Ontdek het beste van
iSimangaliso Wetland Park

iSimangaliso Wetland Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

St. Lucia: nijlpaard- en krokodillenrondvaart - 15 plekken

Zie nijlpaarden, nijlkrokodillen en honderden vogelsoorten aan boord van een rondvaart die vertrekt vanuit St. Lucia. Deze 2 uur durende safari brengt je dicht bij de bewoners van de riviermonding. Ontdek St Lucia iSimangaliso Wetland Park, een van de grootste estuariene systemen in Afrika. Reis aan boord van een exclusief vaartuig voor 15 personen met ervaren en goed geïnformeerde schippers en rangers aan boord. Zij zullen graag al je vragen beantwoorden en je voorzien van ongelofelijke feiten en informatie over het gebied.

St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

St. Lucia: iSimangaliso Wetland Park: dag-/halve dagtour

Geniet van een open gamedrive-safari in Zuid-Afrika's eerste UNESCO-werelderfgoedlocatie. Begin met ophalen van St Lucia of Durban en ga na een korte introductie het iSimangaliso Wetland Park binnen. Geniet tijdens een safari van de spectaculaire natuurlijke schoonheid van het park terwijl je talloze luswegen, ontsluitingen en uitkijkpunten verkent. Ontdek met deskundige en ervaren gidsen een overvloed aan diersoorten in het park. Zoek naar Afrika's Big 5 wilddieren: leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en Kaapse buffel. Spot andere dieren zoals waterbokken, impala's, gnoes, zebra's, wrattenzwijnen, rietbokken, kameleons, giraffen en hyena's. Geniet van een stop bij Cape Vidal, een beschermde baai en strand. Neem de tijd om te snorkelen of zwemmen in de wateren rondom deze resortbestemming en geniet van een lunch ter plaatse. Bekijk de hoogste vegetatieve duinen op het Afrikaanse continent en geniet de hele dag van tal van mooie fotomomenten.

Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

Van St Lucia: iSimangaliso Wetland Park Night Drive Safari

Begin met het ophalen van je accommodatie om 19:00 of 20:00 uur en begin aan een nachtsafari in het iSimangaliso Wetland Park. Breng 3 uur door in het park en probeer een verscheidenheid aan nachtdieren te spotten die 's nachts actiever zijn. Zie nachtdieren zoals bosbaby's en aardvarkens. Ga op zoek naar de ongrijpbare luipaard, die het liefst 's nachts jaagt. Als je geluk hebt, zie je een kudde olifanten samenkomen in de prachtige gloed van het maanlicht of hoor je het bonzen van buffelhoeven terwijl ze in het donker over de vlakten galopperen. Veel van de soorten in het park zijn 's nachts brutaler, dus de kans om zeldzame soorten te spotten is groter tijdens een nachtsafari. Zoek met een deskundige gids naar de dieren. Alle voertuigen zijn uitgerust met schijnwerpers waarmee u het beste zicht krijgt op elke soort die u tegenkomt. Staar naar de prachtige nachtelijke hemel en let op de sterrenbeelden tijdens de safari.

Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

Vanuit St. Lucia: iSimangaliso Sunset Safari

Verken de oostelijke oevers van het iSimangaliso Wetland Park tijdens een Jeep-tour bij zonsondergang. Geniet vanuit uw comfortabele jeepstoel van een uniek perspectief op de talrijke ecosystemen binnen de oostkust en houd de lokale fauna in de gaten, waaronder olifanten, luipaarden, hyena's en meer. Sluit je dag af met een twist op een safari bij zonsondergang. Ga door het iSimangaliso Wetland Park terwijl u achterover leunt en bereid u voor op mogelijke waarnemingen van luipaarden, buffels, hyena's, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, zebra's, wrattenzwijnen en talloze soorten antilopen. Bewonder het park terwijl de zon ondergaat en de nachtdieren actief worden. Ontdek Zuid-Afrika's allereerste werelderfgoedlocatie, het iSimangaliso Wetland Park. Op deze zonsondergangrit betreedt u de oostkant, algemeen bekend als de oostkust.

Durban: Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

Durban: Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

iSimangaliso Wetlands Park, voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd uitgeroepen tot Zuid-Afrika's eerste natuurlijke werelderfgoedlocatie (UNESCO) en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 kilometer bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare prachtig landschap . Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1.000 krokodillen en een rijkdom aan planten, vogels en dieren. Dieren in het park zijn leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en buffels. In de oceaan leven walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de onechte karetschildpad. Na de boottocht reist u naar het wildreservaat Hluhluwe-Imfolozi. Je ervaren gids zal je rondleiden door het park in een gesloten voertuig op zoek naar de diverse dieren in het wild en de Big 5 van Afrika, waaronder de leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn. Het reservaat ligt in het hart van Zululand, waar deze verbazingwekkende dieren door de bloeiende savanne zwerven. Opgericht in 1895, dit is het oudste park in Zuid-Afrika en is 98.000 hectare groot. Het park bevat een enorme diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door heuvelachtige topografie. De lijst met dieren in het park is lang en gevarieerd. Hluhluwe, het noordelijke deel van het park, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren. Imfolozi Game Reserve is gelegen in het zuidelijke deel van het park. Tegenwoordig is het Hluhluwe Imfolozi Park wereldberoemd om zijn inspanningen voor het behoud van de witte neushoorn en zijn Centenary Capture Centre, dat verbeterde normen stelt voor het vangen van wild en duurzaam gebruik in Afrika. Je gids stopt bij restaurant Hilltop Camp, zodat je tijd hebt om bij te tanken en te ontspannen. Het restaurant bevindt zich op de top van de heuvel en biedt bezoekers de kans om te genieten van het landschap van het kamp en de omliggende gebieden. Daarna gaat u verder met uw safari voordat u het park verlaat richting Durban.

Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

Vanuit Richards Bay: Boottocht met gids door het estuarium van St Lucia

Deze dagtour is gericht op de Unesco-site, het Isimangaliso Greater St Lucia-estuarium, het op twee na grootste beschermde gebied van Zuid-Afrika met een kustlijn van 280 km. De belangrijkste stop is de Boat Safari op de St Lucia-monding, die wordt begeleid door de lokale deskundige gids.

Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

Vanuit Durban: Boottocht St. Lucia Wetlands

De tour vertrekt vanuit Durban in noordelijke richting langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. De eerste stop is de stad St. Lucia en de monding in het iSimangaliso Wetlands Park. Daar gaat u aan boord van een rivierboot voor een rondleiding van 2 uur door de riviermonding. De lokale gids zal u informeren over de geschiedenis van het reservaat en de ongelooflijke dieren in het wild. iSimangaliso Wetlands Park, voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd uitgeroepen tot Zuid-Afrika's eerste natuurlijke werelderfgoedlocatie en wordt beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 km bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare prachtig landschap. Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1000 krokodillen en een rijkdom aan planten, vogels en dieren. Het park is uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de rijke biodiversiteit, unieke ecosystemen en natuurlijke schoonheid die voorkomen in een relatief klein gebied. Dieren die in het park voorkomen, zijn onder meer leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns, buffels en in de oceaan, walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de onechte karetschildpad.

Vanuit Durban: Dagtocht Hluhluwe Imfolozi Wildreservaat

Vanuit Durban: Dagtocht Hluhluwe Imfolozi Wildreservaat

Begin uw privé-excursie met een rit van 3 uur naar het wildreservaat Hluhluwe Imfolozi, gelegen in het hart van Zululand. Kijk tijdens uw bezoek uit naar Afrika's Big 5 - leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn - die door de bloeiende savanne zwerven. Hluhluwe Imfolozi, opgericht in 1985, is het oudste wildpark in Zuid-Afrika. Naast de rit in het wildreservaat zijn er verschillende optionele extra's beschikbaar (voor eigen rekening). Bezoek Emtoneni Wild Cat Sanctuary. Maak een boottocht van 2 uur in het iSimangaliso Wetland Park. Rijd naar Dumazulu Cultural Park, waar je kunt ontspannen en Zoeloe-dansen kunt zien, Zoeloe-bier kunt proeven en meer te weten kunt komen over de Zoeloe-cultuur.

Hele dag Isimangaliso Wetlands Park Tour vanuit Durban

Hele dag Isimangaliso Wetlands Park Tour vanuit Durban

Vertrek uit Durban om 6 uur 's ochtends en ga op weg voor een fascinerende dag in het Isimangaliso Wetlands Park, een Werelderfgoedlocatie waar je een boottocht maakt met nijlpaarden en krokodillen, gevolgd door een game drive. Lake St Lucia is het hoogtepunt van het iSimangaliso Wetland Park en staat bekend om zijn grote aantallen krokodillen, nijlpaarden, pelikanen en flamingo's. Met deze cruise vaar je over het uitgestrekte meer voor een wildlife-watching excursie en bewonder je het uitzicht vanaf het water. Na de boottocht neemt onze gids je mee op een game drive in het prachtige Isimangaliso Wetlands Park. Hier leven veel dieren zoals olifanten, giraffen, zebra's, antilopen, kudoes, impala's en nog veel meer. Na de gamedrive in de namiddag vertrekken we terug naar Durban.

Isimangaliso Boottocht & Game Drive Dagtocht vanuit Durban

Isimangaliso Boottocht & Game Drive Dagtocht vanuit Durban

Vertrek vanuit Durban om 6 uur 's ochtends en zet koers naar Isimangaliso Wetlands Park voor een dag vol plezier die begint met een boottocht in de St Lucia riviermonding gevolgd door een game drive in het park. We houden tussendoor rekening met een lunchpauze en vertrekken rond 15.00 uur terug naar Durban. Isimangaliso iSimangaliso betekent wonder en verwondering en dat beschrijft treffend dit uitzonderlijke KwaZulu-Natal Wetland Park aan de Zululand kust. Het iSimangaliso Wetland Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat, omvat een verbazingwekkende verscheidenheid aan habitats, van de Ubombo Mountains tot graslanden, bossen, wetlands, mangroven en eeuwenoude duinen, prachtige stranden en koraalriffen. Dit ontzagwekkende KwaZulu-Natal Wetland Park strekt zich uit langs de kust van Zululand van Maphelane in het zuiden tot Kosi Bay in het noorden, op de grens met Mozambique. Dit KwaZulu-Natal Wetland Park beslaat 220 km kustlijn en brengt acht in elkaar grijpende ecosystemen en tien unieke bestemmingen samen: Maphelane, Lake St. Lucia/St. Lucia Estuary, Cape Vidal en de Eastern Shores, Charters Creek en de Western Shores, False Bay, Sodwana Bay, uMkhuze, Lake Sibaya, Coastal Forest en Kosi Bay. Het iSimangaliso Wetland Park, een heel bijzonder stukje Afrika, biedt eco-toeristen een aantal van de meest uiteenlopende Afrikaanse wildlife- en buitenervaringen die je je maar kunt voorstellen. St Lucia Estuarium Ontdek en observeer nijlpaarden, nijlkrokodillen en honderden vogelsoorten tijdens onze Hippo & Croc Boat Cruise in St Lucia. Tijdens deze 2 uur durende bootcruise-safari kun je de bewoners van de riviermonding van dichtbij bekijken. Geniet aan boord van een boot van een ontspannen cruise rond het prachtige St Lucia Estuarium van Zuid-Afrika (iSimangaliso Wetland Park). Kijk uit naar krokodillen en nijlpaarden terwijl je door de wetlandwateren slingert, samen met mogelijke waarnemingen van adelaars, gieren, Afrikaanse broadbills en tientallen andere vogelsoorten.

Alle activiteiten

36 activiteiten gevonden
Sorteren op:

De topbezienswaardigheden in KwaZoeloe-Natal

Activiteiten in iSimangaliso Wetland Park

Rondleidingen in Zuid-Afrika

Wat te doen in Zuid-Afrika

Andere activiteiten in iSimangaliso Wetland Park

Wil je alle activiteiten in iSimangaliso Wetland Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over iSimangaliso Wetland Park

Gemiddelde beoordeling

4.4
(192 beoordelingen)

We hebben een geweldige reis gehad naar de Wetlands. Onze gids Dennis nam ons precies mee naar de nijlpaarden. Hij had een extreem uitgebreide kennis van het nijlpaardleven en gaf ons veel informatie. Wat we hem ook vroegen, op alle vragen had hij een goed onderbouwd antwoord! Echt een geweldige gids en een onvergetelijke ervaring! Dennis maakte deze excursie tot de mooiste excursie van onze reis vanwege zijn vriendelijke karakter en geweldige kennisoverdracht!

de cruise was erg interessant, Danny, de gids, kent zijn onderwerp, hij beantwoordde al onze vragen, we hebben ook vogels kunnen zien, geen krokodillen daarentegen, geen geluk. het was een geweldige ervaring. wij adviseren !

Er worden slechts 15 mensen vervoerd, wat voor mij cruciaal was. Gids was vriendelijk en vertelde veel. Enkele nijlpaarden en een krokodil gezien.

Geweldige activiteit met een gids die ons alles perfect uitlegde. Zelfs voor mensen die weinig Engels spreken, komen we rond.

De gids was uitstekend, we zagen veel nijlpaarden en 5 krokodillen