het museum en de illusie".

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kleine groep mogelijk

Je belevenis

Highlights
 • Laat je ogen voor de gek gehouden worden
 • Vermaak je brein
 • Ontdek een unieke plek voor nieuwe ervaringen en plezier met vrienden en familie
Volledige beschrijving

Neem een pauze van de echte wereld en stap het Illuseum Berlin binnen. Het Illuseum, gelegen in het centrum van Berlijn, is een plek waar niets is wat het lijkt en waar plezier, entertainment en interactiviteit voor bezoekers van alle leeftijden centraal staan. Of het nu gaat om leisteenruimte of oneindige ruimte, verbijsterende hologrammen of een indrukwekkende tunnel, iedereen kan zich even onderdompelen in een wereld vol illusies en zich laten betoveren door zijn zintuigen.

Ervaar een uniek museum waar je de zwaartekracht trotseert, de grond onder je voeten verliest, jezelf ziet groeien en krimpen en geïnspireerd raakt door optische illusies. Als een speciale traktatie, bekijk slimme speelruimtes gemaakt van duurzaam houten speelgoed met veel indrukwekkende 3D-puzzels en raadsels die niet alleen leuk zijn, maar ook je logische vaardigheden trainen. Het is gemakkelijk om een dag te verspillen in dit lastige fitnesscentrum voor de hersenen.

Inbegrepen
 • Toegangsbewijs
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

De entree van het museum bevindt zich bij Illuseum Berlin, Karl-Liebknecht-Str. 9, 10178 Berlijn

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Camera
 • Opgeladen smartphone

Niet toegestaan

 • Eten en drinken

Goed om te weten

 • Je kunt kiezen tussen twee tickettypes; losse kaart(en) of een familiekaart, geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen (6-17 jaar)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 1468 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het Illuseum in Berlijn is een bezoek waard. We hebben geweldige video's gemaakt en grappige foto's gemaakt. Sommige verschijnselen begrijp ik nog steeds niet. Mijn kinderen hadden veel plezier.Natuurlijk is er een kleine souvenirwinkel bij de ingang/uitgang. Ik vind het leuk om iets kleins als souvenir te kopen. Mijn conclusie: ik raad een bezoek aan het Illuseum Berlin aan.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Verder lezen

21 augustus 2022

Een superleuk museum voor jong en oud... want de groten keren snel terug naar de kindertijd en de kleintjes willen groter zijn om beter te begrijpen! In werkelijkheid begrijpen we niet altijd alles wat we zien en dat maakt deze plek magisch! Ons brein speelt ons parten... tenzij het onze ogen zijn? Hoe dan ook, ik raad het ten zeerste aan! :)

Verder lezen

17 augustus 2022

We waren in het Illuseum op 8/9/22. Het boeken van de tickets via GetYourGide was gemakkelijk en probleemloos. Binnen zijn er veel interacties en hallucinaties om je over te vergapen, die goed worden uitgelegd aan de hand van borden. Er zijn talloze manieren om foto's te maken zodat je altijd een mooie herinnering hebt. Aan het einde kom je bij een winkel met leuke dingen om te kopen. Het Illuseum had veel fans op onze dag om het verblijf draaglijk te maken. We waren echter na 30 minuten door de tentoonstelling, hoewel we onze tijd namen. Daarom is de informatie op de homepage (60 minuten) niet helemaal correct. Waar voor je geld vanuit ons oogpunt in orde.

Verder lezen

10 augustus 2022

Product ID: 286160