Isla Mágica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Isla Mágica: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Sevilla: 24-uursticket hop on, hop off-bus

  1. Sevilla: 24-uursticket hop on, hop off-bus

  Verken Sevilla op je eigen tempo met een 24-uursticket voor de hop on, hop off-bus. De eerste halte is in de omgeving van het historische Paseo de Colon, maar je kunt natuurlijk uitstappen bij welke halte dan ook op deze buslijn. Bewonder de mix van christelijke en islamitische monumenten, zoals de Torre del Oro, profiteer van 4 gratis wandeltochten en toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen in de Alcázar Gardens. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciale commentaren voor kinderen. Je krijgt verschillende voordelen en kortingen bij je ticket, inclusief 2 gratis wandeltochten. Haltes: 1. Paseo de Colon 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/...

  Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

 • Sevilla: kaartjes voor attractiepark Isla Mágica en Agua Mágica

  2. Sevilla: kaartjes voor attractiepark Isla Mágica en Agua Mágica

  Betreed het themapark Isla Mágica en ontdek de attracties en attracties. Leer meer over de Europese kolonisatie van Amerika terwijl je door de straten van de haven van Indië wandelt, naar de Amazone reist en een piratenhol bezoekt.

  In elk themagebied is genoeg te doen voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Van het duizelingwekkende tempo van achtbanen en draaiende tonnen tot leuke draaimolens en rustige boottochten - dit themapark heeft voor elk wat wils.

  Stop om vuurwerk te zien en doe mee aan een piratenavontuur. Bekijk flamencodansers en paardrijshows om de traditionele Andalusische cultuur te proeven.

  Wil je nog meer? Selecteer de optie inclusief toegang tot het waterpark Agua Mágica en ontdek het ongelooflijke watergebied. Spring in het golfslagbad, dobber over de lazy river, glijd van spannende waterglijbanen of ontspan gewoon op het zandstrand - de k...

Sitemap Isla Mágica

Wil je alle activiteiten in Isla Mágica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isla Mágica

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 928 beoordelingen

Mooie bezienswaardigheden gezien

De hop on hop off bus gaat langs mooie bezienswaardigheden. Met name Real Alcázar, de kathedraal en Plaza España zijn aanraders. Wel is het zo dat het moeilijk te herkennen is waar de halte is. Soms is er zelfs helemaal geen halte. Dat moeten ze veranderen voor de duidelijkheid.

Een van de betere ontdekkingen ooit!

Blijft een briljant concept, waar wij al in divers esteden gebruik van hebben gemaakt! Ideaal concept. Uitstappen waar je wil, dingen bekijken en weer opstappen, echt ideaal, zeker als je boven kunt zitten (hoewel best wel warm).

De tour is erg goed om te weten wat er te bezoeken is in de stad. Het enige is dat het ontmoetingspunt niet erg duidelijk is. Je moet naar de eerste gaan voor de tour.

Zeer de moeite waard om gebruik te maken van bus om zeker in eerste in

Gebruik van bus zeer de moeite waard. De betreffende bushaltes cq. stopplaatsen zijn zeer onduidelijk. Bij groene lijn wel duidelijk

Prima manier om een goede indruk te krijgen van een grote stad. Het is misschien handig om er twee dagen gebruik van te maken.