Iraklion
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Iraklion

Iraklion: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Iraklion

Goed georganiseerd. Het was wel erg druk op het schip helemaal met de bbq. Maar ook dat ging vlotter als ik dacht ondanks de drukte. Moesten drie kwartier tot een uur wachten voordat het schip vertrok de eerste keer vanwege laatkomers. Gidsen ware top en erg enthousiast, bus chauffeur top, eiland en het strand van Kolokitha erg mooi (pas op voor zee egels bij de kleine rotsen langs het strand). Het laatste stadje waar je heen gaat hadden wij geen zin meer in (dag was best lang).

Dagtocht: Spinalonga, Elounda, Agios Nikolaos & Kolokitha Beoordeeld door Patrick, 23-08-2019

Wij hebben de moonlight tour gedaan. We hebben er echt van genoten. Je rijd met een groep helemaal naar de top van de bergen. Eenmaal daar aangekomen kan je genieten van een drankje en van het uitzicht. Er worden foto's gemaakt voor de rit, die je aan het einde kan kopen voor een lage prijs. Als aflsuiter een heerlijke barbeque & drankje. We hebben echt genoten!

Paardrijden in de bergen met lunch bij Heraklion Beoordeeld door Michelle, 30-07-2020

De tour is goed georganiseerd. De kloof zelf is wel een zware loop in het warme weer (meer dan 30 graden). We hebben er 6 á 7 uur over gelopen. Ik ben zelf 21 jaar en sportief maar het was zeker intensief.

Prima. Alleen het is fijner als de bus op tijd komt!

Er word niet voldoende gecommuniceerd wb de bus tijden als ze meer dan 15 min te laat zijn. Dan begin je wel te twijfelen of alles goed is doorgekomen. De klanten beter informeren.

Acqua Plus Waterpark: toegang met optionele transfer Beoordeeld door Anoniem, 14-08-2019

Leuk Aquapark met veel glijbanen voor jong en oud. Vriendelijk personeel, maar het domein is niet goed onderhouden. Eten is koud, maar prijzen vallen goed mee.

Chersonissos: Acqua Plus Waterpark toegangskaartje Beoordeeld door Yana, 17-06-2019