Kies data

Isla Mágica

Isla Mágica: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

1. Sevilla: Hop-On Hop-Off Sightseeingbus

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in jouw eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop-on-hop-off sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historischePaseo  de Colon, maar je kunt natuurlijk uitstappen bij welke halte dan ook op deze buslijn. Bewonder de mix van christelijke en islamitische monumenten, zoals de Torre del Oro, profiteer van 4 gratis wandeltouren en toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar-. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt veel extra's en kortingen met je ticket, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza). 2. Plaza de España. 3. Acuario de Sevilla. 4. Plaza de América. 5. Plaza de Cuba. 6. San Jacinto/Triana. 7. Calle Castilla/Triana. 8. Exposicion Universal Expo 92. 9. Pretpark Isla Mágica. 10. Macarena. 11. Museo de los Carruajes: gratis toegang (weekends gesloten). 12. Alameda de Hércules. 13. Iglesia del Divino Salvador: gratis toegang. 14. Plaza de Armas.

  • Hop on, hop off-tours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Isla Mágica

Wil je alle activiteiten in Isla Mágica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isla Mágica

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 1.516 beoordelingen

Ik ben fan van deze constructie en doe ze in elke stad waar mogelijk. je komt op plekken die je misschien niet zelf zou bedenken. stap uit bij punt 4 en wandel op je gemak door het prachtige park.

Una manera fácil de conocer las maravillas de esta ciudad. Con la application, siempre estás al tanto donde están los bussen, y por eso es fácil planear las cosas que quieres ver.

Goed georganiseerd mooie tour, zeer duidelijke uitleg in het nederlands, top

goed alternatief voor in 1 dag de highlights van de stad te zien.

Perfect om de stad te verkennen, zelfs bij hoge temperaturen!