Internationale Luchthaven van Cancún

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Internationale Luchthaven van Cancún: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Cancun: Cancun Airport (CUN) privétransfer

  1. Cancun: Cancun Airport (CUN) privétransfer

  Haal de stress uit het pendelen naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Cancun Airport (CUN) te boeken. Rust terug in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel ergens tussen de hotelzone van Cancun en de luchthaven van Cancun (CUN) wordt afgezet. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, stem uw privétransfer af op uw behoeften door bij het boeken aan te geven wat u nodig heeft. Zorg voor een ontspannen transferervaring, u ontvangt een sms kort voor uw geplande ophaalservice met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens op te geven wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur volgt uw vlucht zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten.

 • Cancun: privétransfer naar internationale luchthaven per SUV

  2. Cancun: privétransfer naar internationale luchthaven per SUV

  Sla de lange rijen voor taxi's over bij het landen op de internationale luchthaven van Cancún en reis in het comfort van een luxe SUV-type minibus. Ontspan in comfort met airconditioning aan het einde van uw lange vlucht en profiteer van veel ruimte, ideaal voor groepen of gezinnen, en uw bagage. Reis in privacy, zonder extra tussenstops onderweg. Uw gecertificeerde tweetalige chauffeur brengt u rechtstreeks naar uw bestemming in Akumal, Cancún, Playa Mujeres, Playa del Carmen, Puerto Aventuras, Puerto Morelos of Tulum, afhankelijk van de geboekte optie. Profiteer van vers drinkwater aan boord van het voertuig om u gehydrateerd te houden en fris op uw eindbestemming aan te komen. De service is ook beschikbaar voor vertrekvluchten met ophaalservice van uw hotel, privéwoning, Airbnb of andere accommodatie op de bovengenoemde locaties.

 • Cancun Limousine - Luchthaven Vervoer

  3. Cancun Limousine - Luchthaven Vervoer

  Tijdens uw bezoek aan Cancun reizen vanaf de luchthaven naar uw hotel met stijl in een Mercedes Benz Limousine. Of u nu een speciale gelegenheid vieren, reist voor zaken of gewoon om uzelf te verwennen, is dit de manier om te gaan! Bij uw aankomst op de internationale luchthaven van Cancun zal een tweetalige chauffeur je te wachten en brengen u rechtstreeks naar uw hotel. Geniet van prachtige voorzieningen zoals verse towelettes op te frissen bij aankomst, een roos voor de dame passagiers, een gratis internationale mobiele telefoon service en een fles mousserende wijn. Met een capaciteit van maximaal 6 personen, zal deze luxe Mercedes Benz Limousine u naar uw bestemming met elegantie en comfort. Laat een professionele tweetalige chauffeur u begeleiden en rijdt u naar uw hotel. Prijsstelling wordt bepaald door de zone. Kies het juiste hotel-zone bij het boeken: ZONE 1: Cancún-Centrum ...

 • Cancun: privétransfer van / naar de internationale luchthaven

  4. Cancun: privétransfer van / naar de internationale luchthaven

  Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt en kies uit twee geschikte voertuigopties die u het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van drie passagiers of minder een Sedan-voertuig waarin drie stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal zeven passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor zeven standaard bagagestukken. Geniet op de reisdag van een vriendelijke ontmoeting met uw professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of laat u ophalen bij uw accommodatie. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Sitemap Internationale Luchthaven van Cancún

Wil je alle activiteiten in Internationale Luchthaven van Cancún ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.