Innsbruck
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Innsbruck

Wil je alle activiteiten in Innsbruck ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Innsbruck

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

Het stijgen en dalen was een geweldige ervaring, het is zeer indrukwekkend om op de top van de berg te staan en te genieten van het uitzicht. Het personeel in het restaurant was erg vriendelijk en beleefd en het eten smaakte ook goed. De kleine koffie op het tweede station is ook erg goed. Aan het einde was er een glas wijn. Het is zeker een reis waard en kan alleen maar worden aanbevolen.

Absoluut geweldig. De voucher kan eenvoudig worden ingewisseld bij de kassa in het station. Treinen komen elke 15 minuten binnen, zodat je nooit veel hoeft te wachten en het uitzicht adembenemend is. Absoluut een aanrader.

Opstap was even onduidelijk, er ligt een station achter het congres gebouw. Daarna 2x overstappen om uit te komen op de top van de berg. Goede wandel schoenen met veel grip is een pre als je naar het kruis wilt wandelen.

Een prachtig uitzicht over innsbruck. Bij de allerhoogste stop heb je een kans dat je met je hoofd in de wolken komt. Maar dat heeft ook z'n charme. Overweldigend uitzicht en een dikke aanrader!

Fenomenaal uitzicht; zeer aan te raden! Een gemiste kans is, dat er nergens vermeld wordt dat je bij aankomst fantastisch kunt skiën of snowboarden en dat terwijl we dat allemaal graag doen.