Innsbruck
Fietsen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Innsbruck Fietsen: Onze meest aanbevolen

Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

1. Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

De beste manier om de pittoreske stad Innsbruck in Oostenrijk te ervaren is met een City Card. Met toegang tot vele van de beste musea, bezienswaardigheden, attracties, kabelbanen, fietsen en een pendelbus naar de Swarovski Crystal Worlds, heb je genoeg tijd hebt om ten volle van de stad te genieten.  Stap op een van de IBV-stadstreinen, de hop on-, hop off-bus of de Nordkette-kabelbaan. Maak gebruik van de korting bij het casino, stadsrondleidingen of zelfs een traditionele folkshow met het eeuwenoude gezelschap "Tiroler Abend". Kies uit een 24-, 48-, of 72-uurs pas en begin met je plezier.

...

Sitemap Innsbruck

Wil je alle activiteiten in Innsbruck ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Innsbruck

In mijn ervaring is het voordelig als u besluit om de kabelbaan / kabelbaan te nemen (bijv. Voor Hafelekar kost € 38) die is inbegrepen naast het lokale openbaar vervoer en andere attracties. Bovendien zijn de 24 uur echt of als je het om 15:00 begint te gebruiken, is het geldig tot 15 de volgende dag.

Ik heb verdord in Innsbruck! Opnieuw schoonmaken, rondbranden, rіka Інн om het hele ding te schudden is fantastisch! Ik woonde twee dagen in Kazachstan, ik kocht een tweedaagse transport- en reiskaart en was 100% overwinnaar

Behulpzaam maar enigszins verwarrend

Het wijzigen van de voucher op de kaart is enigszins verwarrend en er wordt tijd verspild.

Super kaart. Overal binnengegaan zonder aanschuiven. Een volledig aanbod.

Alles is eenvoudiger en sneller, krijgen en gebruiken.