Incapad naar Machu Picchu

Meer dan 50 keer geboekt vorige week

Incapad naar Machu Picchu

Incapad naar Machu Picchu: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: Machu Picchu 4-daagse Inca Trail Trek & Panoramatrein

Cusco: Machu Picchu 4-daagse Inca Trail Trek & Panoramatrein

Tackle de onvergetelijke Inca Trail en geniet van een once-in-a-lifetime hike naar Machu Picchu. Ontdek tijdens deze 4-daagse tocht vanuit Cusco een van de oudste pelgrimstochten ter wereld en verken een nevelwoud. Dag 1: Cusco - Km 82 - Ayapata Vertrek vroeg in de ochtend vanuit je hotel in Cusco, rijd naar Km 82, het startpunt, en begin de Inca Trail wandeling langs Llactapata, Tarayoc en kom na 6 uur aan bij de eerste camping in Ayapata, gelegen op 3300 meter boven zeeniveau. Dag 2: Ayapata - Dode Vrouwen Pas - Chaquicocha In de ochtend ga je op weg naar het hoogste punt van de Inca Trail, waarbij je twee bergen passeert voor in totaal 10 uur wandelen. Steek de Dode Vrouwen Pas over, het hoogste punt van de Inca Trail op 4215 meter (13829 voet). Steek daarna de Runqurakay Pas over, met 4000 meter (13123 voet), naar de Chaquicocha camping. Dag 3: Camping - Phuyupatamarca - Wiñaywayna Na een goede nachtrust in Chaquicocha begin je aan de 6 uur durende trektocht, waarbij je Phuyupatamarca, Intipata en ten slotte de archeologische vindplaats Wiñaywayna op 2600 meter bezoekt. Je komt door een aantal ecologische zones met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Bekijk orchideeën, bromelia's, kolibries, vossen en herten. Dag 4: Zonnepoort - Machu Picchu Sta vroeg op en wandel in 2 uur naar Machu Picchu door de Zonnepoort en geniet van een uniek uitzicht op Machu Picchu. Na het verkennen van Machu Picchu ga je aan boord van de Panoramic Vistadome trein terug naar Cusco en word je 's avonds bij je hotel afgezet.

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Dag 1: Wandelen naar Machu Picchu Je korte Alpaca Expeditions Inca Trail tour naar Machu Picchu begint met het ophalen van je hotel tussen 4 en 4:30 uur. Vervolgens gaan we naar het treinstation en vertrekken we met de trein van 6:40 uur vanuit Ollantaytambo. Het pad volgt de Urubamba rivier tot kilometerpaal 104, waar we aan onze trektocht beginnen. Onderweg zul je spectaculaire uitzichten zien op landerijen, besneeuwde bergen en de machtige Urubamba rivier. Na drie uur wandelen bereiken we de mooiste Inca site op de Inca Trail Wiñay Wayna (Forever Young) op 2.600 m. Weinig mensen krijgen de kans om deze uitgebreide waterfonteinen, tempels en landbouwterrassen te zien. Na een paar minuten lopen kom je aan bij de camping van Alpaca Expeditions, die wordt gebruikt door wandelaars die ervoor hebben gekozen om de Klassieke Inca Trail te doen. Hier kun je genieten van een warme zelfgemaakte lunch die vers is bereid door de koks van Alpaca Expeditions. Vanaf Wiñay Wayna lopen we naar de Zonnepoort. Na het nemen van foto's en het verkennen van het gebied, nemen we de bus naar Aguas Calientes en gaan we naar je hotel. Daarna gaan we naar het restaurant voor het diner (inbegrepen). Na het diner raden we je aan vroeg naar bed te gaan om de volgende dag optimaal te benutten. Dag 2: Bezoek Machu Picchu "Verloren Stad van de Inca's" en terugkeer naar Cusco We staan vroeg op zodat we een van de eerste bussen kunnen nemen om de opvallende zonsopgang bij Machu Picchu te zien. Je krijgt een twee uur durende begeleide wandeltour door je Engelssprekende privégids van Alpaca Expeditions. Daarna heb je tijd om Machu Picchu zelf te verkennen. Degenen die kaartjes hebben voor Huayna Picchu zullen tijd hebben om de berg te beklimmen, wat ongeveer anderhalf uur heen en terug duurt. Na het verkennen kun je de bus nemen of naar Aguas Calientes lopen voor een vrije middag. Je moet niet vergeten om je trein te halen, die vertrekt die middag naar Ollantaytambo. Zodra je aankomt op het station in Ollantaytambo zullen we je daar opwachten en je terugbrengen naar Cusco en je afzetten bij je hotel.

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Wandel de wereldberoemde Inca Trail tijdens deze wandeling met gids over 4 dagen en 3 nachten. Volg een eeuwenoud voetpad door de Zonnepoort naar Machu Picchu en passeer onderweg magische nevelwouden. Geniet van schilderachtig kamperen, smakelijke maaltijden en de expertise van lokale gidsen en dragers. Dag 1 Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco, Urubamba of Ollantaytambo op de eerste ochtend. Geniet van een stevig ontbijt en ontmoet je team van gidsen en dragers voor de 82 km lange rit naar het beginpunt van de tocht. Wandel in intervallen van 2 uur, met regelmatige stops om te eten en te pauzeren. De eerste overnachting is in Ayapata op 3300 meter hoogte. Ontspan hier met een warm drankje, een diner en een welverdiende rust. Dag 2 Wek vroeg op voor de langste dag van de trektocht met het hoogste punt van de route, Dead Woman's Pass, op 4215 meter. Stop hier om te genieten van het spectaculaire uitzicht voordat je op tijd afdaalt naar de Pacaymayu Vallei voor de lunch. Klim vervolgens naar de Inca site van Runcu Raccay waar je twee enorme watervallen aan de overkant van de vallei kunt bewonderen voordat je weer afdaalt naar de afgelegen site van Sayacmarca. Na een korte rondleiding maak je een korte wandeling naar de tweede camping, waar je voor het diner de zon kunt zien ondergaan boven de Vilcabamba bergen. Dag 3 Begin weer vroeg voor de mooiste dag van de route. Wandel over geleidelijke hellingen terwijl je het nevelwoud en Salkantay, de op een na hoogste piek in de Heilige Vallei, nadert. Begin dan aan de klim naar de laatste top, Phuyupatamarka, waar je voor het eerst uitzicht hebt op Machu Picchu. Van hieruit is het 3 uur lopen over een trap naar beneden naar Wiñay Wayna, waar je kampeert in de buurt van Machu Picchu. Geniet van een ontspannen laatste avond met je gidsen en dragers en ga vroeg naar bed voor je laatste dag op verkenning. Dag 4 Opstaan bij het krieken van de dag voor een prachtige zonsopgang boven de ruïnes van Machu Picchu. Trek naar beneden naar de Zonnepoort en ga op weg naar de Verloren Stad van de Inca's, waar je privétour door de ruïnes begint. Na de bustour ga je met de bus naar Augas Calientes. Neem hier een paar uur de tijd om de stad te verkennen, of optioneel om Huayna Picchu te beklimmen, voordat je de trein neemt naar Ollantaytambo of Poroy. Vanaf hier brengt een chauffeur je per bus terug naar je hotel.

Cusco: Machu Picchu 2-Daagse Inca Tocht & Panoramatrein

Cusco: Machu Picchu 2-Daagse Inca Tocht & Panoramatrein

Dag 1: Cusco - Inca Trail - Machu Picchu Pueblo Begin je avontuur bij je hotel in Cusco en ontmoet je gids om 4:00 uur. Na een korte rit naar Ollantaytambo vertrek je voor een 1,5 uur durende treinrit naar Chachabamba, onderweg geniet je van het landschap van de Urubamba rivier. Vanaf de controlepost in Chachabamba (Km 104) begin je aan je Inca Trail trektocht naar Machu Picchu. Bezoek de archeologische vindplaatsen van Chachabamba en Wiñaywayna en geniet van de verscheidenheid aan flora en fauna. Ga Machu Picchu binnen door de Zonnepoort en bekijk vanaf hier een van de meest spectaculaire uitzichten van de Verloren Stad van de Inca's. Als je laat in de middag in Machu Picchu aankomt, kun je de lege stad zien en genieten van de zonsondergang. Na een korte busrit naar je hotel kun je de dag ontspannen afsluiten met een diner en een comfortabele nachtrust in een 3-sterrenhotel. Dag 2: Machu Picchu verkennen - Terugkeer Cusco Na weer een vroege start bereid je je voor op een bezoek aan Machu Picchu, het hoogtepunt van de tour. Stap aan boord van je bus net als de zon opkomt. Je gids neemt je mee op een 2 tot 3 uur durende rondleiding door de stad voordat hij je in Machu Picchu achterlaat om de stad zelfstandig te verkennen. Je hebt ook de optie om Huayna Picchu of Machu Picchu Montaña te bewandelen. Na de Machu Picchu tour neem je de bus van Machu Picchu terug naar Aguas Calientes, vervolgens de Panoramic Vistadome trein en de bus terug naar Cusco. Na een volle dag sightseeing word je naar je accommodatie gebracht voor een ontspannen einde van je Inca verkenningsavontuur.

Machu Picchu Stad: Machu Picchu Ticket met Rondleiding

Machu Picchu Stad: Machu Picchu Ticket met Rondleiding

Voor degenen die hun accommodatie en reisplannen naar Machu Picchu al hebben geregeld, is deze tour door de citadel perfect voor jou. Dit pakket garandeert je toegang tot de Unesco-werelderfgoedlocatie en voorziet je van een gids die je twee uur lang rondleidt door het resort. Het toegangsticket voor Machu Picchu geeft alleen toegang tot de Incastad en alle attracties die zijn inbegrepen in de verschillende soorten tickets (bergen of museum). De gidsservice in Machu Picchu bestaat uit het gezelschap van een officiële gids gedurende de hele tijd dat je op de archeologische vindplaats bent. De duur van deze rondleiding hangt af van het gekozen circuit, maar is gemiddeld ongeveer twee uur.

Inca jungle tocht naar Machu Picchu 4 dagen

Inca jungle tocht naar Machu Picchu 4 dagen

Dag 1 van de Inca Jungle trail begint om 6:00 uur 's ochtends bij het hotel en voert door Chinchero, Urubamba en Ollantaytambo in de Heilige Vallei. Het avontuur begint bij de Abra Málaga pas, met uitzicht op Huacay Willca. Na het ontvangen van de fietsuitrusting, duurt een downhill fietstocht door Puna en Cloud Forest zones ongeveer 3 uur (50 km) en eindigt bij Huaman Marq'a ruïnes. Een korte rit met een busje en een wandeling leiden naar Santa Maria en vervolgens naar het dorp Pispitayoc voor een overnachting in een eco-huis in het bos, met diner inbegrepen. Dag 2 van de Inca Jungle trail begint met een ontbijt, waarbij de gids les geeft in koffiebranden. Daarna volgt de wandeling een deel van het Inca Trail netwerk, de Qhapaq Ñan, met uitzichten op diverse vogels en plantages zoals coca, koffie en fruitbomen. Na het bereiken van het uitkijkpunt Huancarcasa op 1750 meter is er een ontspannende pauze met panoramisch uitzicht. Daarna daalt het pad af naar het dorp Qellomayo op 1200 meter voor de lunch. Het laatste deel van de trektocht, ongeveer 2 uur, leidt naar de optionele Cocalmayo thermale baden op 1450 meter, voordat je aankomt in Santa Teresa op 1515 meter voor het diner en de overnachting. Ontbijt wordt ook de volgende dag verzorgd. Dag 3 begint met een stevig ontbijt in Santa Teresa (1515m). De tocht gaat dan 3 uur verder door koffie- en cocaplantages en leidt naar Hidroeléctrica op 1900 meter, waar de lunch en een pauze zijn gepland. Na de lunch gaat de reis verder voor nog eens 3 uur langs het treinspoor, om aan te komen in Aguas Calientes (1950m), de stad in de buurt van Machu Picchu. De middag is vrij te besteden. s Avonds komt de groep bij elkaar voor het diner en bespreken we de komende beklimming van Machu Picchu. Dag 4, de laatste dag, begint vroeg om 4:00 uur met een wandeling naar Machu Picchu op 2400m, die ongeveer 1,5 uur duurt. Bij de citadel krijg je een 2 uur durende rondleiding langs de belangrijkste delen van Machu Picchu. Na de rondleiding is er vrije tijd voor eigen verkenning. De reis eindigt met een terugkeer naar Aguas Calientes op 1950m om je spullen op te halen, gevolgd door een treinrit naar Ollantaytambo. Daarvandaan brengt een bus je terug naar Cusco, wat het einde van de service betekent.

Heilige Vallei + Machu Picchu 2-Dagen | Overnachting in Machu Picchu

Heilige Vallei + Machu Picchu 2-Dagen | Overnachting in Machu Picchu

Dag 01: Cusco - Heilige Vallei - Aguas Calientes • Ontbijt in het hotel. • Ophaalservice bij het hotel (7.30 - 8.00 uur) • Bezoekt: Pisac, Urubamba Ollantaytambo. • Lunchbuffet in Urubamba. • Toeristentreintje Ollantaytambo – Machu Picchu-stad. • Hotelovernachting in Machupicchu Dorp. Dag 02: Machupicchu - Cuzco • Ontbijt in het hotel. • Bus naar het archeologisch centrum van Machupicchu (retour) • Begeleid in Machu Picchu • Lunch in MachuPicchu dorp. • In de middag terug met de trein naar Ollantaytambo. • Transport Ollantaytambo - Cuzco • Hotelovernachting Cuzco.

4-daags Inca- & jungle-avontuur met mountainbiken en rafting

4-daags Inca- & jungle-avontuur met mountainbiken en rafting

Ervaar de sensaties van avontuur, de adembenemende natuurlijke schoonheid van het Incapad en het wonder van Machu Picchu tijdens een 4-daagse tour vanuit Cuzco. Gedetailleerde reisbeschrijving Dag 1: Cuzco - Santa Maria  (fiets en rafting) Je reist met de bus naar de hoge bergpas van Malaga, waar je op een mountainbike afdaalt naar de stad Huamanmarca. De bus brengt je naar de stad Santa Maria, waar je kort pauzeert voor je begint aan een rafting-avontuur met stroomversnellingen van klasse III en IV. Je overnacht bij een gastgezin in Santa Maria. Dag 2: Santa Maria - Santa Teresa (trekking) Je begin je wandeltocht met een klim, waarbij je onderweg stop om over de lokale flora en fauna te leren. Geniet van een pauze om vers water te bezorgen en het regionale, tropische fruit te proeven. Je volgt een gedeelte van het Incapad, dat sinds lange tijd Machu Picchu met de stad Vilcabamba verbindt. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op de Huancarccasa Canyon. Vervolgens daal je af naar het kleine stadje Quellomayo, waar je luncht en rust in een hangmat. Dan ga je verder naar de thermen van Cocalmayo. Je overnacht bij een gastgezin in Santa Teresa. Dag 3: Santa Teresa - Aguas Calientes (trekking en tokkelbaan) Je begint je tocht naar Aguas Calientes na het ontbijt. Wandel door de Aobamba-vallei en stop onderweg voor de lunch. Zie een reeks watervallen en bewonder de majesteit van de bergen rondom Machu Picchu en Huayna Picchu. Je overnacht in het Hatun Samay Hotel of een gelijkwaardig verblijf. Dag 4: Machu Picchu - Cuzco Je maakt een vroege start en stapt aan boord van een van de eerste bussen naar Machu Picchu. Zie de zon opkomen boven de Inca-stad en profiteer van genoeg tijd om foto's te nemen. Geniet van een begeleide tour over het terrein en luister naar de geschiedenis van Machu Picchu en haar belangrijkste bouwwerken. Vanaf de top van Huayna Picchu heb je een adembenemend uitzicht op het volledige gebied rond Machu Picchu. Neem een bus naar het dorp Aguas Calientes voor de lunch, voordat je terugkeert naar Cuzco.

Inca Jungle Trail naar Machu Picchu in 4 dagen

Inca Jungle Trail naar Machu Picchu in 4 dagen

Dag 1: van Cusco naar Santa Maria We vertrekken tussen 07:45 uur / 08:00 uur. Afspraak bij het reserveringskantoor. Onze reis begint bij het verlaten van Cusco met een panoramisch uitzicht over de stad en vervolgens op weg naar Chinchero / Ollantaytambo. Waar we de baan op de rechteroever nemen om te stijgen naar een hoogte van 4350 meter boven zeeniveau, vinden we de Abra Malaga. Vanaf dit punt of beter behalve de mening van de gids in geval van mist, dalen we af van de auto om onze fietsen te pakken. - Waar we een van de mooiste wandelingen ter wereld zullen beginnen, vergeleken met die van Coroico in Bolivia, zullen we bergafwaarts afdalen, we zullen de immense vallei van de conventie van overeenkomst observeren, we zullen afdalen, we zullen een andere flora vinden dan de droog struikgewas en de sterke en gebruinde hooibergen in de hoogte, dan een vegetatie in de gematigde zone om uiteindelijk over te gaan naar de typische vegetatie van een bebost gebied, we zullen halverwege de ruïnes van Inkas bezoeken wat we Wamanmarka-elalmuerzo ook midden op de weg. Eindelijk, na ongeveer 3 uur fietsen, komen we aan bij de 1430 m.a.s.l. van Santa Maria - onze eerste rustdag in een lodge met basisservice - diner - Hier zijn we midden in een vochtig bos en prachtig vanwege zijn fauna en flora. Dag 2: Santa Maria naar Santa Teresa Na een ontbijt vol vitamines - op basis van bananen, sinaasappels, papaja's en ander fruit uit de regio (sappen) vertrekken we vroeg op zoek naar een onvergetelijk avontuur. We lopen door paden vol vegetatie, waar we de teelt en oogst van koffie en de heilige plant van de Inka COCA kunnen waarderen. We zullen langs originele Inca-paden lopen, waar we de geschiedenis van de Inca-wegen zullen vinden die nu zijn gestopt door de post-energetische tijd van de wandeling, en nadat we hebben gezweet en de zuiverste lucht ter wereld hebben ingeademd, zullen we de gelegenheid hebben om de thermale/medicinale baden van Santa Teresa. We gaan dan Santa Teresa binnen, waar we lunchen en rusten, wanneer het avondeten de volgende dag is. Dag 3: Santa Teresa naar Aguas Calientes We beginnen te lopen op zoek naar de hangende bruggen en steken de Vilcanota-rivier over via een oroya. Waar we ons avontuur en adrenaline testen, is dit een van de meest opwindende en leuke. We zullen kunnen genieten van de grote verscheidenheid aan vlinders, papegaaien, vogels, insecten - we zullen ook de Inti Watana (zonneklok) bezoeken. We zullen lunchen waarbij we zullen genieten van veel avocado (avocado) van de beste kwaliteit ter wereld en typische soepen - uiteindelijk komen we aan in Aguas Calientes, het laatste rustpunt, we zullen dineren / vergaderen - hier zullen we zijn gezien de laatste indicaties voor het beste dagbezoek aan Machu Picchu. Dag 4: Machu Picchu Deze dag is voorbestemd om het wereldwonder Machu Picchu te bezoeken, de privégids heeft een duur van 3 uur en neemt dan de trein terug naar Cusco.

176 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Incapad naar Machu Picchu: topattracties in de buurt

Incapad naar Machu Picchu: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: Machu Picchu 4-daagse Inca Trail Trek & Panoramatrein

Cusco: Machu Picchu 4-daagse Inca Trail Trek & Panoramatrein

Tackle de onvergetelijke Inca Trail en geniet van een once-in-a-lifetime hike naar Machu Picchu. Ontdek tijdens deze 4-daagse tocht vanuit Cusco een van de oudste pelgrimstochten ter wereld en verken een nevelwoud. Dag 1: Cusco - Km 82 - Ayapata Vertrek vroeg in de ochtend vanuit je hotel in Cusco, rijd naar Km 82, het startpunt, en begin de Inca Trail wandeling langs Llactapata, Tarayoc en kom na 6 uur aan bij de eerste camping in Ayapata, gelegen op 3300 meter boven zeeniveau. Dag 2: Ayapata - Dode Vrouwen Pas - Chaquicocha In de ochtend ga je op weg naar het hoogste punt van de Inca Trail, waarbij je twee bergen passeert voor in totaal 10 uur wandelen. Steek de Dode Vrouwen Pas over, het hoogste punt van de Inca Trail op 4215 meter (13829 voet). Steek daarna de Runqurakay Pas over, met 4000 meter (13123 voet), naar de Chaquicocha camping. Dag 3: Camping - Phuyupatamarca - Wiñaywayna Na een goede nachtrust in Chaquicocha begin je aan de 6 uur durende trektocht, waarbij je Phuyupatamarca, Intipata en ten slotte de archeologische vindplaats Wiñaywayna op 2600 meter bezoekt. Je komt door een aantal ecologische zones met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Bekijk orchideeën, bromelia's, kolibries, vossen en herten. Dag 4: Zonnepoort - Machu Picchu Sta vroeg op en wandel in 2 uur naar Machu Picchu door de Zonnepoort en geniet van een uniek uitzicht op Machu Picchu. Na het verkennen van Machu Picchu ga je aan boord van de Panoramic Vistadome trein terug naar Cusco en word je 's avonds bij je hotel afgezet.

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Machu Picchu: Inca Trail 2-daagse rondleiding met gids

Dag 1: Wandelen naar Machu Picchu Je korte Alpaca Expeditions Inca Trail tour naar Machu Picchu begint met het ophalen van je hotel tussen 4 en 4:30 uur. Vervolgens gaan we naar het treinstation en vertrekken we met de trein van 6:40 uur vanuit Ollantaytambo. Het pad volgt de Urubamba rivier tot kilometerpaal 104, waar we aan onze trektocht beginnen. Onderweg zul je spectaculaire uitzichten zien op landerijen, besneeuwde bergen en de machtige Urubamba rivier. Na drie uur wandelen bereiken we de mooiste Inca site op de Inca Trail Wiñay Wayna (Forever Young) op 2.600 m. Weinig mensen krijgen de kans om deze uitgebreide waterfonteinen, tempels en landbouwterrassen te zien. Na een paar minuten lopen kom je aan bij de camping van Alpaca Expeditions, die wordt gebruikt door wandelaars die ervoor hebben gekozen om de Klassieke Inca Trail te doen. Hier kun je genieten van een warme zelfgemaakte lunch die vers is bereid door de koks van Alpaca Expeditions. Vanaf Wiñay Wayna lopen we naar de Zonnepoort. Na het nemen van foto's en het verkennen van het gebied, nemen we de bus naar Aguas Calientes en gaan we naar je hotel. Daarna gaan we naar het restaurant voor het diner (inbegrepen). Na het diner raden we je aan vroeg naar bed te gaan om de volgende dag optimaal te benutten. Dag 2: Bezoek Machu Picchu "Verloren Stad van de Inca's" en terugkeer naar Cusco We staan vroeg op zodat we een van de eerste bussen kunnen nemen om de opvallende zonsopgang bij Machu Picchu te zien. Je krijgt een twee uur durende begeleide wandeltour door je Engelssprekende privégids van Alpaca Expeditions. Daarna heb je tijd om Machu Picchu zelf te verkennen. Degenen die kaartjes hebben voor Huayna Picchu zullen tijd hebben om de berg te beklimmen, wat ongeveer anderhalf uur heen en terug duurt. Na het verkennen kun je de bus nemen of naar Aguas Calientes lopen voor een vrije middag. Je moet niet vergeten om je trein te halen, die vertrekt die middag naar Ollantaytambo. Zodra je aankomt op het station in Ollantaytambo zullen we je daar opwachten en je terugbrengen naar Cusco en je afzetten bij je hotel.

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Vanuit Cusco: 4-daagse Inca Trail begeleide trektocht naar Machu Picchu

Wandel de wereldberoemde Inca Trail tijdens deze wandeling met gids over 4 dagen en 3 nachten. Volg een eeuwenoud voetpad door de Zonnepoort naar Machu Picchu en passeer onderweg magische nevelwouden. Geniet van schilderachtig kamperen, smakelijke maaltijden en de expertise van lokale gidsen en dragers. Dag 1 Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco, Urubamba of Ollantaytambo op de eerste ochtend. Geniet van een stevig ontbijt en ontmoet je team van gidsen en dragers voor de 82 km lange rit naar het beginpunt van de tocht. Wandel in intervallen van 2 uur, met regelmatige stops om te eten en te pauzeren. De eerste overnachting is in Ayapata op 3300 meter hoogte. Ontspan hier met een warm drankje, een diner en een welverdiende rust. Dag 2 Wek vroeg op voor de langste dag van de trektocht met het hoogste punt van de route, Dead Woman's Pass, op 4215 meter. Stop hier om te genieten van het spectaculaire uitzicht voordat je op tijd afdaalt naar de Pacaymayu Vallei voor de lunch. Klim vervolgens naar de Inca site van Runcu Raccay waar je twee enorme watervallen aan de overkant van de vallei kunt bewonderen voordat je weer afdaalt naar de afgelegen site van Sayacmarca. Na een korte rondleiding maak je een korte wandeling naar de tweede camping, waar je voor het diner de zon kunt zien ondergaan boven de Vilcabamba bergen. Dag 3 Begin weer vroeg voor de mooiste dag van de route. Wandel over geleidelijke hellingen terwijl je het nevelwoud en Salkantay, de op een na hoogste piek in de Heilige Vallei, nadert. Begin dan aan de klim naar de laatste top, Phuyupatamarka, waar je voor het eerst uitzicht hebt op Machu Picchu. Van hieruit is het 3 uur lopen over een trap naar beneden naar Wiñay Wayna, waar je kampeert in de buurt van Machu Picchu. Geniet van een ontspannen laatste avond met je gidsen en dragers en ga vroeg naar bed voor je laatste dag op verkenning. Dag 4 Opstaan bij het krieken van de dag voor een prachtige zonsopgang boven de ruïnes van Machu Picchu. Trek naar beneden naar de Zonnepoort en ga op weg naar de Verloren Stad van de Inca's, waar je privétour door de ruïnes begint. Na de bustour ga je met de bus naar Augas Calientes. Neem hier een paar uur de tijd om de stad te verkennen, of optioneel om Huayna Picchu te beklimmen, voordat je de trein neemt naar Ollantaytambo of Poroy. Vanaf hier brengt een chauffeur je per bus terug naar je hotel.

Cusco: Machu Picchu 2-Daagse Inca Tocht & Panoramatrein

Cusco: Machu Picchu 2-Daagse Inca Tocht & Panoramatrein

Dag 1: Cusco - Inca Trail - Machu Picchu Pueblo Begin je avontuur bij je hotel in Cusco en ontmoet je gids om 4:00 uur. Na een korte rit naar Ollantaytambo vertrek je voor een 1,5 uur durende treinrit naar Chachabamba, onderweg geniet je van het landschap van de Urubamba rivier. Vanaf de controlepost in Chachabamba (Km 104) begin je aan je Inca Trail trektocht naar Machu Picchu. Bezoek de archeologische vindplaatsen van Chachabamba en Wiñaywayna en geniet van de verscheidenheid aan flora en fauna. Ga Machu Picchu binnen door de Zonnepoort en bekijk vanaf hier een van de meest spectaculaire uitzichten van de Verloren Stad van de Inca's. Als je laat in de middag in Machu Picchu aankomt, kun je de lege stad zien en genieten van de zonsondergang. Na een korte busrit naar je hotel kun je de dag ontspannen afsluiten met een diner en een comfortabele nachtrust in een 3-sterrenhotel. Dag 2: Machu Picchu verkennen - Terugkeer Cusco Na weer een vroege start bereid je je voor op een bezoek aan Machu Picchu, het hoogtepunt van de tour. Stap aan boord van je bus net als de zon opkomt. Je gids neemt je mee op een 2 tot 3 uur durende rondleiding door de stad voordat hij je in Machu Picchu achterlaat om de stad zelfstandig te verkennen. Je hebt ook de optie om Huayna Picchu of Machu Picchu Montaña te bewandelen. Na de Machu Picchu tour neem je de bus van Machu Picchu terug naar Aguas Calientes, vervolgens de Panoramic Vistadome trein en de bus terug naar Cusco. Na een volle dag sightseeing word je naar je accommodatie gebracht voor een ontspannen einde van je Inca verkenningsavontuur.

Machu Picchu Stad: Machu Picchu Ticket met Rondleiding

Machu Picchu Stad: Machu Picchu Ticket met Rondleiding

Voor degenen die hun accommodatie en reisplannen naar Machu Picchu al hebben geregeld, is deze tour door de citadel perfect voor jou. Dit pakket garandeert je toegang tot de Unesco-werelderfgoedlocatie en voorziet je van een gids die je twee uur lang rondleidt door het resort. Het toegangsticket voor Machu Picchu geeft alleen toegang tot de Incastad en alle attracties die zijn inbegrepen in de verschillende soorten tickets (bergen of museum). De gidsservice in Machu Picchu bestaat uit het gezelschap van een officiële gids gedurende de hele tijd dat je op de archeologische vindplaats bent. De duur van deze rondleiding hangt af van het gekozen circuit, maar is gemiddeld ongeveer twee uur.

Inca jungle tocht naar Machu Picchu 4 dagen

Inca jungle tocht naar Machu Picchu 4 dagen

Dag 1 van de Inca Jungle trail begint om 6:00 uur 's ochtends bij het hotel en voert door Chinchero, Urubamba en Ollantaytambo in de Heilige Vallei. Het avontuur begint bij de Abra Málaga pas, met uitzicht op Huacay Willca. Na het ontvangen van de fietsuitrusting, duurt een downhill fietstocht door Puna en Cloud Forest zones ongeveer 3 uur (50 km) en eindigt bij Huaman Marq'a ruïnes. Een korte rit met een busje en een wandeling leiden naar Santa Maria en vervolgens naar het dorp Pispitayoc voor een overnachting in een eco-huis in het bos, met diner inbegrepen. Dag 2 van de Inca Jungle trail begint met een ontbijt, waarbij de gids les geeft in koffiebranden. Daarna volgt de wandeling een deel van het Inca Trail netwerk, de Qhapaq Ñan, met uitzichten op diverse vogels en plantages zoals coca, koffie en fruitbomen. Na het bereiken van het uitkijkpunt Huancarcasa op 1750 meter is er een ontspannende pauze met panoramisch uitzicht. Daarna daalt het pad af naar het dorp Qellomayo op 1200 meter voor de lunch. Het laatste deel van de trektocht, ongeveer 2 uur, leidt naar de optionele Cocalmayo thermale baden op 1450 meter, voordat je aankomt in Santa Teresa op 1515 meter voor het diner en de overnachting. Ontbijt wordt ook de volgende dag verzorgd. Dag 3 begint met een stevig ontbijt in Santa Teresa (1515m). De tocht gaat dan 3 uur verder door koffie- en cocaplantages en leidt naar Hidroeléctrica op 1900 meter, waar de lunch en een pauze zijn gepland. Na de lunch gaat de reis verder voor nog eens 3 uur langs het treinspoor, om aan te komen in Aguas Calientes (1950m), de stad in de buurt van Machu Picchu. De middag is vrij te besteden. s Avonds komt de groep bij elkaar voor het diner en bespreken we de komende beklimming van Machu Picchu. Dag 4, de laatste dag, begint vroeg om 4:00 uur met een wandeling naar Machu Picchu op 2400m, die ongeveer 1,5 uur duurt. Bij de citadel krijg je een 2 uur durende rondleiding langs de belangrijkste delen van Machu Picchu. Na de rondleiding is er vrije tijd voor eigen verkenning. De reis eindigt met een terugkeer naar Aguas Calientes op 1950m om je spullen op te halen, gevolgd door een treinrit naar Ollantaytambo. Daarvandaan brengt een bus je terug naar Cusco, wat het einde van de service betekent.

Heilige Vallei + Machu Picchu 2-Dagen | Overnachting in Machu Picchu

Heilige Vallei + Machu Picchu 2-Dagen | Overnachting in Machu Picchu

Dag 01: Cusco - Heilige Vallei - Aguas Calientes • Ontbijt in het hotel. • Ophaalservice bij het hotel (7.30 - 8.00 uur) • Bezoekt: Pisac, Urubamba Ollantaytambo. • Lunchbuffet in Urubamba. • Toeristentreintje Ollantaytambo – Machu Picchu-stad. • Hotelovernachting in Machupicchu Dorp. Dag 02: Machupicchu - Cuzco • Ontbijt in het hotel. • Bus naar het archeologisch centrum van Machupicchu (retour) • Begeleid in Machu Picchu • Lunch in MachuPicchu dorp. • In de middag terug met de trein naar Ollantaytambo. • Transport Ollantaytambo - Cuzco • Hotelovernachting Cuzco.

4-daags Inca- & jungle-avontuur met mountainbiken en rafting

4-daags Inca- & jungle-avontuur met mountainbiken en rafting

Ervaar de sensaties van avontuur, de adembenemende natuurlijke schoonheid van het Incapad en het wonder van Machu Picchu tijdens een 4-daagse tour vanuit Cuzco. Gedetailleerde reisbeschrijving Dag 1: Cuzco - Santa Maria  (fiets en rafting) Je reist met de bus naar de hoge bergpas van Malaga, waar je op een mountainbike afdaalt naar de stad Huamanmarca. De bus brengt je naar de stad Santa Maria, waar je kort pauzeert voor je begint aan een rafting-avontuur met stroomversnellingen van klasse III en IV. Je overnacht bij een gastgezin in Santa Maria. Dag 2: Santa Maria - Santa Teresa (trekking) Je begin je wandeltocht met een klim, waarbij je onderweg stop om over de lokale flora en fauna te leren. Geniet van een pauze om vers water te bezorgen en het regionale, tropische fruit te proeven. Je volgt een gedeelte van het Incapad, dat sinds lange tijd Machu Picchu met de stad Vilcabamba verbindt. Geniet van een indrukwekkend uitzicht op de Huancarccasa Canyon. Vervolgens daal je af naar het kleine stadje Quellomayo, waar je luncht en rust in een hangmat. Dan ga je verder naar de thermen van Cocalmayo. Je overnacht bij een gastgezin in Santa Teresa. Dag 3: Santa Teresa - Aguas Calientes (trekking en tokkelbaan) Je begint je tocht naar Aguas Calientes na het ontbijt. Wandel door de Aobamba-vallei en stop onderweg voor de lunch. Zie een reeks watervallen en bewonder de majesteit van de bergen rondom Machu Picchu en Huayna Picchu. Je overnacht in het Hatun Samay Hotel of een gelijkwaardig verblijf. Dag 4: Machu Picchu - Cuzco Je maakt een vroege start en stapt aan boord van een van de eerste bussen naar Machu Picchu. Zie de zon opkomen boven de Inca-stad en profiteer van genoeg tijd om foto's te nemen. Geniet van een begeleide tour over het terrein en luister naar de geschiedenis van Machu Picchu en haar belangrijkste bouwwerken. Vanaf de top van Huayna Picchu heb je een adembenemend uitzicht op het volledige gebied rond Machu Picchu. Neem een bus naar het dorp Aguas Calientes voor de lunch, voordat je terugkeert naar Cuzco.

Inca Jungle Trail naar Machu Picchu in 4 dagen

Inca Jungle Trail naar Machu Picchu in 4 dagen

Dag 1: van Cusco naar Santa Maria We vertrekken tussen 07:45 uur / 08:00 uur. Afspraak bij het reserveringskantoor. Onze reis begint bij het verlaten van Cusco met een panoramisch uitzicht over de stad en vervolgens op weg naar Chinchero / Ollantaytambo. Waar we de baan op de rechteroever nemen om te stijgen naar een hoogte van 4350 meter boven zeeniveau, vinden we de Abra Malaga. Vanaf dit punt of beter behalve de mening van de gids in geval van mist, dalen we af van de auto om onze fietsen te pakken. - Waar we een van de mooiste wandelingen ter wereld zullen beginnen, vergeleken met die van Coroico in Bolivia, zullen we bergafwaarts afdalen, we zullen de immense vallei van de conventie van overeenkomst observeren, we zullen afdalen, we zullen een andere flora vinden dan de droog struikgewas en de sterke en gebruinde hooibergen in de hoogte, dan een vegetatie in de gematigde zone om uiteindelijk over te gaan naar de typische vegetatie van een bebost gebied, we zullen halverwege de ruïnes van Inkas bezoeken wat we Wamanmarka-elalmuerzo ook midden op de weg. Eindelijk, na ongeveer 3 uur fietsen, komen we aan bij de 1430 m.a.s.l. van Santa Maria - onze eerste rustdag in een lodge met basisservice - diner - Hier zijn we midden in een vochtig bos en prachtig vanwege zijn fauna en flora. Dag 2: Santa Maria naar Santa Teresa Na een ontbijt vol vitamines - op basis van bananen, sinaasappels, papaja's en ander fruit uit de regio (sappen) vertrekken we vroeg op zoek naar een onvergetelijk avontuur. We lopen door paden vol vegetatie, waar we de teelt en oogst van koffie en de heilige plant van de Inka COCA kunnen waarderen. We zullen langs originele Inca-paden lopen, waar we de geschiedenis van de Inca-wegen zullen vinden die nu zijn gestopt door de post-energetische tijd van de wandeling, en nadat we hebben gezweet en de zuiverste lucht ter wereld hebben ingeademd, zullen we de gelegenheid hebben om de thermale/medicinale baden van Santa Teresa. We gaan dan Santa Teresa binnen, waar we lunchen en rusten, wanneer het avondeten de volgende dag is. Dag 3: Santa Teresa naar Aguas Calientes We beginnen te lopen op zoek naar de hangende bruggen en steken de Vilcanota-rivier over via een oroya. Waar we ons avontuur en adrenaline testen, is dit een van de meest opwindende en leuke. We zullen kunnen genieten van de grote verscheidenheid aan vlinders, papegaaien, vogels, insecten - we zullen ook de Inti Watana (zonneklok) bezoeken. We zullen lunchen waarbij we zullen genieten van veel avocado (avocado) van de beste kwaliteit ter wereld en typische soepen - uiteindelijk komen we aan in Aguas Calientes, het laatste rustpunt, we zullen dineren / vergaderen - hier zullen we zijn gezien de laatste indicaties voor het beste dagbezoek aan Machu Picchu. Dag 4: Machu Picchu Deze dag is voorbestemd om het wereldwonder Machu Picchu te bezoeken, de privégids heeft een duur van 3 uur en neemt dan de trein terug naar Cusco.

De topbezienswaardigheden in Regio Cuzco

Activiteiten in Incapad naar Machu Picchu

Rondleidingen in Peru

Wat te doen in Peru

Andere activiteiten in Incapad naar Machu Picchu

Wil je alle activiteiten in Incapad naar Machu Picchu bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Incapad naar Machu Picchu

Gemiddelde beoordeling

4.6
(200 beoordelingen)

Een geweldige ervaring. Prachtige route naar deze mythische stad. Onze gids Freddy was super! Veel informatie over de rijke geschiedenis van het Inkarijk en de spirituele connectie die de Inka's hadden met de natuur. Zijn passie en enthousiasme om dit over te brengen was heel leuk om mee te maken. Daarnaast een speciaal compliment voor Zacarias, onze kok gedurende de trail. Ongelofelijk wat hij met de beperkte middelen die voorhanden zijn op de berg uit zijn keukentje weet te toveren. Verder was alles top geregeld door het team en alle dragers.

We hebben een geweldige reis gehad. Het transport werkte prima. De wandeling (ca. 14 km) was voor ons erg zwaar, het pad is gewoonweg inspannend. Onze gidsen motiveerden ons altijd en maakten ons aan het lachen. Ze vertelden ons veel over de route en de plekken en het is leuk hoeveel passie ze hebben voor deze plek. Het uitzicht was adembenemend en het bezoek op dag 2 was gewoon geweldig. Eten en accommodatie waren goed.

Very good organized trip. Very friendly guide and porters. Everyday excellent food was made. Like we were having breakfast lunch and dinner in a real restaurant. We look back at a very interesting and nice hiking 4 days to Machu Pichu. Thank you Paul and the porters

Onvergetelijke ervaring. Schitterende landschappen. Nilton onze topgids. Mario de kok maakte uitstekende maaltijden voor ons. En het hele team van geweldige dragers. Te doen

Geweldige rondleiding! Sara, onze gids, was deskundig en zorgzaam. Hotel was geweldig, geweldig ontbijt. Het enige dat beter had gekund was het diner op de eerste dag.