Interlaken
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Interlaken Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

Tandem-paragliding in Interlaken

1. Tandem-paragliding in Interlaken

Voel hoe het is om vrij als een vogel te zijn als je gewichtloos zweven door de lucht - de eeuwenoude droom van de mogelijkheid om te vliegen is uitgekomen. Zonder enige voorafgaande ervaring, kunt u een doorgewinterde piloot begeleiden en ontdek de Jungfrau Region vanuit een vogelperspectief. Een paar eenvoudige stappen zijn alles wat nodig is om een totaal nieuwe wereld betreden. Ervaar de adembenemende sensatie van het verlaten van de grond onder je en vliegen vrij in de lucht. De piloten hebben een jarenlange ervaring en hebben duizenden gehouden vluchten. Ze zal je leren hoe om te vliegen. Je begint om Beatenberg in Amisbühl, op een hoogte van 1350 meter, en vlieg naar Höhematte in Interlaken, een hoogte van 550 meter. Je vlucht duurt ongeveer 10-30 minuten, afhankelijk van de windcondities.

...
Interlaken: tandem-paraglidingvlucht

2. Interlaken: tandem-paraglidingvlucht

Beleef een unieke reis die u voor altijd zult herinneren. Geniet van een paraglidingvlucht met een ervaren piloot. Eerst wordt u met de bus van Interlaken naar Beatenberg gereden. 800 meter boven Interlaken, neem je dan een paar stappen met je piloot een licht hellende helling af voordat je plotseling de lucht in gaat. Geniet van het geweldige uitzicht en het ongelooflijke gevoel hoog boven de Jungfrau-regio te zweven. Dit unieke gevoel van zweefvliegen moet iedereen ervaren. Na een vlucht van 10 tot 20 minuten land je zachtjes in het centrum van Interlaken. Beatenberg - Interlaken: 1350 meter De evenementoperator is gecertificeerd als "Safety in Adventures"

...
Interlaken: 2 uur durende helikopterparachutespringen

3. Interlaken: 2 uur durende helikopterparachutespringen

Mis het parachutespringen in de Zwitserse Alpen niet - een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring! Klim tot 5.000 voet in een helikopter, haal diep adem en verlaat de perfect gezonde helikopter om een vrije val te maken over de prachtige bergen. De helikopterskydive begint met een introductievideo, grondoefening en voorbereiding. Daarna kunt u het adembenemende berglandschap bewonderen terwijl u geniet van de helikoptervlucht. Spreek uw laatste gebeden uit voordat de deur naar een vrije val opengaat. Spring en kijk terug naar de verdwijnende helikopter. Skydive samen met je tandemmaster in het blauw van de Zwitserse lucht. Trek aan de openingshendel van je parachute en glijd zachtjes de vallei in voor een veilige landing.

...
Interlaken: Original Eiger Jump Grindelwald

4. Interlaken: Original Eiger Jump Grindelwald

Ontmoet je instructeur voor een les inductie en grondoefeningen op het dropzone-kantoor in Interlaken. Maak je klaar met een jumpsuit, harnas en bril. Na een korte rit naar de helikopterbasis, plak je een interview voor je video en ga je aan boord van de helikopter. Een schilderachtige helikoptervlucht voert langs de skigebieden Lauberhorn en Kleine Scheidegg naar de top van de beroemde Eiger-berg. Bewonder de bergen van Eiger, Mönch en Jungfrau en voel je alsof je de toppen en gletsjers bijna kunt aanraken. Na het omringen van de toppen, als het weer het toelaat, open je de deur van de helikopter, haal diep adem en spring eruit! De snelheid zal snel toenemen en je zult snel merken dat je met 120 mijl per uur langs de Eiger North Face vrijkomt. Leid de parachute naar een veilige landing in Grindelwald met de hulp van je Tandem Master, die je once-in-a-lifetime avontuur zal filmen.

...
Interlaken: Helicopter Skydive met video

5. Interlaken: Helicopter Skydive met video

Neem een duik en ervaring een uniek avontuur met een adembenemend uitzicht. Van Interlaken richting een spannend avontuur. Ontvang een grondige kennismaking met uw apparatuur van een goed gekwalificeerde instructeur alvorens de sprong. Je hebt ook de mogelijkheid om een aantal oefeningen op de grond te doen voordat je skydive. In een tandem sprong uit de helikopter te genieten van de zeer speciale gevoel van gewichtloosheid en vrijheid als je valt. Bewonder het buitengewoon uitzicht van maximaal 4300 meter. Zie over meren, Interlaken en naar beneden naar de Zwitserse Alpen. Geniet van het indrukwekkende uitzicht op de toppen van de Eiger, Mönch en Jungfrau. Herbeleef deze inspirerende momenten in het comfort van uw huis met uw eigen persoonlijke hoge kwaliteit HD-video-opname van uw skydive. Je kan ook gepaard gaan met toeschouwers, en je zal een skydive diploma ontvangen.

...

Sitemap Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.