Kies data

Island in the Sky

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
  • Dagtochten
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 28

Island in the Sky: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

1. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

Ontdek het Island in the Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, kronkelend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het Island in the Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van het White Rim-pad. Beëindig de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet nog een laatste keer van het uitzicht over het park voordat je terugkeert naar Moab.

Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

2. Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

Maak een 4x4-rit door de nationale parken Arches en Canyonlands. Dit spannende avontuur omvat stops voor korte wandelingen en mooie uitzichten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting Canyonlands National Park, hoog boven op de Island in the Sky-mesa. Daal af via de steile haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een korte stop om Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen.   Ga verder door Canyonlands langs een deel van de White Rim Trail naar Musselman Arch voor een fantastisch uitzicht op de Colorado-rivier beneden. Geniet van een paar stops met korte wandelingen. Ga 's middags het Arches National Park in bij Doc Williams Point. Beklim een steile rotswand en rijd door een vallei door zandstenen vinnen en duinen.   Passeer de beroemde Tower Arch, de Eye of the Whale Arch en de Marching Men - een groep van 7 torens in één rij. Stop voor een paar korte wandelingen om van de frisse lucht te genieten en het uitzicht op de rode rotsen te bewonderen. Nadat je beide parken hebt verkend, word je teruggebracht naar Moab, met een korte stop om onderweg dinosaurussporen te verkennen.

Arches and Canyonlands National Park: zelfrijdende tours

3. Arches and Canyonlands National Park: zelfrijdende tours

Ontdek Arches en Canyonlands National Parks met zelfgeleide autoritten op je telefoon. Bewonder prachtige vergezichten, rotsformaties en schilderachtige wandelpaden tijdens een tour ontwikkeld door lokale gidsen, samengesteld door creatieve schrijvers en verteld door professionele stemartiesten. Arches Nationaal Park Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app die zal fungeren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart in één. Begin met een avontuur in Arches National Park, beginnend bij het bezoekerscentrum. Als je op weg gaat, passeer je de torenhoge formatie van de Three Penguins en de geologische Moab Fault, die een fantastisch wandelpad biedt. Bekijk de iconische Three Gossips en de torenhoge reeks formaties die de Courthouse Towers en Sheep Rock vormen. Wees getuige van de vreemd mooie versteende duinen terwijl je leert over de inheemse Paiute en hun legendes. Bereik de beroemde Balanced Rock-formatie, snel gevolgd door de twee populairste haltes: de Windows Arches en Double Arch. Je gaat naar Delicate Arch, het ongeëvenaarde hoogtepunt van dit park. Je kunt ook de historische Wolfe Ranch en enkele oude tribale rotstekeningen bekijken. Je reis gaat verder door de unieke Salt Valley en naar prachtige formaties zoals de Fiery Furnace, Sand Dune Arch, Arches Forest, Skyline Arch en Tapestry Arch. Ga ten slotte naar het verste punt in het park: de Devil's Garden. Hier kun je de beroemde landschapsboog bezoeken. Nationaal Park Canyonlands Verken vervolgens Canyonlands National Park, beginnend bij het Moab Giants-museum bij de oostelijke ingang van het park. Ga naar het westen, de dieprode woestijn in, waar je de opvallende formaties van Merrimack en Monitor vindt. Dan kom je bij je eerste grote uitkijkpunt: Big Mesa Viewpoint. Terwijl je richting het beroemde backcountry-pad van White Rim Road gaat, leer je alles over het onzichtbare leven dat gedijt in deze schijnbaar desolate woestijn. Dan, op weg naar Basin Overlook, met een prachtig uitzicht op de Colorado-rivier, krijg je de primeur over de uraniumkoning van Canyonland. Het volgende is Dead Horse State Park, de thuisbasis van een legende die spookachtig genoeg is om bij zijn naam te passen. Je betreedt dan het nationale park zelf, waar het Island in the Sky Visitor Centre wacht voor het geval je een pauze nodig hebt. Bezoek Upheaval Dome, waarvan de formatie al decennia lang geologen verbijstert. Vang de zonsondergang op een van de nabijgelegen uitkijkpunten. Eindelijk kom je aan bij het immens populaire Grand View Point, waar je tour eindigt.

Moab: begeleide wandeling met volle maan

4. Moab: begeleide wandeling met volle maan

Bewonder tijdens deze wandeling bij volle maan het landschap en de unieke rotsformaties, verlicht door de gloed van de maan. Kijk omhoog naar de lucht terwijl je gids satellieten, planeten en sterrenbeelden aanwijst. Wanneer de volle maan elke maand rondkomt, geeft het voldoende licht om tegen middernacht een krant te lezen. De canyons en bogen krijgen een mysterieuze witte gloed terwijl het landschap op een andere manier wordt verlicht. Deze gemakkelijke tot middelzware wandeling biedt een geweldige kans om de sterren te bewonderen. Terwijl je omhoog kijkt naar de nachtelijke hemel, zal je gids je met behulp van een laserpointer de verschillende satellieten, planeten en sterrenbeelden laten zien die op dit moment te zien zijn.

Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

5. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

Begin je dagtour met een pick-up van je hotel in Moab. Rijd naar het prachtige Canyonlands National Park en breng de ochtend door met het verkennen van de afgelegen gebieden van het Island in the Sky-district van het park in een 4x4-voertuig. Volg de White Rim Trail en rijd langs de smalle haarspeldbochten van de Shafer Trail. Bekijk ongelooflijke rots- en fossiele formaties en stop onderweg voor fotomomenten. Geniet na je autorit van een picknicklunch aan de oevers van de Colorado-rivier. Bewonder het majestueuze uitzicht op de rivier en de omliggende canyons. Sluit je tour af met een adrenaline-gevulde raftingtrip op het Fisher Towers-gedeelte van de Colorado-rivier. Geniet van wildwaterplezier, begeleid door professionele riviergidsen. Aan het einde van je rafting-ervaring kun je ontspannen op het strand terwijl je gidsen zich voorbereiden op de korte rit terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je hotel.

Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

6. Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

Deze spectaculaire vlucht brengt je boven het fantastische landschap van het noordelijke district van het Canyonlands National Park, bekend als het Island in the Sky. Majestueuze 300 meter hoge kliffen steken uit boven de Colorado en de Green Rivers, die er aan weerszijden aan grenzen. Serpentine drainagesystemen zijn uitgehouwen in het terrein onder de kliffen. Upheaval Dome is te zien aan het noordelijke uiteinde, de samenvloeiing van de twee rivieren vormt het zuidelijkste punt van het district. Ga dan verder naar Needles District, de meest fantasierijke en kleurrijke delen van Canyonlands. Roze en witte banden zijn te zien in de vele torenspitsen en kliffen. Het is de thuisbasis van enkele van de meest afgelegen en beroemde bogen van het canyonland. Moeilijk te bereiken door te wandelen en buitengewoon mooi, Angel Arch en Druid Arches zijn de bekendste bezienswaardigheden in Canyonlands. Elephant Arch, Kirk Arch, Wedding Ring Arch en Castle Arch, verborgen in het achterland, zijn ook inbegrepen in deze unieke rondvlucht. Wandelen naar deze bogen zou meerdere meerdaagse bezoeken vergen en ligt voor velen van ons buiten het fysieke bereik. Tijdens deze vlucht ziet u ze allemaal, juwelen tussen de vele wonderbaarlijke kenmerken van dit nationale park. In tegenstelling tot wandelaars, zie je hun prachtige omgeving vanuit vogelperspectief, in de uitgestrektheid van dit opmerkelijke deel van deze prachtige aarde. Een unieke en zeer speciale kans wacht op je op deze exclusieve vlucht door de afgelegen bogen van Canyonlands.

Moab: kalme watercruise in opblaasbare boot op de Colorado-rivier

7. Moab: kalme watercruise in opblaasbare boot op de Colorado-rivier

Ervaar de Colorado-rivier terwijl je door een van de meest ongelooflijke landschappen drijft die de VS te bieden heeft. Zweef ten zuiden van de Moab-vallei, waar het water kalm is, terwijl je geniet van de majestueuze bezienswaardigheden van Meander Canyon, gelegen in de Canyonlands. Je vaart in een opblaasbare boot met stijve romp (RHIB) tijdens een schilderachtige tour van een halve dag. Geniet van deze kleine groepsreis voor een ontspannen sfeer terwijl je je een weg baant door de kloof. Geniet van ochtend- of middagopties. Zweef onder Dead Horse Point door en bekijk onderweg Indiaanse kunst en ruïnes. Spring van de boot voor een korte wandeling om een oud versteend woud te zien. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op Canyonlands, terwijl je langs de Goose Neck van de Colorado zweeft, voordat je je tour voltooit.

Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Calm Water Cruise

8. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Calm Water Cruise

Combineer twee must-do-activiteiten in één dagtour. Begin je met ophalen in Moab en geniet vervolgens van een avontuurlijke 4x4-rit door het eiland in het Sky-district van Canyonlands National Park. Verken backcountry-sites die veel toeristen missen. Reis een deel van de White Rim Trail en beklim de haarspeldbochten van de beroemde Shaffer Trail. Er zullen talloze stops zijn met uitstekende fotomomenten, waaronder uitzicht op de afgelegen Musselman Arch en weidse vergezichten vanaf de top van de mesa. Tegen het einde van uw 4x4-tour rijdt u naar de oevers van de rivier, waar u kunt genieten van een heerlijke picknicklunch. Breng een ontspannende middag door op het kalme water van de Colorado-rivier in een prachtig gebied genaamd Meander Canyon. Geniet van het uitzicht op het nationale park vanaf de rivier, verken een natuurstenen nis genaamd de Grotto en bezoek een versteend bos waar hele bomen zichtbaar zijn. Vaar stroomopwaarts naar de voertuigen en rijd terug naar Moab waar je tour eindigt.

Moab: Canyons en geologie Vliegtuigreis

9. Moab: Canyons en geologie Vliegtuigreis

Klim aan boord van een vlucht om te onthouden en verwonder je over dramatische geologische kenmerken. Profiteer van informatief commentaar terwijl je op een unieke manier getuige bent van het dramatische landschap van het Moab-gebied. Vlieg vanuit Moab in oostelijke richting naar de beroemde canyons van Gateway, Colorado. Bekijk de Colorado-rivier en zijcanyons, waaronder Grandstaff Canyon, Morning Glory Arch, Castle Valley en Professor Valleys. Ontmoet de Fisher Towers en blootstellingen van de Paradox Formation. Zwaai naar de Dolores River Canyon om de kliffen, canyons en plateaus te zien waar generaties oude en moderne indianen hebben gewoond. Benader het La Sal-gebergte en zie de veranderingen in de vegetatie terwijl je verre uitzichten hebt op de San Juan-bergen in Colorado. Leer alles over de geologische kenmerken terwijl je terugkeert naar het land van de canyon met een vogelvlucht van de Mi Vida-uraanmijn. Geniet van de bezienswaardigheden van het Canyonlands National Park, Needles District, de Confluence en Island in the Sky voordat je terugkeert naar het land.

Moab: Canyonlands National Park 4x4 White Rim Tour

10. Moab: Canyonlands National Park 4x4 White Rim Tour

Bekijk de beste bezienswaardigheden van het eiland in het Sky District van Canyonlands National Park en ervaar de beroemde White Rim 4x4 Trail. Je excursie begint vanuit je accommodatie in Moab met een professionele en deskundige gids. Reis langs de Colorado-rivier terwijl je hoger komt en je een weg baant naar Canyonlands National Park. Voordat je de grens van het park bereikt, maak je verschillende stops, waaronder ongerepte rotstekeningen, uitzicht op de Colorado River Canyon en weidse vergezichten. Zodra je het achterland van Canyonlands National Park en de White Rim Trail hebt bereikt, stop je weer en geniet je van een korte wandeling naar een van de vele backcountry-bogen die het park te bieden heeft, inclusief de unieke Musselman Arch.   Vervolg je tocht langs de White Rim en door Lathrop Canyon, een zijroute die leidt naar de oase aan de rivier, waar je kunt genieten van een picknicklunch in buffetstijl, bereid door je gids. Er zijn gedurende de dag verschillende optionele wandelmogelijkheden. Op de terugweg naar Moab beklimt je 4x4-voertuig de beroemde Shafer Trail die je naar de mesa-top brengt voor nog een prachtig uitzicht.  

Sitemap Island in the Sky

Wil je alle activiteiten in Island in the Sky ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.