Kies data

Dingen om te doen Interlaken

Tussen de kristalheldere meren van Thun en Brienz vind je hier een ongelooflijk uitzicht en veel avontuur.

Beschikbare activiteiten

87 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 6

Veelgestelde vragen over Interlaken

Welke topattracties zijn een must-see in Interlaken?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Interlaken?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Lauterbrunnen

Andere activiteiten in Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Interlaken

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.469 beoordelingen

Ik koop deze tours zelden omdat ze normaal gesproken te duur zijn. Maar wil je naar de top van Europa, dan moet je deze boeken. Het was. 4 minuten lopen om op te halen bij Zurich HB. De bus was een dubbeldekker. We zaten op de bodem met tafels. Het was comfortabel met een geweldig uitzicht. U kunt water drinken, maar niet eten in de bus. Er zijn geen toiletten in de bus. U kunt gebruik maken van het toilet in Interlaken. Het kost 1 CHF om het openbare toilet te gebruiken. We hadden 45 minuten. daar dan verder naar Jungfraujoch. Neem voldoende snacks en water mee, want de voedselprijzen zijn prijzig. Als u het vergeet, stopt u in Interlaken en kunt u voor een goede prijs eten kopen in de supermarkt. Water wordt in de bus verkocht voor 2 CHF, maar in de winkel kost het 0,95 CHF. De gids was aardig en legde veel geschiedenis uit. Had geweldig weer toen we aankwamen. De rit met de kabelbaan was spannend en het uitzicht was mooi. De treinrit ging door een tunnel. De top van Europa was prach

Een uitstekende ervaring. Dagexcursie waar u kunt genieten van prachtige landschappen tussen meren en bergen. In Grindelwald raad ik aan om naar Mount First te gaan (niet inbegrepen in de prijs, maar het heeft een prachtig uitzicht :). Dank aan gids Lars voor de informatie die tijdens de reis is gedeeld en Nuno voor het veilig rijden in alpine landen :)

We hebben genoten van onze reis naar de top van Europa, het was een leuke ervaring om met treinen en kabelbanen te rijden. In plaats van dit kaartje zou ik aanraden om de Jungfraujog-pas te nemen, die minimaal 3 dagen geldig is, zodat ook andere bergtoppen kunnen worden overbrugd. Over het algemeen genoten we van elk moment van onze reis.

Spectaculair!!! Er zijn geen woorden om deze ervaring te beschrijven. We vonden het geweldig, we hadden een buitengewone dag. Volledig aanbevolen zolang de weersomstandigheden geschikt zijn. Je kunt de webcams op de Jungfrau.com-pagina controleren voordat je je erop waagt om er zeker van te zijn dat het duidelijk is.

De excursie was erg goed, de tijden en de coördinatie van elke transfer verliepen perfect. Het is raadzaam om iets lichts mee te nemen of te kopen voor de lunch en zo alle punten van de Jungfraujoch-route te behandelen, die meerdere zijn en elk een bezoek waard zijn.