Kies data

Internationale Luchthaven Abu Dhabi

Internationale Luchthaven Abu Dhabi: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Abu Dhabi Airport: 5G/4G toeristische simkaart voor data en bellen

1. Abu Dhabi Airport: 5G/4G toeristische simkaart voor data en bellen

Blijf in contact met vrienden en familie thuis wanneer u op vakantie bent en vermijd de hoge roamingkosten. Boek uw lokale 5G/4G VAE-simkaart en haal deze op zodra u aankomt op Abu Dhabi International Airport. Kies uit verschillende abonnementen die 28 dagen geldig zijn: 2 GB en 30 minuten (internationaal en lokaal) 4 GB en 30 minuten (internationaal en lokaal) 8 GB en 120 minuten (internationaal en lokaal) 22,5 GB en 525 minuten (internationaal en lokaal) Onbeperkte data en 100 minuten (internationaal en lokaal, pakket 10 dagen geldig) Vermijd het zoeken naar wifi-hotspots wanneer u kaarten moet controleren om restaurants te vinden, ritten te boeken en meer.

Abu Dhabi: privéluchthaventransfers

2. Abu Dhabi: privéluchthaventransfers

Zorg ervoor dat uw reis naar de V.A.E. is probleemloos door uw luchthaventransfers van tevoren te regelen. Een Engelssprekende vertegenwoordiger zal u ontmoeten en begroeten op de luchthaven of uw hotel. Binnenkort bent u op weg naar uw bestemming in een luxe voertuig met airconditioning. Voor aankomsttransfers ontmoet je de vertegenwoordiger van de lokale partner bij de uitgangspoort, waar je een bord ziet met je naam erop. Ga naar het voertuig en leun achterover, ontspan en geniet van de rit van 45 minuten. Voor vertrektransfers wordt u opgehaald bij uw hotel en afgezet bij de vertrekterminal van de luchthaven. Als uw vlucht vertraging heeft, is er een maximale wachttijd van 2,5 uur. Er wordt een reeks voertuigen gebruikt voor de transfer, met service beschikbaar voor 1 tot 40 passagiers, met bagage.

Van Abu Dhabi: privétransfer naar Dubai

3. Van Abu Dhabi: privétransfer naar Dubai

Maak uw verblijf in de VAE probleemloos door te weten dat uw transfer naar de luchthaven al is geregeld. Uw vertegenwoordiger wacht in de aankomsthal met een bord met uw naam. Na uw meet & greet met uw Engelse vertegenwoordiger op de luchthaven, brengt uw chauffeur u naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning.

Abu Dhabi Luchthaventransfer naar hotel of vice versa

4. Abu Dhabi Luchthaventransfer naar hotel of vice versa

Waarom zou u zich na een vermoeiende vlucht niet ontspannen en de zorgen wegnemen bij uw aankomst? Boek eenvoudig een privétransfer per modern voertuig met airconditioning naar uw accommodatie of locatie naar keuze. Uw professionele chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een naambord. Uw privétransfer kan u tussen Abu Dhabi International Airport en uw hotel in de stad Abu Dhabi, Yas Island, Saadiyat, Anantara, Al Ain of in Dubai (of vice versa) brengen. Transferservices zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Uw transfer wordt binnen 24 uur na boeking bevestigd en u ontvangt een reischeque die bij aankomst aan uw chauffeur moet worden getoond (of voor transfers bij vertrek, op het moment dat u wordt opgehaald bij uw hotel).

Vanuit Dubai: privébusjetransfer in Maybach

5. Vanuit Dubai: privébusjetransfer in Maybach

Rijd comfortabel naar uw gewenste locatie in de VAE met deze privébustransfer vanuit Dubai. Ga naar je bestemming met deze betaalbare en veilige privétransfer in Maybach. Met dit luxe busje kunt u comfortabel en in stijl rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dragen van uw bagage. Zorg voor een persoonlijk reisschema en bepaal de tijd en plaats van ophalen en wegbrengen. Met een privé transferservice vanuit Dubai ben je op tijd bij je zakelijke bijeenkomst, vlucht of evenement.

Abu Dhabi Airport (AUH): enkele reis naar Abu Dhabi

6. Abu Dhabi Airport (AUH): enkele reis naar Abu Dhabi

Comfort privétransfer van de luchthaven van Abu Dhabi naar uw accommodatie in de stad Abu Dhabi. Alle voertuigen hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels en Arabisch. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

Abu Dhabi Airport: privétransfer enkele reis van/naar Dubai

7. Abu Dhabi Airport: privétransfer enkele reis van/naar Dubai

Comfort privétransfer van de luchthaven van Abu Dhabi naar uw accommodatie in de stad Dubai. Alle voertuigen met volledige vergunning en verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels en Arabisch. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

Abu Dhabi Airport (AUH): privétransfer heen en terug naar Dubai

8. Abu Dhabi Airport (AUH): privétransfer heen en terug naar Dubai

Retour Comfort Privétransfer van de luchthaven van Abu Dhabi naar uw accommodatie in de stad Dubai. Alle voertuigen met volledige vergunning en verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels en Arabisch. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

Abu Dhabi Airport (AUH): Retourtransfer naar Abu Dhabi

9. Abu Dhabi Airport (AUH): Retourtransfer naar Abu Dhabi

Retour Comfort Privétransfer van de luchthaven van Abu Dhabi naar uw accommodatie in de stad Abu Dhabi. Alle voertuigen met volledige vergunning en verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels en Arabisch. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in het hotel.

Abu Dhabi Airport naar Ras Al Khaimah City Hotels Transfer

10. Abu Dhabi Airport naar Ras Al Khaimah City Hotels Transfer

Maak uw verblijf in de VAE probleemloos door te weten dat uw transfer naar de luchthaven al geregeld is. Na een standaard meet & greet met uw Engelssprekende chauffeur/gids op de luchthaven, worden uw koffers geladen terwijl u in uw comfortabele voertuig met airconditioning stapt. U hoeft geen vinger uit te steken, want uw chauffeur doet al het werk. Bij aankomst op de luchthaven staat uw vriendelijke en stipte chauffeur klaar bij de uitgangspoort samen met het oproepbord onder uw naam. Vanaf hier gaat u naar het voertuig voor een aankomsttransfer (maximale wachttijd is 2,5 uur). Geniet van een autoservice die een verscheidenheid aan verschillende voertuigen heeft om tegemoet te komen aan de behoeften van u en uw groepen. Voertuigmodellen per groep: 1 tot 3 personen met bagage: Lexus-ES- of vergelijkbaar 4 tot 5 personen met bagage: Toyota-Previa, Hyundai-H1, Kia-Carnival, Honda-Odyssey of vergelijkbaar 6 tot 8 personen met bagage: Toyota-Hiace, Nissan-Urvan, Nissan-Civilian of vergelijkbaar 9 tot 20 personen met bagage: Tourism Bus 21 tot 40 personen met bagage: Tourism Bus

Andere activiteiten in Internationale Luchthaven Abu Dhabi

Wil je alle activiteiten in Internationale Luchthaven Abu Dhabi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.