Datums kiezen

Internationaal Gerechtshof

Internationaal Gerechtshof: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Amsterdam: privétour Delft en Den Haag

1. Vanuit Amsterdam: privétour Delft en Den Haag

Geniet van een sightseeingtour naar de pottenbakkerijen in Delft en Madurodam in Den Haag. U heeft toegangskaarten voor de Madurodam en de Royal Delft Potteries waar u ca. 1 - 1,5 uur op elke plek. Wil je ook het Mauritshuis bezoeken, dan dien je de tickets zelf te kopen vanwege het beperkte aantal tickets. Als je tijd over hebt kun je lekker lunchen in Den Haag. Je wordt opgehaald in een luxe Mercedes-voertuig door een professionele chauffeur. Na de tour word je afgezet bij je hotel in Amsterdam.

Vanuit Amsterdam: Sightseeingtour door Den Haag en Delft

2. Vanuit Amsterdam: Sightseeingtour door Den Haag en Delft

Begin uw 6 uur durende sightseeingtour op een ontspannen manier met een ophaalservice bij uw accommodatie. Na een korte meet-and-greet met uw chauffeur/host wordt u naar uw eerste locatie, Den Haag, gebracht. Den Haag is een belangrijke stad in Nederland, de thuisbasis van enkele van de belangrijkste gebouwen. Den Haag is gastheer van de Nederlandse regering en het parlement. Je maakt nog even een fotostop bij het Internationaal Gerechtshof en het Vredespaleis, daarna ga je naar het Mauritshuis en als je klaar bent met het bekijken van de schilderijen ga je naar de Delfs Blue Pottery.

Vanuit Amsterdam: privétrip Den Haag en entree Mauritshuis

3. Vanuit Amsterdam: privétrip Den Haag en entree Mauritshuis

Begin je reis op een ontspannen manier met een ophaalservice bij je accommodatie. Na een korte meet-and-greet met uw chauffeur/host wordt u naar uw eerste locatie, Den Haag, gebracht. Den Haag is een belangrijke stad in Nederland, de thuisbasis van enkele van de belangrijkste gebouwen. Den Haag is gastheer van de Nederlandse regering en het parlement. Je maakt nog even een fotostop bij het Internationaal Gerechtshof en het Vredespaleis, daarna ga je naar Madurodam en dan naar het Mauritshuis en als je klaar bent met het bekijken van de schilderijen ga je naar de Delfs Blue Pottery.

Vanuit Amsterdam: privérondrit naar Brussel

4. Vanuit Amsterdam: privérondrit naar Brussel

Geniet van een van de meest ongelooflijke steden van België tijdens deze privédagtrip in Brussel vanuit Amsterdam. Geniet van de luxe van een retourservice speciaal voor jou en je gezelschap - die je ophaalt bij je accommodatie in Amsterdam en je aan het eind van de dag weer terugbrengt. Je wordt opgehaald in een luxe Mercedes-sedan of minibus met airconditioning door een professionele chauffeur en na een korte meet & greet, vertrek je op je culturele avontuur in Brussel. Je hebt ongeveer 4,5 uur om deze geweldige stad te ontdekken. Slenter gerust naar het historische hart van het middeleeuwse Brussel en ontdek een groot aantal antieke architectuur op het marktplein. Of geniet van bezienswaardigheden zoals de pittoreske Grote Markt, de Sint-Michielskathedraal, het Atomium of de kosmopolitische constructies van het Chinese paviljoen. Verken de menigte antiekwinkels in de Zavelwijk na het passeren van de koninklijke residentie van Laken en bewonder vervolgens de prachtige gevels van het Hof van Justitie en de Ministerraad.

Een wandeling door de tijd: de verborgen schatten van Den Haag

5. Een wandeling door de tijd: de verborgen schatten van Den Haag

Ervaar een gedenkwaardige wandeltocht in Den Haag, waarbij elke stap leidt tot een heroïsche reis door de rijke geschiedenis, culturele wonderen en architecturale wonderen van de stad. Geniet van de grandeur van iconische monumenten, van de historische Ridderzaal tot de vorstelijke elegantie van Paleis Noordeinde, en dompel jezelf onder in de majestueuze allure van het Nederlandse erfgoed. Doorkruis de levendige energie van bruisende pleinen en charmante boulevards en geniet van de levendige sfeer die een gevoel van avontuur en culturele verkenning oproept. Ontdek de betekenis van mondiale monumenten zoals het Vredespaleis, die een gevoel van mondiale eenheid en belang oproepen. Ga met ons mee op deze verhelderende zoektocht om de verborgen schatten van Den Haag te ontdekken en tijdloze herinneringen te creëren aan een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en tijdloze schoonheid.

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Internationaal Gerechtshof: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Internationaal Gerechtshof

Wil je alle activiteiten in Internationaal Gerechtshof bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.