Interlaken
Extreme sports en adrenaline

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Interlaken Extreme sports en adrenaline: Onze meest aanbevolen

Tandem-paragliding in Interlaken

1. Tandem-paragliding in Interlaken

Voel hoe het is om vrij als een vogel te zijn als je gewichtloos zweven door de lucht - de eeuwenoude droom van de mogelijkheid om te vliegen is uitgekomen. Zonder enige voorafgaande ervaring, kunt u een doorgewinterde piloot begeleiden en ontdek de Jungfrau Region vanuit een vogelperspectief. Een paar eenvoudige stappen zijn alles wat nodig is om een totaal nieuwe wereld betreden. Ervaar de adembenemende sensatie van het verlaten van de grond onder je en vliegen vrij in de lucht. De piloten hebben een jarenlange ervaring en hebben duizenden gehouden vluchten. Ze zal je leren hoe om te vliegen. Je begint om Beatenberg in Amisbühl, op een hoogte van 1350 meter, en vlieg naar Höhematte in Interlaken, een hoogte van 550 meter. Je vlucht duurt ongeveer 10-30 minuten, afhankelijk van de windcondities.

...
Vanuit Zürich: dagexcursie Jungfraujoch, het Dak van Europa

2. Vanuit Zürich: dagexcursie Jungfraujoch, het Dak van Europa

Je verkent de besneeuwde bergen van de Jungfraujoch, sinds 2007 een UNESCO-Werelderfgoedlocatie vanwege het fenomenale Alpenlandschap. Je vindt hier bovendien de grootste gletsjer van Europa. Niet minder indrukwekkend: het is ook het hoogste treinstation van Europa. Deze busreis brengt je langs de Brünigpas en de oevers van de Brienzersee naar het Berner Oberland. Na een pauze in Interlaken stap je op de kabelbaan bij de Grindelwald Terminal voor een spectaculaire rit van 15 minuten met de gondel naar de Eiger-gletsjer. Dan stap je over op een tandradtrein die je naar de top van de Jungfraujoch brengt. Geniet onderweg van een drievoudig adembenemend uitzicht op de toppen van de Eiger, Mönch en Jungfrau. Op de top van de Jungfraujoch aangekomen, wacht een waanzinnig landschap van ijs, sneeuw en rotsen op je. Laat je betoveren door deze magische wereld hoog in de Alpen. Beleef een avontuurlijke tocht, de zogenaamde 'Alpine Sensation', ter ere van het 100-jarige bestaan van de Jungfrau-spoorlijn. Bezoek het Sphinx-uitzichtplateau voor een adembenemend uitzicht over de Aletschgletsjer. Struin door de tunnels van het IJspaleis in het hart van de gletsjer voor een ervaring die je je hele leven lang zal bijblijven. Via het autovrije dorp Wengen daal je af naar Lauterbrunnen, waar je bus op je wacht om je terug te brengen naar Zürich.

...
Vanuit Interlaken: dagexcursie naar Jungfraujoch

3. Vanuit Interlaken: dagexcursie naar Jungfraujoch

Deze 7-uur durende excursie begint met een korte busrit vanuit Interlaken naar het bergdorp Grindelwald. Stap dan op de kabelbaan bij de Grindelwald Terminal voor een spectaculaire rit van 15 minuten met de gondel naar de Eiger-gletsjer. Dan stap je over op een tandradtrein die je naar de top van de Jungfraujoch brengt. Wanneer je de top bereikt, verwonder je over het hooggebergte wonderland van eeuwig ijs, sneeuw en rots. Je ervaart de Alpine Sensationavonturenreis die het 100-jarig jubileum van de Jungfrauspoorweg markeert. Je bezoekt het Sphinx observatieterras en -plateau voor een adembenemend panoramisch uitzicht op de met sneeuw bedekte bergtoppen, de buurlanden en de Aletschgletsjer. Je loopt door de tunnels van het ijspaleis in het hart van de gletsjer. Restaurants zijn beschikbaar voor maaltijden en drankjes. Tijdens de afdaling passeer je het vakantieoord Wengen en bezoek je Lauterbrunnen, waar de bus wacht op je terugreis naar Interlaken.

...
Interlaken: tandem-paraglidingvlucht

4. Interlaken: tandem-paraglidingvlucht

Beleef een unieke reis die u voor altijd zult herinneren. Geniet van een paraglidingvlucht met een ervaren piloot. Eerst wordt u met de bus van Interlaken naar Beatenberg gereden. 800 meter boven Interlaken, neem je dan een paar stappen met je piloot een licht hellende helling af voordat je plotseling de lucht in gaat. Geniet van het geweldige uitzicht en het ongelooflijke gevoel hoog boven de Jungfrau-regio te zweven. Dit unieke gevoel van zweefvliegen moet iedereen ervaren. Na een vlucht van 10 tot 20 minuten land je zachtjes in het centrum van Interlaken. Beatenberg - Interlaken: 1350 meter De evenementoperator is gecertificeerd als "Safety in Adventures"

...
Vanuit Zürich: avontuurlijke dag op de First bij Grindelwald

5. Vanuit Zürich: avontuurlijke dag op de First bij Grindelwald

's Ochtends rij je Zürich uit op weg naar het Berner Oberland. Terwijl vijf bergmeren aan je voorbijtrekken voorziet je meertalige gids je reis van interessant commentaar. Na een fotomoment in het beroemde dorp Interlaken rij je verder naar het charmante bergdorp Grindelwald.  Ga met de kabelbaan de berg First op en ervaar de unieke attractie First Cliff Walk by Tissot. De hangbrug van 40 meter bezorgt je gegarandeerd een adrenalinekick. Op het spectaculaire terras van restaurant Berggasthaus First kun je een lekker hapje eten (niet inbegrepen). Vlakbij bevindt zich één van de spannendste activiteiten van Zwitserland: de First Flyer, een gigantische zipline waarmee je 800 meter bergaf vliegt waarbij een maximumsnelheid van 84 kilometer per uur bereikt kan worden. Je neemt vervolgens een bergskelter en sjees naar Bort, waar je je avontuur afrondt op een Trottibike-step. Raas naar beneden door de schilderachtige Alpen vol grazende koeien en Zwitserse chalets.  Voordat je de trein terug neemt naar Interlaken heb je nog wat vrije tijd om Grindelwald te ontdekken. In Interlaken ontmoet je de gids voor de terugreis naar Zürich.

...
Interlaken: 2 uur durende helikopterparachutespringen

6. Interlaken: 2 uur durende helikopterparachutespringen

Mis het parachutespringen in de Zwitserse Alpen niet - een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring! Klim tot 5.000 voet in een helikopter, haal diep adem en verlaat de perfect gezonde helikopter om een vrije val te maken over de prachtige bergen. De helikopterskydive begint met een introductievideo, grondoefening en voorbereiding. Daarna kunt u het adembenemende berglandschap bewonderen terwijl u geniet van de helikoptervlucht. Spreek uw laatste gebeden uit voordat de deur naar een vrije val opengaat. Spring en kijk terug naar de verdwijnende helikopter. Skydive samen met je tandemmaster in het blauw van de Zwitserse lucht. Trek aan de openingshendel van je parachute en glijd zachtjes de vallei in voor een veilige landing.

...
Van Bern: privédagtour Jungfraujoch

7. Van Bern: privédagtour Jungfraujoch

Ontmoet je gids in je hotel en ga op weg naar het treinstation in Bern. Stap in een intercitytrein voor 1 uur naar Interlaken, waar u overstapt op een lokale trein. Na 20 minuten arriveert u in Lauterbrunnen, een klein dorpje aan het einde van de vallei. Berijd de tandradbaan van Lauterbrunnen naar Kleine Scheidegg en passeer Wengen, een klein bergstadje dat bekend staat om de wintersport en de jaarlijkse FIS Worldcup downhill-race. Stap bij Keine Scheidegg over op de Jungfrau-spoorlijn, die u naar de top van de berg brengt. Tijdens de rit maakt de trein een schilderachtige stop in het midden van de tunnel, waar je de mogelijkheid hebt om 5 minuten uit de trein te stappen. Zodra u aankomt bij Jungfraujoch op 11333 ft boven zeeniveau, maakt u een wandeling van 1 uur door het tunnelsysteem. Als de weersomstandigheden goed zijn, kunt u vanaf het terras misschien het Zwarte Woud in Duitsland zien. Ga verder door de ijsgrot naar het plateau, een heerlijke buitenplek bedekt met sneeuw. Rond de wandeling af door een kleine tentoonstelling over het maken van chocolade in Zwitserland te passeren. Stop voor de lunch bij 1 van de 3 restaurants in Jungfraujoch - je gids helpt je graag verder of gaat met je mee lunchen. Geniet na de lunch van het uitzicht en geniet van de berglucht, voordat je terugkeert naar de Jungfrau-spoorlijn voor de afdaling naar Kleine Scheidegg. Maak indien gewenst een optionele stop in Grindelwald, voordat u terugkeert naar Bern via dezelfde route waar u bij uw hotel wordt afgezet.

...
Van Zürich: kleine groepsreis door Jungfraujoch

8. Van Zürich: kleine groepsreis door Jungfraujoch

Reis naar Jungfraujoch in de Berner Alpen met deze groepsreis vanuit Zürich. Betreed een wereld van gletsjers, sneeuw en bergtoppen op het hoogste treinstation van Europa op een hoogte van 3.466 meter (11.371 voet) boven zeeniveau. Begin met de trein van Zürich naar Interlaken in het Berner Oberland, waar de Jungfrau-spoorlijn begint. Geniet van het uitzicht terwijl je door constant veranderende landschappen reist op weg naar het UNESCO-werelderfgoed Jungfraujoch. Volg je gids naar het Sphinx-terras, het op een na hoogste observatiedek van Zwitserland. Bezoek het uitkijkplatform, het mijnwerkersmonument bij de Alpine Sensation-tentoonstelling en de sprankelende ijsgrot.

...
Interlaken: Original Eiger Jump Grindelwald

9. Interlaken: Original Eiger Jump Grindelwald

Ontmoet je instructeur voor een les inductie en grondoefeningen op het dropzone-kantoor in Interlaken. Maak je klaar met een jumpsuit, harnas en bril. Na een korte rit naar de helikopterbasis, plak je een interview voor je video en ga je aan boord van de helikopter. Een schilderachtige helikoptervlucht voert langs de skigebieden Lauberhorn en Kleine Scheidegg naar de top van de beroemde Eiger-berg. Bewonder de bergen van Eiger, Mönch en Jungfrau en voel je alsof je de toppen en gletsjers bijna kunt aanraken. Na het omringen van de toppen, als het weer het toelaat, open je de deur van de helikopter, haal diep adem en spring eruit! De snelheid zal snel toenemen en je zult snel merken dat je met 120 mijl per uur langs de Eiger North Face vrijkomt. Leid de parachute naar een veilige landing in Grindelwald met de hulp van je Tandem Master, die je once-in-a-lifetime avontuur zal filmen.

...
Jungfraujoch kleine groepsreis vanuit Interlaken

10. Jungfraujoch kleine groepsreis vanuit Interlaken

Begin je tour door je gids te ontmoeten op het treinstation Interlaken Ost. De tour begint met de treinreis naar Lauterbrunnen, waar je na 20 minuten aankomt. Terwijl u overstapt op de trein, kunt u een kijkje nemen bij de beroemde "Staubbach"-waterval. De tandradbaan van Lauterbrunnen naar Kleine Scheidegg duurt 50 minuten, waar u uitstapt. Hier stapt u over op de Jungfrau-spoorlijn, die u binnen 30 minuten naar de top brengt. Tijdens de rit stopt de trein eenmaal in het midden van de tunnel voor een mooie stop, waar je 5 minuten uit de trein stapt. Zodra je aankomt bij Jungfraujoch, dat 11333 ft boven de zeespiegel ligt, zal je gids je door de attracties van deze bestemming leiden. De wandeltocht duurt ca. 1 uur in het tunnelsysteem. De sightseeingtour is beschermd tegen het weer buiten en gemakkelijk toegankelijk. Op de Sphinx-terrassen en bij goede weersomstandigheden kunt u het Zwarte Woud in Duitsland zien! De voortzetting van de sightseeing neemt je mee door de "Alpine sensatie", een eerbetoon aan de bouwwerkzaamheden van de Jungfrau-spoorlijn. Je gaat verder door de ijsgrot naar het plateau, een heerlijke plek buiten midden in de sneeuw. De wandeling wordt afgesloten met het passeren van de chocoladehemel van "Lindt", een kleine tentoonstelling over het maken van chocolade in Zwitserland. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u lunchen bij een van de 3 restaurants op Jungfraujoch. Geniet van het uitzicht, het gevoel van de omringende bergen en de ruige weersomstandigheden op deze hoogte, voordat uw gids u terugleidt naar de Jungfrau-spoorlijn voor de afdaling naar Kleine Scheidegg. Vanaf hier reist u op de route naar Grindelwald. De lokale trein brengt je binnen 40 minuten terug naar Interlaken, waar de tour eindigt.

...

Sitemap Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Interlaken

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 41 beoordelingen

Absoluut geweldige reis! Echt onvergetelijke momenten en herinneringen aan Zwitserland We waren een gezin van 4 en we hebben allemaal enorm genoten van de reis Ontmoet en begroette onze gids: Dario en aan boord gaan van de coach was een makkie Dario was gewoon geweldig: grondige kennis van de plaatsen die we bezochten, bewaarden ons regelmatig geïnformeerd over de voortgang van de tour en zijn eigen persoonlijke ervaringen waren een leuke touch. Gelukkig goed weer gehad, dus het uitzicht vanaf de top was gewoon ongelooflijk! Zal het opnieuw bezoeken en twijfel er niet aan ... zal GetyourGuide gebruiken !!!

Ik nam de tour die begon in Interlaken, maar hij begon eigenlijk in Zürich, waardoor het een heel erg lange dag zou worden. Ik denk dat er een stop was in Interlaken voor de Zürichers, en een aantal van hen was niet op tijd terug bij de bus, dus dat vertraagde ons vertrek met minstens 20 minuten. De tour zelf in JungFrau, inclusief de nieuwe snelle kabelbaan naar de Eiger, was uitstekend. De tandradtrein naar de top verloopt probleemloos, omdat deze zich meestal in de berg bevindt. De faciliteiten op de "Top of Europe" zijn super. Moet beter dan op de top van de Mont Blac, of de Matterhorn.

een prachtige tocht naar interlaken en de Jungfraujoch! uitstekende dagtocht met geweldige gids: jorje het uitzicht en de natuur is geweldig !! volledig aanbevolen

Zeer goede reis, onze gids was zo professioneel. We konden veel prachtige gebieden van Zwitserland zien.

Het weer was perfect en alles was goed georganiseerd. Goede gids.