Belevingen in
Imagine Peace Tower

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Imagine Peace Tower: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Reykjavik: luxe jachttocht Noorderlicht

1. Reykjavik: luxe jachttocht Noorderlicht

Vaar langs de prachtige kustlijn van IJsland vanuit de oude haven van Reykjavik en ga vervolgens naar Faxa Bay om de stadslichten vanuit een ander perspectief te ervaren. Je klimt aan boord van een luxe jacht voor een once-in-a-lifetime ervaring. Het  belangrijkste doel van je activiteit is om bij de lichten vandaan te komen om een glimp op te vangen van het noorderlicht (Aurora Borealis) in de duisternis van de oceaan! Als het klimaat het toelaat, zie je het natuurlijke verschijnsel dat ontstaat wanneer deeltjes uit de zon de atmosfeer van de aarde raken om een prachtige choreografie van lichten aan de hemel te creëren. Zet je camera's klaar voor een paar spectaculaire fotomomenten - het schip is zeer stabiel, en dus erg handig bij het maken van foto's. Je vindt ook informatie en educatieve multimedia-informatie over het noorderlicht aan boord van de boot.  Je ervaren bemanning zal de activiteit van Aurora Borealis in de gaten houden om de beste route te vinden. Leun achterover en geniet van het landschap vanuit de enorme duisternis achter de kleine eilanden van Faxa Bay, inclusief het eiland Vioey waar de Imagine Peace Tower van Yoko Ono de nachtelijke hemel verlicht van 9 oktober tot 8 december (en op een paar andere dagen van het jaar). Zie het Harpa Concert Hall and Conference Centre met zijn opvallende gekleurde glazen façade geïnspireerd op het basaltlandschap vanuit een andere hoek. Bewonder The Sun Voyager ode aan het zonnestandbeeld van Jón Gunnar Árnason en het beroemde huis van Höfði, waar in 1986 een overeenkomst werd getekend om de Koude Oorlog te beëindigen.   Ontsnap aan de drukte en profiteer van een luxe jachtvaart met minder passagiers, omdat groepsgroottes beperkt zijn om de klanttevredenheid te vergroten en een meer intieme ervaring te creëren. Als het fris wordt kun je je in de warme dekens wikkelen en met een gratis warme drank en IJslands gebak het noorderlicht afwachten.

...
Reykjavík: jachtcruise op oudejaarsavond met noorderlicht

2. Reykjavík: jachtcruise op oudejaarsavond met noorderlicht

Breng een onvergetelijke nacht door langs de kustlijn van Reykjavík aan boord van een luxe jachtcruise. Vaar onder het noorderlicht en geniet van een prachtig uitzicht op de kust van de vuurwerkshow terwijl je om middernacht proost op het nieuwe jaar met een glas champagne. Begin je oudejaarservaring met een zoektocht naar het noorderlicht terwijl het jacht langs de kustlijn vaart langs Videy Island met het "Imagine Peace"-monument, gemaakt door Yoko One ter nagedachtenis aan John Lennon. Nadat je onder het noorderlicht hebt gevaren, ga je dichter naar de kust om het snel toenemende vuurwerk dat om middernacht zijn hoogtepunt bereikt met een prachtige vuurwerkshow van dichterbij te bekijken. Geniet van een feestelijk glas champagne terwijl je het kleurrijke vuurwerk vanaf zee bewondert.

...

Sitemap Imagine Peace Tower

Wil je alle activiteiten in Imagine Peace Tower ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Imagine Peace Tower

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 44 beoordelingen

Excellent! Zou 5 sterren hebben gegeven, maar moest van boot wisselen?

Op de dag van de cruise waren er elektrische problemen waardoor we niet de kleine jachtervaring kregen waarvoor we hadden betaald, maar in plaats daarvan een groot vissersvaartuig. Het was nog een kleine groep, maar niet zo sjiek/gezellig als ik had gehoopt. De touroperator communiceerde goed over dit probleem en bood de mogelijkheid om om te boeken, maar omdat het onze laatste nacht in Reykjavik was en de voorspelling gunstig was, hebben we ervoor gekozen om toch te gaan. Ik ben blij dat we dat deden! We kregen een FANTASTISCHE noorderlichtshow en de gids op de boot was geweldig. (Hij gaf zelfs aanbevelingen voor een plek om geweldige vis te eten en een geothermische spa die lang niet zo duur of druk was als de beroemde Blue Lagoon.) Ik zou ze 5 sterren geven, behalve het feit dat we niet precies kregen wat we betaalden vanwege de bootwissel - geen warme dekens of wifi aan boord. De exploitant had echter vriendelijk, behulpzaam personeel en deed zijn best om een geweldige tour te bezo

Gecontroleerde ervaring

De eerste boeking was geannuleerd vanwege het weer. Daarna verhuisden we naar een nieuwe datum. Oriëntatie en communicatie waren ok. De reis zelf was erg leuk - niet in de laatste plaats omdat we super veel geluk hadden met het weer. De boottocht was aangenaam en we werden op een ontspannen en gastvrije manier ontvangen met de nodige info. Mooi met veel ruimte zowel buiten als binnen het schip - evenals de mogelijkheid om drankjes te kopen tegen gunstige prijzen. Leuk om heen en weer te kunnen gaan en de warmte te krijgen die iedereen nodig had. De kers op de taart was dat we zoveel geluk hadden om veel flikkerend noorderlicht te zien en een geweldige ervaring hadden - en het is zeker dat de boottocht weg van de stadslichten een groot verschil heeft gemaakt om het noorderlicht te kunnen zien .

We raden dit evenement ten zeerste aan, wat een fantastische keuze voor onze avonturen. vader en zoon zaken waardoor we ons zeer welkom voelden, erg vriendelijk en zeer informatief. Het jacht was perfect, een zeer luxe zithoek binnen en een zithoek boven op het bovendek. Ze namen je mee naar de beste plek om verder weg te komen van lichtvervuiling en toen we eenmaal stopten, ongeveer 10 minuten nadat we onze plek hadden gevonden, verscheen het noorderlicht en werd het tijdens onze waarnemingen voor ons steeds beter! Absoluut fantastisch! Zou het ten zeerste aanbevelen!