Imlil

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Imlil: de beste attracties

Sitemap Imlil

Wil je alle activiteiten in Imlil ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Imlil

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.477 beoordelingen

Leuke dag gehad met aardige gids. Ondanks dat we veel moois gezien hebben staan er bij de foto's op de site waarvan je boekt toch een aantal fotos die je niet herkent als je de reis zelf gemaakt hebt. De reis werd ook andersom gemaakt dan in de beschrijving, waardoor de zon voor het maken van de fotos bij de waterval niet fijn stond. Reis ondanks dit toch een aanrader !

Hele leuke dag excursie gehad, goed verzorgd en hele mooie dingen gezien. De gids en chauffeur hadden vertraging maar hiervoor werden we netjes per telefoon ingelicht. Onze gids Said was heel vlot en grappig. Hij kwam zelf uit het dorp waar we naartoe zijn geweest en hierdoor was het heel persoonlijk.

Zowel onze chauffeur (Abderrahim) als onze gids (Rachid Jellah) waren top. Ze hebben ons goed begeleid, veel uitleg gegeven en waren heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader om buiten de drukke stad van Marrakech de natuur te ontdekken.

uitgebreid verhaal van onze gids Mustafa over de Berber geschiedenis en hoe zij (nog steeds) leven. leuke tussenstops, inclusief kamelen tot en prachtige wandeling door en langs de dorpjes. Afgesloten met een heerlijke lunch.

Bijzonder om het atlasgebergte te zien en een paar uur later op een kameel te zitten. Erg mooie omgeving! Youssef & Abdul waren onze reisleiding, fijne mensen.