Isla de los Pájaros

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Isla de los Pájaros: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Bacalar: privé zeiltocht Bacalar-lagune

  1. Bacalar: privé zeiltocht Bacalar-lagune

  Ontdek de Bacalar-lagune aan boord van een privé en exclusieve zeiltocht. Ontmoet een ervaren kapitein op het kantoor van de lokale partner, die alle faciliteiten heeft die u nodig heeft om van uw tour te genieten, inclusief privéparkeergelegenheid, badkamers en douches. Voel je vrij om vroeg aan te komen en te ontspannen voor je tour. Stap dan aan boord van de zeilboot en vaar uit na een korte veiligheidsbriefing. Bezoek locaties zoals de Black Cenote, Island of Birds en de Cenote Esmeralda. Stop tijdens je tour onderweg voor een duik in het kristalheldere water van het zuidelijke deel van de lagune. Geniet de hele dag van zelfgemaakte guacamole en chips en vers fruit, weggespoeld met een koud biertje of water.

 • Bacalar: zeiltocht met kleine groepen met gids

  2. Bacalar: zeiltocht met kleine groepen met gids

  Creëer levenslange herinneringen terwijl je de ongerepte schoonheid van Bacalar ervaart met een zeiltocht met kleine groepen met live commentaar van een deskundige gids en ongelooflijke uitzichten. Nadat je je kapitein hebt ontmoet, zeil je met een kleine groep in een catamaran of monohull. Bezoek enkele opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder The Black Cenote, The Birds Island en The Pirates Channel, waar je meer te weten kunt komen over de flora en fauna van elke plaats. Aangedreven door wind en zonder motorgeluid, zult u echt de wonderen van de kustlijn van Bacalar kunnen ervaren. Leun achterover en ontspan met een paar drankjes terwijl uw gids u over de regio leert.

 • Bacalar: privérondvaart

  3. Bacalar: privérondvaart

  Ontmoet uw gids en ga aan boord van uw privéboot om uw ontspannende cruise te beginnen. Profiteer van alle voorzieningen, waaronder een geluidssysteem en een ijskoeler voor drankjes. Bezoek en leer over alle cenotes in de lagune, inclusief Cenote Negro, Cenote Esmeralda en Cenote Cocalitos. Bewonder de natuurlijke schoonheid terwijl u achterover leunt en ontspant. Je bezoekt ook het beroemde Pirates Canal en Bird Island. Leer meer over de flora en fauna en hoor leuke weetjes over de lagune van je tweetalige gids. Breng uw badkleding mee om te profiteren van lokale zwemplekken. Vergeet niet veel foto's te maken, zodat u uw herinneringen kunt koesteren. Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van hapjes en frisdranken die tijdens de tour worden verstrekt.

 • Isla Pajaros: Kajak & Snorkel Vogeleiland Expeditie

  4. Isla Pajaros: Kajak & Snorkel Vogeleiland Expeditie

  Kajak, snorkel en vogels kijken tijdens een expeditie naar Isla de Pajaros, Mexico (Vogeleiland). Bekijk soorten zoals de witvleugelpijije, roodsnavelrabijunco, bruine bobo, bruine pelikaan, bruine reiger, blauwvoetgent en honderden meer. Laat je ophalen bij je accommodatie in Mazatlán en ga vervolgens naar het strand in de Gouden Zone (Zona Dorada). Terwijl u naar Bird Island kajakt, kunt u genieten van het natuurlijke uitzicht op de eilanden en het onderwaterleven. Eenmaal op Bird Island, bewonder je de vogels en leer je over de soort van je biologengids. Het gevarieerde ecosysteem laat meer dan 400 soorten vogels toe om hier te leven. Van de 400 soorten zijn er 35 endemisch en 20 trekkende soorten, die van oktober tot maart worden bezocht. Neem naast vogels kijken ook een duik in de zee en snorkel of zwem. Nadat je hebt genoten van alles wat het eiland te bieden heeft, kajak je te...

Sitemap Isla de los Pájaros

Wil je alle activiteiten in Isla de los Pájaros ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.