Datums kiezen

Initiation Well, Sintra

Initiation Well, Sintra: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

1. Lissabon: Dagtour met gids door Sintra, Pena, Regaleira & Cascais

Ontdek het prachtige landschap en de architectuur van Sintra. Wandel in je vrije tijd door de smalle straatjes van Sintra en bezoek de emblematische Quinta da Regaleira met onze fantastische gids. Het patrimoniale belang ervan heeft ertoe geleid dat UNESCO het heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed, dus het is zonder twijfel een must om te bezoeken vanwege de talloze beeldhouwwerken, tuinen en fonteinen die je er zult ontdekken. Je leert ook alle details over de beroemde Inwijdingsput, verborgen in het noordelijke deel van de Quinta. Het is een negen verdiepingen tellende spiraalvormige put die de negen cirkels van de hel of het paradijs symboliseert. In totaal 27 meter waar je haren van overeind gaan staan. Neem wat vrije tijd om door Sintra te wandelen en lunch te kopen als je trek hebt. Je krijgt aanbevelingen over wat je in de omgeving kunt zien, eten en kopen. Daarna begin je aan een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sintra en hoor je over de plaatselijke geheimen en verhalen. Kom aan bij het romantische Pena Paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die sterk overeenkomen met de exotische smaak van de Romantiek, zoals Neo-Gotiek, samen met andere Oosterse stijlen zoals Neo-Moors en Indo-Gotiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Wandel door het sprookjesachtige gebouw en leer meer over de fascinerende geschiedenis. Het staat ook op de lijst van de zeven wonderen van Portugal. Bezoek het pittoreske vissersdorpje Cascais, dat verbonden is met de Portugese royals die hier de zomer doorbrachten. Tijdens een wandeling over de promenade kun je ontspannen en genieten van de prachtige stranden, herenhuizen, musea en fotogenieke straatjes.

Lissabon: Dagtrip Quinta da Regaleira, Pena, Sintra & Cascais

2. Lissabon: Dagtrip Quinta da Regaleira, Pena, Sintra & Cascais

Tijdens je reis naar Lissabon moet je een dag uittrekken om de omgeving te verkennen. Dit is een must als je de stad wilt verlaten en alles gezien hebt. Want hoewel het misschien niet zo lijkt, zijn de meest indrukwekkende schatten van Portugal te vinden in de omgeving. Vertrekkend vanuit Lissabon krijg je de kans om veel van de mooiste plekken van het land te bezoeken. Het startpunt is op een van de meest iconische pleinen van Lissabon, het Pedro IV Plein. Van daaruit ga je naar Sintra, waar je alle charmes van deze prachtige stad zult ontdekken met het beste team van lokale gidsen. Daar zul je voor het eerst een van die monumenten zien die indruk maken op iedereen die de kans krijgt om het te waarderen: Het Nationaal Paleis van Sintra zal je verwelkomen in de stad. Onze route brengt je naar een van de meest fascinerende haltes die je je maar kunt voorstellen: de Quinta da Regaleira. Een onbetaalbaar juweel dat deel uitmaakt van het historisch erfgoed van Portugal. Daarom weten we dat dit een van de plekken is die je niet mag missen. De buitengewone schoonheid zal je versteld doen staan. Quinta da Regaleira heeft alles om indruk te maken op haar bezoekers. Allereerst de omgeving. Want er zijn maar weinig monumenten van deze stijl te vinden in zo'n bevoorrechte ruimte. Het belang van het erfgoed heeft ertoe geleid dat UNESCO het heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed. Voor de duizenden toeristen die hier elk jaar stoppen, is dit ongetwijfeld de meest romantische plek in Portugal. En nadat je de Quinta da Regaleira hebt leren kennen, is het tijd om een van de meest waardevolle villa's van Portugal te betreden. En we zeggen dit omdat Sintra je zal verrassen met zijn monumenten en historische gebouwen. We bezoeken de hele stad en lopen door alle straten en hoeken, zodat je niets mist. Kom aan bij het romantische Pena Paleis in Sintra, dat een overvloed aan stijlen heeft die sterk overeenkomen met de exotische smaak van de Romantiek, zoals Neo-Gotiek, samen met andere Oosterse stijlen zoals Neo-Moors en Indo-Gotiek. Verken het oude kasteel, dat in de 19e eeuw een van de favoriete residenties van de koninklijke familie was. Wandel door het sprookjesachtige gebouw en leer meer over de fascinerende geschiedenis. Het staat ook op de lijst van de zeven wonderen van Portugal. Eenmaal in Cascais ontdek je alle charmes van dit charmante stadje. Een landschap dat je versteld zal doen staan en straten, huizen en monumenten die ideaal zijn om te verdwalen en te smelten in hun schoonheid. Slenter door de charmante oude wijk van Cascais en ontdek het paradijs dat gevormd wordt door de stranden. Bovendien kun je tijdens een wandeling over de boulevard ontspannen terwijl je luistert naar het geluid van de golven van de zee. Je kunt ook genieten van het uitzicht op de herenhuizen en monumenten. Voordat je de excursie beëindigt, heb je nog wat vrije tijd in Cascais voordat je terugkeert naar Lissabon. Aarzel niet langer, ga met ons mee en beleef een onvergetelijke dag!

Lissabon: Sintra Tour met Pena Palace en Quinta da Regaleira

3. Lissabon: Sintra Tour met Pena Palace en Quinta da Regaleira

Trek de stad uit en verken het sprookjesachtige Sintra met een gids tijdens deze dagtour. Bekijk het romantische Pena-paleis, de laatste residentie van de Portugese koninklijke familie en een van de 7 wonderen van Portugal en de mythische Quinta da Regalheira. Zie het meest westelijke punt van continentaal Europa, Cabo da Roca. Verken de Portugese Rivièra, inclusief Cascais en Estoril. Ontmoet uw gids bij de receptie van uw hotel in Lissabon en geniet van de ontspannen rit door de buitenwijken van Lissabon aan boord van een busje met airconditioning. Aankomst in Sintra en begin je tour in het pittoreske park, dat het hart vormt van de stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verken het Pena-paleis. Bewonder een panoramisch uitzicht over Lissabon en de Atlantische Oceaan vanuit het paleis. Bezoek het meest westelijke punt van continentaal Europa bij Cabo da Roca. Kijk hoe de golven van de Atlantische Oceaan tegen de kliffen beuken voordat je terugkeert naar Lissabon via de levendige kustplaatsen Cascais en Estoril.

Lissabon: Sintra, Pena Palace, Quinta Regaleira, Cascais Tour

4. Lissabon: Sintra, Pena Palace, Quinta Regaleira, Cascais Tour

Ontsnap aan de stad Lissabon en ontdek het grootstedelijk gebied en maak een dagtocht met gids naar enkele van de populairste bezienswaardigheden van Portugal. Stop bij het iconische Pena Paleis, de ontzagwekkende kliffen en het strand, en de pittoreske plaatsjes aan zee. Stop in de oude stad Sintra, een Unesco-werelderfgoedlocatie met ongelooflijke Romantische architectuur, historische landgoederen en villa's, en koninklijke paleizen en kastelen. Geniet van de tijd om Pena Palace te verkennen en het geweldige uitzicht over Sintra Nacional Park en Moors Kasteel te zien, bezoek Sintra Nacional Palace in het dorp of bezoek Quinta da Regaleira in je vrije tijd. Onderweg naar Cascais Vilage kom je langs enkele stranden van de provincie Sintra. Bewonder hier vanaf het strand het uitzicht op de meest westelijke punten van het Europese vasteland, zoals Roca Cape en de Atlantische Oceaan, en geniet van het indrukwekkende uitzicht op de oceaan die tegen de hoge rotskliffen en het natuurlijke witte zand beukt. Geniet van een van de Portugese Rivieren, Estoril kost met Cascais een elegante badplaats van Lissabon, metropolitaan gebied met zijn pittoreske plaatsen en dorpen waar je kunt wandelen door de mooie kust, vissershavens, en gerestaureerde huizen door vele lokale ambachtslieden.

Van Lissabon: Sintra, Paleis van Pena, Regaleira & Cabo Roca

5. Van Lissabon: Sintra, Paleis van Pena, Regaleira & Cabo Roca

Alleen rondleiding in Sintra met rondleiding binnen de belangrijkste monumenten op dezelfde dag: Paleis van Pena en Quinta da Regaleira. We zullen Serra de Sintra of Mons Lunae bezoeken, zoals de Romeinen plachten te zeggen, waar de mystiek tot op de dag van vandaag voortduurt. We beginnen met een rondleiding door een authentiek sprookjesachtig paleis, Paleis van Pena. Daarna verkennen we de smalle straatjes van Vila de Sintra en geven we je vrije tijd om te lunchen en de typische zoetigheden van de regio (travesseiro) te proberen in de beroemde patisserie "Piriquita". Na de lunch gaan we naar Quinta da Regaleira, waar we een rondleiding krijgen door de Initiatic Well en meer te weten komen over de geschiedenis achter de exotische tuinen, raadselachtige grotten en maçonnieke architectuur. We zullen de berg oversteken, door de dorpen eromheen, om Cabo da Roca te bereiken, het meest westelijke punt van continentaal Europa. ◉ Snelle skip-the-line toegang tot het loket ◉ Privéchauffeur en lokale gids binnen de monumenten ◉ Tour is beperkt tot 8 personen voor een persoonlijke ervaring

Lissabon: Sintra, Roca, Paleis van Pena, Rondleiding door Quinta da Regaleira

6. Lissabon: Sintra, Roca, Paleis van Pena, Rondleiding door Quinta da Regaleira

Verlaat de drukte van Lissabon en ontdek de verborgen geheimen van de metropool tijdens deze tour in kleine groep, een dagvullende tour naar het romantische, mysterieuze en prachtige Sintra, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Ervaar het iconische uitzicht op Pena Palace, met zijn terrassen, balkons rond de kapel van dit oude klooster, en adembenemende uitkijkpunten, waar je een geweldig uitzicht hebt over Sintra National Park en het Moorse kasteel (als je liever het kleine interieur bezoekt, moeten de tickets van tevoren worden gekocht voor 9.30 uur, online op de officiële website, ze raken snel op). Trek ook het platteland van Sintra in en ontdek enkele van de populairste attracties. Neem onvergetelijke herinneringen mee naar huis van deze charmante dagtrip. Geniet van de vrije tijd om te genieten en te ontdekken... Wandel door het Nationale Paleis van Sintra met zijn historische landgoederen en villa's, en koninklijke paleizen en kastelen, om de mystieke tuinen van de Quinta da Regaleira te ontdekken, passeer ook vlakbij Seteais Palace vandaag de dag een Hotel, of het Biester Chalet of wandel gewoon door de Oude Stad van Sintra met zijn ongelooflijke Romantische architectuur van dit Historische centrum. En na.... Sightseeing om de Atlantische Oceaan te vinden, op Kaap Roca, het meest westelijke punt van Europa. We eindigen in het oude 13e-eeuwse vissersdorp Cascais aan de eclectische Estoril kustlijn van Lissabon Rivera, waar in de 19e eeuw de Portugese royalty en edelen uit verschillende landen dit zomerresortgebied vonden en gebruikten als toevluchtsoord ver, ver weg van de grote oorlogen in de 20e eeuw, vol glamour en spionage die inspiratie gaven voor het creëren van personages als James Bond. Hierna keren we terug naar het centrum van Lissabon of het oorspronkelijke trefpunt.

Vanuit Sintra: Sintra en Quinta da Regaleira Tour met Ticket

7. Vanuit Sintra: Sintra en Quinta da Regaleira Tour met Ticket

Begin je dag vol avontuur op het treinstation van Sintra. Geniet van een korte ontmoeting met je gids en ga op weg naar de oude binnenstad van Sintra, waar je alle charmes van deze prachtige stad zult ontdekken met het beste team van lokale gidsen. Laat Sintra je verrassen met zijn monumenten en historische gebouwen. Bezoek de hele stad, wandel door alle straten en hoeken en zorg dat je niets mist. Begin aan je route die je naar een van de meest fascinerende stopplaatsen brengt die je je maar kunt voorstellen, de Quinta da Regaleira. Bekijk een onbetaalbaar juweel dat deel uitmaakt van het historisch erfgoed van Portugal; de buitengewone schoonheid zal je versteld doen staan. Voel het voorrecht om zo'n beroemde Unesco-werelderfgoedlocatie te bezoeken, die elk jaar door duizenden mensen van over de hele wereld wordt bezocht. Voordat je de excursie beëindigt, zal je gids je adviseren en helpen met alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Sintra.

Van Lissabon: De wonderen van Sintra

8. Van Lissabon: De wonderen van Sintra

Wil je het beste van Sintra's Village ervaren en twee van de meest majestueuze monumenten bezoeken, zoals Palácio da Pena en Quinta da Regaleira? Dan is dit de ideale rondreis voor jou!!! Bekend om al zijn geschiedenis, schoonheid en rijkdom, geven we je op deze dag in Sintra de mogelijkheid die maar weinig tours te bieden hebben... het bezoek aan twee van de beroemdste en bekendste monumenten in ons land. Ja, we weten hoe moeilijk het kan zijn om kaartjes te kopen voor dit ongelooflijke en zo populaire monument zoals Pena Palace, maar maak je geen zorgen, ze zijn inbegrepen :) Deze dag begint om 9.00 uur, op een centrale locatie in Lissabon, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is voor alle deelnemers, en we vertrekken dan op zoek naar ons geweldige dorp Sintra. Onze eerste stop is in het historische centrum van Sintra, waar u het prachtige en sublieme Nationale Paleis kunt aanschouwen en waar u ook kunt genieten van onze typische zoetigheden en er verliefd op kunt worden, ja, we hebben het over de beroemde Travesseiros da Piriquita en de ongelooflijke Queijadas de Sintra. Nadat we van onze zoetigheden hebben genoten, gaan we naar Quinta da Regaleira, je gelooft het misschien niet, maar het is een van de meest mystieke plekken in ons dorp, met ongelooflijke tuinen, een rijk landschap en de beroemde Initiation Well... Volg een rondleiding van dit prachtige pand en vertrouw ons ... je zult elke hoek van deze immense schoonheid willen verkennen. Met zoveel emotie dat je maag gaat knorren, dus laten we ons klaarmaken voor de lunch... typisch zoals je verdient, we beloven dat je de plek die we gaan voorstellen niet zult vergeten. En na de lunch is er niets beters dan een beetje wijn en likeur proeven om je de energie te geven die je nodig hebt om door te gaan met onze tour. En hier komt weer een van de meest verwachte momenten van de dag... het bezoek aan ons Sprookjespaleis, het prachtige, nobele en grandioze Pena-paleis. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat we voelen als we in de aanwezigheid van dit imposante paleis zijn... alle geschiedenis, alle onmetelijkheid en de uitbundige kleuren... de beelden spreken voor zich! Ben jij klaar voor zo'n dag?

Van Lissabon: Sintra. Cabo da Roca & Cascais. Privétour

9. Van Lissabon: Sintra. Cabo da Roca & Cascais. Privétour

Je reis vanuit Lissabon begint in de beroemde stad Sintra, Sintra Historical Center, Sintra wordt alom geprezen als een van de mooiste bestemmingen van Portugal, vol tuinen, betegelde villa's, kleurrijke paleizen en neogotische bouwwerken, allemaal omringd door groene heuvels die naar de Atlantische Oceaan toe glooien. Het Kasteel van de Moren is een middeleeuws kasteel op een heuveltop in de gemeente Sintra. Het werd gebouwd door de Moren in de 8e en 9e eeuw, was een belangrijk strategisch punt tijdens de Reconquista en werd ingenomen door Christelijke troepen na de val van Lissabon in 1147. Het is geclassificeerd als Nationaal Monument, onderdeel van het Sintra Cultuurlandschap, een Unesco-werelderfgoedlocatie. Pena Palace and Park, Bewonder Pena Palace, een van de mooiste en meest herkenbare toeristische attracties van Portugal. Het paleis is een voorbeeld van de 19e-eeuwse Romantische bouwstijl en staat bovenop een rotsachtige piek, het op één na hoogste punt in de heuvels van Sintra. Geniet van het panoramische uitzicht over de vredige bossen en weelderige tuinen bedekt met exotische planten en bloemen. Het Paleis van Pena werd in 1910 aangewezen als Nationaal Monument en maakt deel uit van het Culturele Landschap van Sintra, dat sinds 1995 door UNESCO is geclassificeerd als Werelderfgoed. Quinta da Regaleira, De Quinta da Regaleira is een decoratieve 20e-eeuwse residentie die in de stad Sintra ligt. Het grootse huis is verdeeld over vijf verdiepingen en heeft een sierlijke gotische gevel, maar de echte attractie ligt aan de achterkant met de betoverende tuinen. De tuinen van de Quinta da Regaleira zijn ontworpen om oude geheime ordes voor te stellen, met verborgen tunnels en verborgen symboliek. Verder naar Cabo da Roca, een van de mooiste uitzichten van heel Portugal - het meest westelijke punt van het Europese vasteland "Cabo da Roca". We rijden door het prachtige Sintra National Park tot we aankomen bij Cabo da Roca, het meest westelijke punt van het Europese vasteland dat door onze veelgeprezen Luís de Camões werd genoemd als de plaats "Waar de aarde eindigt en de zee begint". Het is een plek van natuurlijke schoonheid, met imposante kliffen van 150 meter hoog. Het landschap is hier adembenemend en een absolute zaligheid voor fotografieliefhebbers. De volgende stop is een absoluut prachtige rotswand met een zeer dramatische naam - Mond van de Hel (Boca do Inferno). Deze adembenemende afgrond op een klif aan zee in Cascais zal je betoveren met beukende golven. Er wordt aangenomen dat deze plek vroeger een grot was die na verloop van tijd en door de kracht van de zee losliet en het scenario vormde zoals het vandaag de dag bekend is. Op dit moment is Boca do Inferno een open holte, met een soort boog waar het zeewater instroomt. Cascais, deze stad werd in de 19e eeuw een favoriete zomerbestemming van de Europese aristocratie. Na je vrije verkenningstijd in Cascais, ontspan je weer aan boord van je voertuig met airconditioning en bewonder je nog meer adembenemende uitzichten van de Portugese kust terwijl je je Tour terug naar Lissabon afstemt.

Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira, Guincho en Cascais

10. Vanuit Lissabon: Rondleiding door Sintra, Regaleira, Guincho en Cascais

Laat je ophalen bij het trefpunt in Lissabon en begin je reis naar Quinta da Regaleira. Koop tickets als je toegang wilt of neem de tijd om de buitenkant te verkennen en bewonder het prachtige uitzicht op het Moorse kasteel en zelfs het paleis van Pena als de lucht helder is. Geniet van je vrije tijd in de oude binnenstad van Sintra en bekijk het Nationaal Park en de oceaan. Vervolgens rijd je naar Guincho Beach om het meest westelijke punt van continentaal Europa te zien: Roca. Aankomst in Cascais, een pittoreske badplaats aan de Portugese Rivièra. Wandel door het mooie stadscentrum en bekijk de elegante jachthaven van Cascais. Ontspan tijdens de terugrit naar Lissabon en laat je weer afzetten bij het trefpunt.

16 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Initiation Well, Sintra: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Initiation Well, Sintra

Wil je alle activiteiten in Initiation Well, Sintra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Initiation Well, Sintra

Het was een prachtige dag waarbij Adelino Jorge ons alle mooie plekken liet zien. Hij is een zeer behulpzame, geweldige persoon en gids die graag zijn ervaringen over Portugal deelt. Ik heb vanaf het begin een geweldige tijd gehad tot de reis eindigde. Het was een perfecte dag met het gezelschap, het weer en Jorge's gevoel voor humor lachten ons tussen de roadtrip door. Ik zou het iedereen aanbevelen die een ontspannen eendaagse reis naar Sintra wil en onderweg plezier wil hebben!

Dat is een prachtige tour om alle belangrijke locaties rondom Lissabon te bezoeken! Jorge is een geweldige gids die flexibel, zeer gastvrij is en veel om zijn bezoekers geeft. Hij was bereid om zich aan onze wensen aan te passen, ons wat meer tijd te geven om dingen te zien en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Kortom, deze tour is de moeite waard om te bezoeken!

Sterk aanbevelen! Dit is mijn favoriete type tour. De gids was op tijd en vriendelijk. Hij gaf ons tijdens het rijden veel feiten en wees vervolgens op plekken waar we heen moesten. Bij elke stop was het meestal vrije tijd waarin je je kunt losmaken van de groep en je avontuur kunt kiezen. Ik vond het geweldig

zeer vriendelijke gids, gaf ons goede uitleg, hij zorgde de hele dag goed voor ons, we hebben een hele leuke dag gehad, aan de andere kant ligt het Pena Palace hoog, je moet een mooie stap nemen een helling van 10% op, maar het is de omweg waard...

De beste reis in Portugal! Geweldig uitzicht! Miguel, het is een van de beste gidsen die we hadden. Bedankt voor de geweldige tijd samen!