Belevingen in
Inlemeer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Inlemeer: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Inle Lake: dagtour over het hele meer

1. Inle Lake: dagtour over het hele meer

Je tour begint wanneer je gids je ophaalt bij je hotel in Inle Lake of de steiger Phaung Daw Side. Vanaf hier maakt u een boottocht voor een excursie op het Inlemeer, dat 22 kilometer lang en 11 kilometer breed is. Het meer zelf staat bekend om zijn unieke eenbenige roeiers, typische drijvende tuinen, lokale vismethoden en het dorpsleven. Je vervolgt je rondreis door de Phaung Daw Oo-pagode te bezoeken, die vijf heilige Boeddha-afbeeldingen bevat die bijna vormeloos zijn vanwege de hoeveelheid bladgoud die is aangebracht door aanbidders. 'S Middags ga je naar het zijden weefdend dorp In Paw Khon, waar je Nga Phe Chaung (een van de oudste kloosters rond het Inlemeer) zult bezoeken, compleet met zijn springende katten. Daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel waar u vanaf een zwevende boot vanuit het midden van het meer kunt genieten van de zonsondergang.

...
Van Nyaung Shwe: Full-Day Boat Trip op Inle Lake

2. Van Nyaung Shwe: Full-Day Boat Trip op Inle Lake

Begin met een pick-up van 07:30 uur vanaf uw hotel in Nyaung Shwe en loop naar de steiger. Verken een van de vijfdaagse markten (alleen op marktdagen). Door Five Day Markets te bezoeken, krijg je inzicht in de levensstijl van de etnische Pa-O, Danu en Intha-inwoners die naar deze markten kwamen om hun goederen te verkopen. Geniet van een boottocht van een hele dag op het Inlemeer - de droom van een fotograaf dankzij het kalme water bezaaid met drijvende vegetatie en viskano's, waar schilderachtige hoge heuvels de perfecte achtergrond vormen. Zie de unieke beenroeiers van het meer - de Intha-mensen die rechtop staan met één been gewikkeld om een roeispaan. Passeer eindeloze drijvende tuinen, waar groenten en fruit worden verbouwd. Ga verder met de boot om het Nga Phe Kyaung-klooster te bezoeken, een van de oudste kloosters aan het meer. Zie oude Boeddhabeelden die meer dan 200 jaar oud zijn. Bezoek Phaung Daw Oo Pagoda, de heiligste religieuze plaats in de zuidelijke deelstaat Shan. Bezoek dan het dorp Inn Paw Khone om een zijde- en lotusweverij, een smederij en een workshop met een cherootje (Birmese sigaar) te zien. De lunch wordt geserveerd in een van de lokale restaurants in Myanmar. Geniet 's middags van een andere boottocht naar de westelijke oever van Inle Lake, waar je het begin van een trappad vindt dat leidt naar het goed verborgen paginacomplex Indein. De boot voert je door een lang kanaal waar je de boeren ziet die hun producten verbouwen. Deze rit is een van de mooiste boottochten op Lake Inle. Keer per boot terug naar je hotel.

...
Indein Pagoda en Inle Lake Sightseeing

3. Indein Pagoda en Inle Lake Sightseeing

Uw gids haalt u op bij uw hotel in Inle Lake of steiger Phaung Daw Side. Bezoek vervolgens het Inlemeer en het dorp Indein per lokale kleine boot. Zie de Phaung Daw Oo-pagode, de meest eerbiedwaardige pagode in de zuidelijke deelstaat Shan. Bewonder de drijvende tuinen en het klooster Nga Phe Kyaung, met beelden van Boeddha's uit de 16e en 17e eeuw, weversfabrieken van zijde en lotus en een werkplaats voor het maken van zilveren souvenirs. Bezoek dan het dorp Indein en Shwe Indein Pagodes, een groep boeddhistische pagodes in het dorp Indein, in de buurt van Ywama en Inlay Lake in de staat Shan. Lees meer over de heilige rollen die deze boeddhisten spelen. Dompel jezelf onder in de cultuur terwijl je de gezonde manier van leven bewondert. Daarna wordt u naar uw hotel gebracht, zodat u met een boot vanaf het midden van het meer kunt genieten van de zonsondergang.

...
Van Nyaungshwe Area: Kakku Pagoda-dagtocht met korte trektocht

4. Van Nyaungshwe Area: Kakku Pagoda-dagtocht met korte trektocht

Je wordt opgehaald bij je Inle Lake of Nyaung Shwe accommodatie en begint de reis naar Kakku met de auto. Stop onderweg om een lokale markt te bezoeken voordat je doorgaat naar Narbaung. Vanaf Narbaung loopt u ongeveer 1 uur naar Htampaya terwijl u het prachtige landschap bewondert. Ga door verschillende boerderijen en bezoek een oude grot. Aan het einde van deze korte tocht wacht een auto om door te rijden naar Kakku. Stop om het oude Phyu Nge-klooster vóór Kakku binnen te gaan en geniet van een lunch in het Hlaing Koon Restaurant. Ontdek na de lunch het prachtige Kakku Pagoda Complex. Verken de oude boeddhistische stoepa's die zijn uitgelijnd in parallelle rijen, over een afstand van bijna een vierkante kilometer. Vertrek 's avonds vanuit Kakku en keer terug naar uw accommodatie in het Nyaungshwe of Inle Lake.

...

Sitemap Inlemeer

Wil je alle activiteiten in Inlemeer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.