Imerovigli
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Imerovigli Wandelen: Onze meest aanbevolen

Santorini: Caldera-wandeltocht van Fira naar Oia

1. Santorini: Caldera-wandeltocht van Fira naar Oia

Neem deel aan een schilderachtige wandeltocht in Santorini die u uitzicht biedt op de unieke vulkanische schoonheid van het eiland. Wandel van Fira naar Oia samen met een gids terwijl je leert over lokale tradities en het leven. Kom in contact met de natuur om je heen. Laat je ophalen bij je accommodatie en begin je tour in Fira, de hoofdstad van het eiland. Trek je schoenen aan en ga op pad terwijl je naar het noorden gaat, langs de kust. Ontrafel de schoonheid van traditionele dorpen zoals Firostefani en Imerovigli. Bewonder hun kerken met blauwe koepels en iconische witgekalkte huizen. Neem even de tijd om uit te kijken op de schijnbaar eindeloze horizon en maak wat foto's om het tafereel voor altijd te koesteren. Let tijdens je wandeling op kleurrijke wilde bloemen, de grillige klif en de unieke vulkanische natuur van Santorini. Vraag je gids naar de vulkaanuitbarsting die het eiland duizenden jaren geleden volledig veranderde. Later bereikt u Oia, het kroonjuweel van Santorini. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee. Aan het einde van de wandeling blijf je en breng je de rest van je dag door met het verkennen van Oia of kies je ervoor om teruggebracht te worden naar je accommodatie.

...
Santorini: begeleide wandeling naar krater en zonsondergang

2. Santorini: begeleide wandeling naar krater en zonsondergang

Tijdens deze tocht wandel je langs de rand van de prachtige caldera van Santorini en door de dorpen Fira, Firostefani, Imerovigli en Oia met veel kans om foto's te maken van het adembenemende uitzicht. Onderweg passeer je prachtige dorpen met de kenmerkende witgekalkte huizen, bezoek je panoramische uitzichtpunten en kom je langs prachtige kerken. Onderweg van Fira wandel je over de caldera en passeer je Skaros, een afzonderlijke rots, waar het eerste fort op het eiland werd gebouwd. Nu kun je alleen zien wat ervan over is. Passeer Firostefani, het klooster van St. Nicolaas en de charmante nederzetting van Imerovigli. De mediterraanse landschap omringt je vanuit elke hoek terwijl je langs de profeet Elias-kapellen komt, waar je pauzeert en geniet van een heerlijke picknicklunch met verse fruit, een sesamreep en een verse smoothie. Het terrein van het pad varieert: sommige delen zijn geplaveid trottoir, sommige delen zijn geplaveide, andere delen volgen gewoon een onverharde weg. De wandeling duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van het wandeltempo en hoeveel pauzes je hebt.                

...

Sitemap Imerovigli

Wil je alle activiteiten in Imerovigli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Imerovigli

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 29 beoordelingen

Zeer goede organisatie, maar extreem overbetaald

Een picknick zoals beschreven vond niet plaats, maar er was een redelijke pauze met appels en mueslirepen. De gids was goed, de ondersteuning en informatie over het eiland waren uitstekend. Ik vind de prijs van 95 euro per persoon voor een wandeling van 5 uur erg overdreven.