Iraklion
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Iraklion

Wil je alle activiteiten in Iraklion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Iraklion

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 884 beoordelingen

De boottocht was prima, goede plaatsen en geen muziekoverlast onderweg

Varen is altijd een attractie en zeker op de blauwe pracht van de Middellandse zee. Jammer dat we op de heenreis niet op het open stukje dek mochten. Op de terugweg wel en daardoor kon een schitterende zonsondergang zien. Geen muziekoverlast, heerlijk. Door de snelheid van de catamaran met jetpulse aandrijving duurde de overtocht ook niet te lang. Wat ons tegenviel, maar daar kan het veerbedrijf niets aan doen, is de absurde drukte bij de aankomst en het vertrek. Door snel een autootje te boeken op de kade konden we daaraan 'ontsnappen' en een groter deel van het prachtige eiland verkennen. Vooral de uitzichten vanuit de zuid- en noordpunt richting de oude caldera zijn geweldig. Minpuntje: bij vertrek was er slechte organisatie, de instapkaarten waren niet beschikbaar en pas na een lange wachtrij bleken we naar een andere boot te moeten! Dan kan toch veel efficienter!

Goed georganiseerd. Het was wel erg druk op het schip helemaal met de bbq. Maar ook dat ging vlotter als ik dacht ondanks de drukte. Moesten drie kwartier tot een uur wachten voordat het schip vertrok de eerste keer vanwege laatkomers. Gidsen ware top en erg enthousiast, bus chauffeur top, eiland en het strand van Kolokitha erg mooi (pas op voor zee egels bij de kleine rotsen langs het strand). Het laatste stadje waar je heen gaat hadden wij geen zin meer in (dag was best lang).

Viola vertelt alle anekdotes alsof zij het zelf heeft meegemaakt.Super

Je ziet heel wat van het eiland en leert ook veel over de Griekse mythologie. Viola vertelt ook over het leven op Kreta nu. De Zeus-grot is zeker het bezoeken waard. Ook de maaltijd was authentiek. We willen deze uitstap (en deze gids) aan iedereen aanbevelen.

De tour is goed georganiseerd. De kloof zelf is wel een zware loop in het warme weer (meer dan 30 graden). We hebben er 6 á 7 uur over gelopen. Ik ben zelf 21 jaar en sportief maar het was zeker intensief.

Het blijft bezwaarlijk dat de dagtrip een dag verschoven werd, en de pick-up tijd en plaats pas een dag van tevoren echt bekend werd gemaakt.