Interlaken
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Interlaken Citycards: Onze meest aanbevolen

Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

1. Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

De Swiss Travel Pass is een must-have voor elke reiziger naar Zwitserland. U kunt genieten van onbeperkte toegang met de openbare trein, bus en boot tot meer dan 90 steden en dorpen en profiteren van gratis toegang tot 500+ musea, stadsrondleidingen met korting en toegang tot privé- en schilderachtige treinen met een vereiste zitplaatsreservering. Er zijn twee brede typen Swiss Travel Pass: Continuous en Flexi, met een optie om te kiezen uit 3, 4, 8 en 15 dagen. Behalve dat het een 'alles-in-één'-pas is waarmee een reiziger toegang heeft tot alle vormen van openbaar vervoer in het land, biedt het ook tal van andere voordelen tijdens bergexcursies. Dus of het nu gaat om de avontuurlijke, enthousiaste of vrijetijdsreiziger, u krijgt de kans om het meeste uit uw Switzerland Travel Pass te halen.

...
Swiss Coupon Pass: 2-voor-1 aanbiedingen in Zwitserland

2. Swiss Coupon Pass: 2-voor-1 aanbiedingen in Zwitserland

Het couponboekje bevat 100 exclusieve vouchers met 50% korting op eten, sightseeingtours, entreegelden voor toeristische attracties, themaparken, UNESCO-werelderfgoedbezienswaardigheden, Zwitserse kastelen, auto- en motorverhuur en klasse-upgrades voor trein- en bootreizen met een totale waarde van 4.500 CHF. De Swiss Coupon Pass is beschikbaar in het Engels en Duits. Kies ervoor om uw pas te laten bezorgen (alleen beschikbaar in Zwitserland) of op te halen in Zürich, Genève of Basel.

...
Zwitserland: digitale Zwitserse couponpas

3. Zwitserland: digitale Zwitserse couponpas

Ervaar de hoogtepunten van Zwitserland met de Swiss Coupon Pass en geniet van geselecteerde 2-voor-1 voordelen in 11 steden: Basel, Bern, Genève, Interlaken, Luzern, Lugarno, Montreux, St. Gallen, St. Moritz, Zermatt en Zürich. Bespaar met de 100 exclusieve 50% kortingsbonnen meer dan 4.500 Zwitserse Franken en ontdek vele attracties en activiteiten in heel Zwitserland. Geniet van talloze kortingen bij restaurants, maak een gastronomische cruise en gebruik je vouchers voor een weelderige shoppingtour. Bezoek musea en recreatieparken, bekijk de highlights van de stad tijdens een rondleiding of cruise door de stad op een Segway. Kortingsaanbiedingen beschikbaar voor: • Toeristische attracties, avonturenparken, musea • Rondleidingen te voet, per touringcar, minitrein en Segway • Restaurants (Zwitserse en internationale keuken) • UNESCO-locaties en Zwitserse kastelen • Zwitserse berg- en cruisetochten en eetervaringen • Entreegelden voor zwembaden en thermale baden • Verhuur (auto's, motorfietsen, fietsen en sportuitrusting) • Chocolade-, melk- en kaaservaringen • Europcar (korting en extra bestuurder gratis)

...

Sitemap Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.