Interlaken
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Interlaken Tickets: Onze meest aanbevolen

Jungfraujoch: retour naar de top van Europa per trein

1. Jungfraujoch: retour naar de top van Europa per trein

Jungfraujoch is de beste plaats in Europa om een wereld van sneeuw en ijs te ontdekken. De tandradbaan gaat elke dag van het jaar naar het hoogste treinstation van Europa. Het uitzicht- en avonturenplatform op 3454 meter boven de zeespiegel verenigt zich op een plek die mensen van de Alpen fascineert: een majestueuze achtergrond van ijs, sneeuw en rotsen met adembenemende veruitziende blik. Je kunt de voucher inwisselen voor een ticket op het treinstations Interlaken Ost, Jungfraujoch of Lauterbrunnen of de andere kant op reizen. De trein vertrekt elke 30 minuten en de vertrektijd is vrij selecteerbaar. Boven aangekomen, volg je gewoon de borden naar de tour en je zult geen hoogtepunten missen. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur om de activiteit te doen. Er zijn ook restaurants op de top van Europa en zelfs een Snow Fun Park in de zomer, dus reken 6 tot 8 uur voor de hele activiteit.

...
Seilpark Interlaken Klimkaart

2. Seilpark Interlaken Klimkaart

Na een introductie van 20 minuten kun je kiezen tussen 6 routes en een kinderparcours met verschillende moeilijkheidsgraden. Het wordt aanbevolen om 2,5-3 uur in het Seilpark Interlaken door te brengen om optimaal te profiteren van alles wat wordt aangeboden. Het Seilpark Interlaken biedt een aantrekkelijke combinatie van avontuur, teambuilding en persoonlijke prestaties. Het biedt een geschikt uitgangspunt voor alle soorten gelegenheden, vooral voor bedrijfsuitjes en speciale evenementen.

...
Zwitserland: digitale Zwitserse couponpas

3. Zwitserland: digitale Zwitserse couponpas

Ervaar de hoogtepunten van Zwitserland met de Swiss Coupon Pass en geniet van geselecteerde 2-voor-1 voordelen in 11 steden: Basel, Bern, Genève, Interlaken, Luzern, Lugarno, Montreux, St. Gallen, St. Moritz, Zermatt en Zürich. Bespaar met de 100 exclusieve 50% kortingsbonnen meer dan 4.500 Zwitserse Franken en ontdek vele attracties en activiteiten in heel Zwitserland. Geniet van talloze kortingen bij restaurants, maak een gastronomische cruise en gebruik je vouchers voor een weelderige shoppingtour. Bezoek musea en recreatieparken, bekijk de highlights van de stad tijdens een rondleiding of cruise door de stad op een Segway. Kortingsaanbiedingen beschikbaar voor: • Toeristische attracties, avonturenparken, musea • Rondleidingen te voet, per touringcar, minitrein en Segway • Restaurants (Zwitserse en internationale keuken) • UNESCO-locaties en Zwitserse kastelen • Zwitserse berg- en cruisetochten en eetervaringen • Entreegelden voor zwembaden en thermale baden • Verhuur (auto's, motorfietsen, fietsen en sportuitrusting) • Chocolade-, melk- en kaaservaringen • Europcar (korting en extra bestuurder gratis)

...

Sitemap Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Interlaken

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 23 beoordelingen

Een geweldige dag de berg op met eten aan de top, drankjes aan de ski-buitenbars op de top van de slops en een fantastisch uitzicht en attracties op de top van Europa. Horloges gekocht bij de hoogste horlogewinkel van Europa. De ervaring is iets dat mijn kinderen nooit zullen vergeten. De hele geschiedenis van hoe deze spoorlijn werd gebouwd, is gewoon adembenemend.

Goede ervaring en vrij rond te dwalen als je wilt. Sterk aanbevelen om omhoog te gaan via Grindelwald en naar beneden is Lauterbrunnen omdat elke kant van de berg zijn eigen lekkernijen heeft

Geweldige reis! Het gevoel bijna op een van de grootste bergen van Europa te zijn, is onbeschrijfelijk. Het "avontuur" is duur maar zeker de prijs waard.

Uitstekende reis! Moest op het laatste moment opnieuw plannen ... ZEER ACCOMMODATIE ... zou zeker weer boeken!

Jungfrau-sprookje !! Geluk met het weer. Bewolkt, zonnig. Bedankt voor de kans om dit wonder te zien.