Interlaken
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Interlaken Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Tandem-paragliding in Interlaken

1. Tandem-paragliding in Interlaken

Voel hoe het is om vrij als een vogel te zijn als je gewichtloos zweven door de lucht - de eeuwenoude droom van de mogelijkheid om te vliegen is uitgekomen. Zonder enige voorafgaande ervaring, kunt u een doorgewinterde piloot begeleiden en ontdek de Jungfrau Region vanuit een vogelperspectief. Een paar eenvoudige stappen zijn alles wat nodig is om een totaal nieuwe wereld betreden. Ervaar de adembenemende sensatie van het verlaten van de grond onder je en vliegen vrij in de lucht. De piloten hebben een jarenlange ervaring en hebben duizenden gehouden vluchten. Ze zal je leren hoe om te vliegen. Je begint om Beatenberg in Amisbühl, op een hoogte van 1350 meter, en vlieg naar Höhematte in Interlaken, een hoogte van 550 meter. Je vlucht duurt ongeveer 10-30 minuten, afhankelijk van de windcondities.

...
Stockhorn bungyjumpen

2. Stockhorn bungyjumpen

Na een pick-up in Interlaken, ontmoet je je gids en geniet je van de 40 minuten durende reis door de Simmental-vallei naar een stad genaamd Erlenbach, genesteld aan de voet van de machtige Stockhorn-berg. Bij aankomst brengt een kabelbaan u naar het middenstation waar u wordt gewogen en getuigd. Jumpers worden vervolgens vervoerd in de volgende kabelbaan om over het bergmeer te springen. Nadat je bent gesprongen, word je teruggebracht naar de kabelbaan. Nadat iedereen gesprongen is, ga je met de kabelbaan terug de berg af. U wordt dan teruggereden naar Interlaken.

...
Interlaken: Private Insta-Worthy Highlights Walking Tour

3. Interlaken: Private Insta-Worthy Highlights Walking Tour

Geef je Instagram-feed meer pit en maak indruk op je vrienden met verbluffende foto's van je reizen naar Zwitserland tijdens deze rondleiding. Ontdek in het gezelschap van een lokale gids de mooiste en meest indrukwekkende plekken in Interlaken en ontvang enkele nuttige tips over hoe u het beste uit uw smartphonecamera kunt halen. Wandel tijdens je tour door de stad en maak foto's van enkele van de meest unieke en pittoreske plaatsen, zoals Unterseen en het Jungfraupark. U kunt ook meer te weten komen over de lokale cultuur in Zwitserland vanuit een lokaal perspectief. Mis de kans niet om uw Insta-feed een upgrade te geven met dit avontuur.

...
Interlaken: Express Discovery Tour van 1 uur

4. Interlaken: Express Discovery Tour van 1 uur

Word verliefd op Interlaken in slechts 1 uur op deze uitdrukkelijke rondleiding. Nadat je je gids in het stadscentrum hebt ontmoet, ga je op reis door de geschiedenis, de lokale levensstijl en de hedendaagse transformatie van de stad. Terwijl je door de pittoreske straatjes van deze Zwitserse stad slentert, ontdek je de parken, monumenten en historische architectuur. Ontvang insider-tips van uw lokale gids over de beste cafés, restaurants en bars die u tijdens uw verblijf in Interlaken kunt bezoeken om het meeste uit uw bezoek te halen. Mis de kans niet om Interlaken door de ogen van een local te zien, ontdek hoe het dagelijks leven eruit ziet en geniet van de karakteristieke ambiance van de stad. Deze ervaring is perfect voor zowel bezoekers die voor het eerst op bezoek komen als voor mensen die terugkeren naar Interlaken en de stad met nieuwe ogen willen herontdekken.

...
Interlaken: Photogenic City Walking Tour

5. Interlaken: Photogenic City Walking Tour

Verken de stad Interlaken via je cameralens. Ga met je gids mee op deze stadswandeling voor de unieke kans om de stad vanuit het perspectief van een insider te ervaren terwijl je tegelijkertijd prachtige foto's maakt. Je wandeling brengt je van Unterseen naar de oevers van het meer van Brienz. Terwijl je je camera gebruikt om de schoonheid van Interlaken vast te leggen, kom je ook lokale plekken en verborgen pareltjes tegen die een typische toeristische tour je niet zal laten zien. Ontdek een alternatieve kant van Interlaken, vol geschiedenis en unieke schoonheid. Vergeet niet uw ervaring op een geschikt tijdstip te boeken om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke licht hebt voor uw foto's. Je kunt Interlaken gewoon niet verlaten zonder de schoonheid van de meren en Unterseen te hebben vastgelegd.

...
Interlaken: ontdekkingswandeling verleden en heden van 2 uur

6. Interlaken: ontdekkingswandeling verleden en heden van 2 uur

Ontdek de historische kant van Interlaken met een gepassioneerde local die de best bewaarde geheimen van het gebied met je wil delen. Je excursie begint in de Schlosskirche, waar je leert over de verschillende bouwstijlen uit verschillende tijdsperioden en erachter komt hoe de stad in de loop van de tijd is veranderd. Van het bezoeken van kerken tot het ontdekken van de geschiedenis achter het Jungfraupark of zelfs de Weissenau-ruïnes, u zult unieke sites tegenkomen die u tijdens een gewone rondleiding niet zult zien. Je gids weet dat reizen een fantastische manier van leren is, en het hebben van een goed geïnformeerde lokale aan je zijde om je van insider tips te voorzien en lokale geheimen te delen is nog beter. Natuurlijk, als je iets in het bijzonder wilt leren kennen of een speciale interesse hebt, laat je gids het gewoon weten en zij zullen de route graag voor je aanpassen.

...
Interlaken: Architecture Walking Tour

7. Interlaken: Architecture Walking Tour

Dompel jezelf onder in de unieke architectonische scène van Interlaken tijdens deze privétour met een gepassioneerde lokale gids. Ontdek de meest indrukwekkende gebouwen in de stad en leer over de geschiedenis achter elk van deze tijdens deze educatieve wandeling. Ga met je gids op avontuur en ontdek de schoonheid en geschiedenis van de stad en kom meer te weten over de Zwitserse cultuur vanuit een lokaal perspectief. Maak tijdens uw tour kennis met de lokale architectuur en ontdek hoe deze in de loop van de jaren is veranderd, terwijl het nog steeds zijn unieke karakter heeft behouden. Je zult ook geheime anekdotes ontdekken over enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Interlaken.

...

Sitemap Interlaken

Wil je alle activiteiten in Interlaken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.