Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan Museum

Wil je alle activiteiten in Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan Museum

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 133 beoordelingen

Een geweldige aanbieding om Genève samen met de omgeving te zien en te beleven.

Deze pas gaf ons geweldige kortingen en we konden veel meer zien dan we hadden gepland van de trein naar de Botanische Tuinen, een mooie boottocht op het meer naar de berg Saleve en het uitzicht op de Mont Blanc. We hebben genoten van de vele gratis ingangen en andere kortingen die de kaart in de stad verstrekt. Zou de waarde ervan ten zeerste aanbevelen als men van plan is veel dingen te zien en te doen tijdens hun verblijf in Genève.

PASS die een breed scala aan reizen biedt, economisch, gemakkelijk te gebruiken

We hadden een Genève PASS van 72 uur die we gebruikten van donderdagmiddag tot zondagochtend. De veelheid aan "gratis" activiteiten maakt een grote verscheidenheid aan bezoeken mogelijk en de PASS wordt snel winstgevend. Hiermee kunt u ook al het openbaar vervoer van Genève gebruiken. Geef wat tijd bij het VVV-kantoor om het op te halen (velen van ons bezoeken Genève !! ..)

Gebruikte de pas voor minitrein, internat sight-seeing, boot en museum

We waren 4 dagen in Genève. Dag 2 hadden we de mogelijkheid om naar het toeristenbureau te gaan voor de pas om te zetten. Een zonnige dag gingen we met de minitrein, internationale bus sight-seeing en Chateau-boot 2 uur, daarna een beetje regenachtige dag bezochten we het kunst- en historisch museum. Zeer goede pas, willen we aanbevelen. Birgitta in Stockholm

Het beste wat je kunt doen! Openbaar vervoer gratis, zelfs trein naar de luchthaven. Musea, uitstapjes etc. Moet zo zijn!

Bravo! Ik heb echt genoten van alle reizen die jullie hebben aangeboden!

Sightseeing Genève per trein, bus, boot... Telepherique de Saleve. Bij uitstek! Beste prijs.