Isla Mujeres

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Isla Mujeres

Wil je alle activiteiten in Isla Mujeres ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isla Mujeres

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 682 beoordelingen

De shuttle was op tijd om ons op te halen bij het hotel, lees de e-mailontvangst goed, want de ophaaltijd is aangegeven en we hebben onze e-mails niet gelezen, dus we zijn vroeg voor niets opgestaan - anders was de uitgang van de Manta erg leuk we waren ongeveer dertig, schoon behulpzaam behulpzame bemanning grappig en pro, we hebben niets gemist vertrek uit het hotel 10:00 en terug 17:00 alles is inbegrepen behalve de belasting van 13 dollar per persoon (we betaalden in dollars en euro) zelfs op het eiland nemen ze alle valuta's. Het uitje is veel goedkoper dan in het hotel.

De reis was overal perfect. Op tijd ophalen. Ontbijt zoals beschreven. De duik was ook geweldig. De boottocht was leuk en de drankjes waren erg goed. Isla Contoy onbeschrijfelijk mooi. Het eten was er typisch, vers en zeer goed. De boottocht naar Isla Mujeres was weer geweldig. Isla Mujeres is klein en typisch Mexicaans. De bemanning was erg behulpzaam en maakte de boottocht leuk en plezierig. Graag weer! grote lof

Heerlijke dag gehad! Het personeel was erg vrolijk en rende voor iedereen. Drankjes smaakten goed, soms ging de muziek iets te hard aan. In principe genoeg tijd gehad overal. En natuurlijk werd er gedanst, of je het nu wilde of niet..

Super dag, zeer compleet, geweldig team, zeer goede sfeer, adembenemende landschappen .....

Super toffe werknemers aan boord , heel profecioneel! Heb het super naar mijn zin gehad!