Belevingen in

Iraklion

De hoofdstad van Kreta staat bekend om haar Minoïsche schatten, Venetiaanse architectuur en kristalheldere zee.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Iraklion

Wil je alle activiteiten in Iraklion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Iraklion

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.373 beoordelingen

Lange busreis naar de boot, maar ook in de bus is genoeg te zien. Dus bootvaart was voor sommige mensen iets te heftig (de boot ging alle kanten op vanwege grote golven), dus aan te raden wat tegen misselijkheid mee te nemen. Balos en Gramvousa waren echt prachtig, zeker een aanrader! De tussenstop bij de lokale snackbar vond ik wat minder en vooral de terugweg wilde ik liever gewoon snel weer naar het hotel.

Dit is iedereen aan te raden! We hadden grappige en leuke Engelse gids. Je kon zien dat hij het met plezier deed. We kregen veel informatie. Hij stopte ook regelmatig om dingen te vertellen. De lunch was ook heel erg goed. We kregen Griekse tapas hapjes. Dit was erg lekker. Dus we (met mijn zoon van 23) hebben een erg leuke en gezellige dag gehad.

Erg enthousiaste reisleider. Spreekt vrijwel elke taal. Nederlands, Duits, Engels, Grieks en frans. Stoppen genoeg om te eten en te drinken, ook na de kloof. Alle uitleg is duidelijk. Pick up point werd goed duidelijk gemaakt. Kloof konden wij op ons eigen tempo lopen.

Was een heerlijke zeiltocht. Christina en Yannis deden erg hun best om het ons naar de zin te maken. Heerlijk kunnen snorkelen bij Dia Island, en je krijgt een prima maaltijd aan boord. Zeer tevreden over deze leuke middag op zee!

Toffe manier om Kreta zo op een andere manier te leren kennen. Leonidas was een super gids!