Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

iSimangaliso: Guided Walking Safari

iSimangaliso: Guided Walking Safari

Vanaf US$ 30,88 per persoon

Vertrek vanuit de Crocodile Center Parking en begin aan een 2,5-uur durende begeleide wandelsafari in een van de meest ongerepte reservaten van Zuid-Afrika. Bewonder majestueuze dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Krijg inzicht in het ecosysteem van uw deskundige gids.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Begintijden 06:00, 15:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Nederlands

Belevenis

Highlights
  • Ervaar de Afrikaanse bush te voet
  • Verken verschillende gebieden, elk met hun eigen unieke verzameling dieren
  • Zie dieren die de meeste dieren nooit in het wild zien, waaronder gnoes, zebra's en meer
Volledige beschrijving
Nadat je je gids hebt ontmoet in het St Lucia Crocodile Centre, begin je aan je 2,5 uur durende tour door het beroemde iSimangaliso Wetland Park. iSimangaliso Wetland Park is een uitgestrekte verzameling verbluffend goed bewaarde natuurlijke ecosystemen die meer dan 1200 vierkante mijl beslaan; het park is gecentreerd rond het uitgestrekte Lake St Lucia, waar je de kans hebt om nijlpaarden, krokodillen, pelikanen en flamingo's te zien.

Nadat je kennis hebt gemaakt met het fokken van krokodillen, voeding, anatomie, algemene ecologie en distributie, ga je met je deskundige ecolooggids over paden door het wildpark. Neem informatie op over de beroemde bewoners van het park, zoals blauwe gnoes, zebra's, impala's en waterbokken.

Ga verder in de wildernis en word één met de natuur terwijl je door pittoreske paden wandelt. Veel voorkomende waarnemingen van dieren zijn de rode en grijze duiker, waterbok, impala, gnoe, zebra, wrattenzwijn, reedbuck, kameleon, en bij zeer speciale gelegenheden, luipaard en hyena. Daarna ga je terug naar het startpunt, verrijkt door de schoonheid van de verschillende ecosystemen van Zuid-Afrika.
Inbegrepen
  • Toegangsprijzen tot het park <br> • Glas ijskoud vruchtensap
  • Verrekijker <br> • Fooien
Niet geschikt voor
  • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt bevindt zich op de parkeerplaats van het St Lucia Crocodile Centre. Dit bevindt zich net voor de ingang van de Bhangazi-poort naar Cape Vidal. Rij de hoofdweg in St Lucia op, Mckenzie Street richting het Cape Vidal Park, niet meer dan 10 minuten rijden. Auto&#39;s worden daar geparkeerd en de begeleide wandeling vertrekt en keert terug naar deze locatie.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen
  • Hoed
  • Wandelschoenen

Goed om te weten

  • De wandeling verloopt in een rustig tempo, niet sneller dan het langzaamste lid van de groep <br> Draag geen felgekleurde kleding tijdens de tour
Georganiseerd door

Product ID: 294140