Belevingen in

Ischia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Ischia

Wil je alle activiteiten in Ischia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ischia

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 185 beoordelingen

Soepel proces - prachtig eiland

Het organiserende bureau deponeerde de vouchers voor de veerboot en de lunch in ons hotel. Het wisselen aan de kassa van de veermaatschappij werkte zonder problemen. Uiteindelijk hebben we besloten om niet te lunchen omdat we rond het middaguur in een ander deel van het eiland waren en - als we dit hadden opgemerkt - onnodig gestrest zouden zijn. En wie wil dat op vakantie? Volgende keer zouden we alleen een veerboot boeken. Je kunt zo lekker en redelijk geprijsd eten.

Plan om vroeg in de haven aan te komen om kaartjes om te wisselen, want de lijn is erg lang (45min-1u). Ook liggen de boten niet op dezelfde plaatsen in de haven van Ischia volgens de dienstregeling moet je voorzichtig zijn. Verder is de reis erg aangenaam en de lunch perfect met uitzicht op zee.

Het was een zeer aangename dagtocht! De boottrip gaat best snel, en is wel de moeite! Ischia is echt een prachtig eiland, het is echt een groen eiland!! Je kan er gemakkelijk een hele dag vertoeven en nog steeds niet uitgekeken zijn op de prachtige natuur en dorpjes! Zeker een dikke aanrader!!

Uitstekend

De plaats is erg mooi, de boot is veilig en comfortabel en het is ook heel goed geprijsd, voor de prijzen die in de haven liggen, krijg je bovendien het eten dat erg lekker was, een echte aanrader.

Goede service!

Echt behulpzame service deed haar best om ervoor te zorgen dat ik een goede dag had!