Kies data

Inkilltambo

Inkilltambo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: Hidden Incan Temples Full-Day Paardrijden Tour

1. Cusco: Hidden Incan Temples Full-Day Paardrijden Tour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de ranch waar je je paarden en muleteers zult ontmoeten. Bij aankomst op de ranch geeft de gids een korte introductie om u te leren hoe u de paarden kunt besturen. De paarden worden geselecteerd op basis van uw ervaring en stemming. Begin de tour langs het Andes-dorp Yuncaypata. Ga vervolgens naar Inkilltambo, een oude controlepostcontrole voor reizigers en zakenmensen uit de Inca-tijd, slechts 3 jaar geleden gerestaureerd. Ga verder en bezoek Rumiwasi of het "Stone House", een oud huis van een lokale leider tijdens de Inca-tijden. Bewonder de kwaliteit van de architectuur voordat je stopt en geniet van je lunchpakket. Verken ten slotte Kallachaka, een oude Inca-tempel. Ga dan terug naar de ranch en keer terug naar de stad.

Cusco: acclimatisatiewandeling met lunchpakket en hoteltransfers

2. Cusco: acclimatisatiewandeling met lunchpakket en hoteltransfers

Begin met het ophalen van de stad Cusco om ons busje naar het wandelpunt in de omgeving van Cusco te brengen. We komen aan bij het wandelpunt en zullen enkele tips hebben om op een gemakkelijke manier aan de hoogte te wennen, de wandeling zal vlak en bergafwaarts zijn, onderweg passeren we de Andes-gemeenschap, boerderijen en kuddes lokale dieren. We zullen ook enkele oude Inca-tempels passeren en bezoeken, zoals: Inkilltambo, Tempel van de maan en Kusilluchayoq (apentempel). Een groot deel van de wandeling gaat over oude Inca-paden Onderweg hebben we een lunchpakket op een speciale plek.

san pedro-ceremonie en bloeiend bad met coca-lezing

3. san pedro-ceremonie en bloeiend bad met coca-lezing

De ceremonie duurt ongeveer 5 tot 12 uur en wordt geleid door een spirituele gids of sjamaan. San Pedro reinigt, geneest en opent het hart, vervult je met onvoorwaardelijke liefde. Het leert je jezelf te waarderen en lief te hebben, zodat je anderen kunt waarderen en liefhebben. Reinigt en verheldert gedachten en verbeelding. begint om 8 uur in je hotel in Cusco, waar ons team je zal ophalen. Je rijdt ongeveer 30 minuten buiten de stad Cusco in de buurt van de Tempel van de Maan. De sjamaan begint met de voorbereiding van de heilige ceremonie van San Pedro, waarbij hij de voordelen en effecten uitlegt en alles wat hij moet weten over de ceremonie. De San Pedro-ervaring begint met de Haywarikuy-ceremonie, een speciale Coca Leaf-ceremonie om toestemming en begeleiding te vragen aan de Heilige Bergen en Moeder Aarde. Later zal de sjamaan een zuiveringsceremonie uitvoeren op basis van het principe van vergeving waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot de spirituele ceremonie van San Pedro. Dan neem je het medicijn van San Pedro om de ceremonie te starten en ontvang je wat Moeder Aarde en het hele universum je biedt. Tijdens deze ervaring geniet je van een biologische picknick en zal de sjamanistische genezer je helpen je visioenen te begrijpen en te interpreteren. Hij zal een offer brengen aan Moeder Aarde (Pachamama) om dankbaarheid te tonen en je verbinding met de natuur te omarmen. Na het beëindigen van de heilige ceremonie rond 16:00 uur, word je teruggebracht naar zijn hotel in Cusco.

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Inkilltambo

Wil je alle activiteiten in Inkilltambo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.