Datums kiezen

Internationale Luchthaven van Cancún

Internationale Luchthaven van Cancún

Internationale Luchthaven van Cancún: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Cancún: CUN Luchthaven MERA Lounge Toegang Ticket

1. Cancún: CUN Luchthaven MERA Lounge Toegang Ticket

Boek uw ticket naar de MERA Lounge van de internationale luchthaven van Cancún en vermijd de drukte en chaos van de openbare vertreklounge. Ontspan in stijl met de warmte van Mexicaanse gastvrijheid en geniet van eten, drinken, wifi, oplaadstations en internationale tv-zenders, kranten en tijdschriften. Geniet in de MERA Business Lounge van de mogelijkheid om voor uw vlucht tot rust te komen en te ontspannen. Er zijn vier MERA Lounge-opties in terminal 2 (vertrek), terminal 3 (aankomst) en terminal 4 (vertrek voor zowel binnenlandse als internationale vluchten). Neem plaats en kijk tv, uitgerust met de meeste internationale zenders, of lees een van de vele internationale kranten en tijdschriften. U kunt ook gebruikmaken van de onbeperkte high-speed wifi en oplaadstations van de lounges. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een scala aan vers bereide seizoensgebonden gerechten en drankjes van een volledig uitgeruste bar, vergezeld van een fijne selectie wijnen, sterke drank en een ruime keuze aan warme en koude dranken.

Cancún Airport: enkele reis of retour luchthaventransfer

2. Cancún Airport: enkele reis of retour luchthaventransfer

Geniet van een enkele reis of retourtransfer tussen het vliegveld van Cancún en jouw hotel. Een enkele reis van jouw hotel naar het vliegveld is ook mogelijk. Een vriendelijke chauffeur zal je op jouw locatie ontmoeten en begroeten. Ontspan in de wetenschap dat je veilig reist in een voertuig met airconditioning. Laat je chauffeur jou soepel door het verkeer navigeren. Reis comfortabel zonder een taxi of gedeeld openbaar vervoer te hoeven zoeken vanaf het vliegveld.

Mexico: eSIM mobiel roaming data-abonnement

3. Mexico: eSIM mobiel roaming data-abonnement

Kies het data-abonnement en de geldigheidsperiode die passen bij je reisbehoeften en koop het. Download een QR-code en print of scan deze naar een ander apparaat. Maak vervolgens verbinding met internet op je smartphone, via WiFi of mobiele data, en scan de QR-code om het eSIM-pakket op je apparaat te installeren. Vervolgens maak je verbinding met het lokale datanetwerk in Mexico en kun je je favoriete apps gebruiken. Surf op het web, werk je sociale media bij en meer. Koop een ander abonnement als je alle gegevens hebt verbruikt en moet opwaarderen. Volg ook de probleemoplossingsgids als je problemen ondervindt bij het gebruik.

Privéshuttle van de luchthaven van Cancun naar Playa del Carmen

4. Privéshuttle van de luchthaven van Cancun naar Playa del Carmen

Geniet van een geweldige shuttle-ervaring met lokale experts in Cancun om betaalbare reizen naar uw hotel in Cancun en Riviera Maya onder hoge normen tot uw dienst te krijgen. Bij luchthaven-hoteltransfers wacht een vertegenwoordiger op u met een bord met uw naam, die u rechtstreeks naar uw voertuig brengt. De chauffeur brengt u veilig naar uw hotel van bestemming, waarbij uw veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd en u pas uit het voertuig kunt stappen als u de hotellobby bereikt. Bij hotel-luchthaventransfers wacht een chauffeur 10 minuten vóór de geplande ophaaltijd op u om u te helpen met uw bagage en u veilig naar de luchthaven te vervoeren.

Cancun: Mexico eSIM Roaming mobiel data-abonnement

5. Cancun: Mexico eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-SIM-service. Na aankoop ontvangt u een QR-code die u op uw compatibele apparaat kunt scannen om de e-SIM te installeren waar en wanneer u deze nodig heeft. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen behalve XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies tijdens de fotosessie om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als u problemen ondervindt bij het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van zelfproblemen. Als u een aansluitende reis in Noord-Amerika heeft, selecteert u eenvoudigweg de optie 3 Noord-Amerikaanse landen, die het volgende omvat:Verenigde Staten, Canada, Mexico. Als uw gegevens op zijn? Simpel: koop gewoon een nieuwe e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:AT&T/Pegaso PCS/Telcel p>

Luchthaven Cancún: Bus ticket van/naar Playa del Carmen

6. Luchthaven Cancún: Bus ticket van/naar Playa del Carmen

Ontspan in een comfortabele bus met de nodige faciliteiten om rechtstreeks tussen de luchthaven van Cancún en Playa del Carmen te reizen. Maak de reis voor en na je vlucht probleemloos door gewoon vanuit je luie stoel te ontspannen in een bus met airconditioning die in ongeveer 1 uur op je bestemming aankomt. Je wordt opgehaald bij verschillende terminals op de luchthaven van Cancún. Deze busdienst is beschikbaar op zeer handige locaties direct buiten elke terminal. Laat je afzetten bij het busstation in Playa del Carmen en maak je geen zorgen als je de dienst mist, want de bus rijdt elke 20-25 minuten. Word begroet en geholpen door personeel dat je aan boord helpt. Laad gemakkelijk je mobiele apparaten op met de stroomvoorziening die bij elke zitplaats beschikbaar is om je klaar te maken voor je volgende reis. Je kunt ook wat tijd doorbrengen in de bus met het mediasysteem aan boord of gewoon je reisplannen organiseren. Er is ook een toilet aan boord voor je gemak.

Luchthaven Cancún: Privé transfer enkele reis of heen en terug

7. Luchthaven Cancún: Privé transfer enkele reis of heen en terug

Vereenvoudig je reis naar Cancún met een privétransfer van het vliegveld naar je hotel in Cancún, Rivera Maya of Tulum. Ga naar je hotel of naar het vliegveld, er zijn opties voor elk deel van je reis. Bespaar tijd en wacht niet in frustrerende rijen. Profiteer van gedesinfecteerde auto's, opgeleid personeel dat je ophaalt, persoonlijke service en tweetalig personeel. Maak een aangename en veilige reis met privévervoer in Cancún.

Cancún: privéluchthaventransferservice

8. Cancún: privéluchthaventransferservice

Gebruik deze service om snel en voordelig over te stappen. Ontspan in een unit met airconditioning en een professionele tweetalige chauffeur, wetende dat deze service inclusief alle belastingen en luchthavenkosten is. Ontvang een warm welkom op de luchthaven door een van onze vertegenwoordigers direct bij de uitgang van de terminal. Geniet van een deur-tot-deurservice in Cancun en Riviera Maya.

Luchthaven Cancún: Bustransfer van/naar Tulum

9. Luchthaven Cancún: Bustransfer van/naar Tulum

Ontspan in een comfortabele bus met de nodige faciliteiten terwijl je rechtstreeks tussen de luchthaven van Cancún en Tulum Downtown reist. Geniet van een directe route van je startlocatie naar je gekozen bestemming zonder stops onderweg. Maak de reis voor en na je vlucht probleemloos door gewoon te ontspannen in een bus met airconditioning en een comfortabele stoel, voordat je in ongeveer 1 uur op je bestemming aankomt. De luchthaven van Cancún heeft verschillende terminals en deze service biedt ophaalservice vanaf een aantal handige locaties direct buiten de terminal. De bussen zetten je af bij het busstation van de lokale operator in Tulum. De transfers rijden met een hoge frequentie, dus als je de gewenste service mist, hoef je niet lang te wachten op de volgende. Word begroet en geholpen door personeel dat je aan boord helpt. Laad gemakkelijk je mobiele apparaten op met de stroomvoorziening die bij elke stoel beschikbaar is om je klaar te maken voor je volgende reis. Je kunt ook wat tijd doorbrengen in de bus met het mediasysteem aan boord of gewoon je reisplannen organiseren. Er is ook een toilet aan boord voor je gemak.

Cancún: Luchthaventransfer van/naar het centrum met de bus

10. Cancún: Luchthaventransfer van/naar het centrum met de bus

Stap op de bus op het vliegveld of bij een bushalte in het centrum van Cancún. Laat je dan helpen door het personeel als je instapt. Leun achterover op de comfortabele stoelen en koel af met de airconditioning. Laad je smartphone op met een stroomvoorziening die voor elke zitplaats in de bus beschikbaar is. Geniet van het mediasysteem in de bus en maak indien nodig gebruik van het toilet. Stap uit bij een van de ADO bushaltes in Cancún of bij de luchthaventerminal. Kies ervoor om op te stappen op verschillende locaties buiten elke terminal of op het busstation in de stad. Profiteer van bussen die elke 30 minuten rijden.

57 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Internationale Luchthaven van Cancún: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Internationale Luchthaven van Cancún

Wil je alle activiteiten in Internationale Luchthaven van Cancún bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Internationale Luchthaven van Cancún

Gemiddelde beoordeling

4.1
(357 beoordelingen)

We hadden een geweldige ervaring met dit bedrijf. We hadden een groep van 6 personen, dus in beide richtingen hadden we ons eigen busje. Ik weet niet zeker of je een kleinere groep hebt, het kan een gedeelde ervaring zijn. Maar hoe dan ook, voor de prijs zou ik het zeker aanbevelen. Toen we aankwamen was ons busje naar de hotelzone binnen 15 minuten klaar. Onze pick-up Van was precies op tijd. Beide chauffeurs waren geweldig en boden geweldige lokale expertise. Ik zal ze in de toekomst zeker gebruiken.

Werkzaamheden aan snelweg nabij luchthavens verlaten al het verkeer urenlang vertraagd. 21 december om 14.00 uur. Luchthaven Immigratie wacht 1 uur in de rij. Snelle immigratie door personeel waardeert het werk. We hadden het geluk dat eTransfers ons in 30 minuten in een shuttle bracht naar Playa Del Carmen hotel Ocean Riviera Paradise, op 45 minuten rijden. Talloze mensen lopen kilometers om met hun bagage naar de luchthaven te komen

De overdracht verliep zeer goed. We kwamen eerder aan en kregen onze tassen sneller dan verwacht. De chauffeur was zeer flexibel en kon ons 1,5 uur eerder naar de accommodatie brengen. We voelden ons heel veilig (ook al was het al 10 uur 's avonds en donker) en zouden deze transfer op elk moment opnieuw boeken. Bedankt!

Zeer goede serviceprofessional en zeer informatief, onze Drive Manuel had zeer goede informatie over enkele van de plekken onderweg die zorgden voor een mooie rit naar het vliegveld, daarnaast was hij op tijd met de tijd zeker aan te raden deze service is probleemloos

De prijs is te duur. Er zijn aanzienlijk goedkopere aanbieders in de omgeving. Toen we aankwamen merkten we ook dat er over de prijs onderhandeld werd met anderen die geland waren.