Datums kiezen

Isola Bella

Isola Bella: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Stresa: hop on, hop off-boottocht naar de 3 Borromeïsche eilanden

1. Vanuit Stresa: hop on, hop off-boottocht naar de 3 Borromeïsche eilanden

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche Eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Vaar van Stresa naar de drie Borromeïsche Eilanden, Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre, en kies ervoor om tussenstops te maken bij 2 of alle 3 de eilanden. Bij aankomst op het trefpunt stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van het prachtige meer. Tijdens de boottocht kun je luisteren naar interessante weetjes over de bezienswaardigheden met een audiogids met geolokalisatie, beschikbaar in het Engels en Italiaans. Maak een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek drie Borromeïsche Eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland vanaf Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Hier kun je kijken naar de vrij levende vogels en pauwen en fazanten die rustig door de tuinen kuieren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. Ook kun je een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola dei Pescatori, het enige Borromeïsche Eiland dat het hele jaar door bewoond is. Slenter door de vele charmante steegjes en strijk neer bij een van de vele restaurants om de typische gerechten van het meer te proeven. Sluit je eilandtour af op Isola Bella met het beroemde paleis, de prachtige grotten en de tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, ga winkelen in de elegante boetiekjes of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat je weer terugkeert naar Stresa. Verken de bezienswaardigheden en prachtige natuur van de eilanden in je eigen tempo.

Isola dei Pescatori en Isola Bella hop on, hop off-boot

2. Isola dei Pescatori en Isola Bella hop on, hop off-boot

Ontdekking van het vissersdorpje Isola dei Pescatori, het enige van de Borromeïsche eilanden dat het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Ga dan verder naar Isola Bella, de koningin van de Borromeïsche eilanden, waar je, naast het prachtige oude dorp vol typische ambachtswinkels, kunt besluiten om het Palazzo Borromeo te bezoeken met zijn prachtige tuinen en pauwen klaar om gefotografeerd te worden.

Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

3. Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

Bezoek de Borromeïsche eilanden van het Lago Maggiore tijdens een hop-on hop-off-boottocht vanuit Baveno. Spring tussen de eilanden Madre, Bella en Pescatori en heb tijd om ze te verkennen. Stap aan boord van uw boot en vertrek vanuit Baveno, vaar het meer in richting uw eerste eiland. Aankomst op het eiland Madre, waar u de beroemde Engelse botanische tuinen en Palazzo Borromeo kunt bewonderen. Verlaat Madre naar Bella Island. Sta versteld van het barokke paleis, de Italiaanse tuinen en 10 terrassen die aflopen naar het meer. Ga naar het eiland Pescatori om de charmante effecten van het pittoreske vissersdorpje met kronkelende steegjes en gebouwen met meerdere verdiepingen te voelen. Sluit uw tour vanuit Pescatori af met een terugkeer naar Baveno.

Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

4. Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

Begin aan een boottocht vanuit Stresa en ontdek twee van de Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Bekijk de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Vervolg vervolgens de tour naar Isola Bella, het meest bekend om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Van Stresa: Isola Bella retourboottransfer

5. Van Stresa: Isola Bella retourboottransfer

Geniet van een geweldig uitzicht over Lago Maggiore en de kleine eilandjes en baaien van de Borromeïsche Eilanden met een exclusieve veerboot tussen Stresa en Isola Bella. Reis in je eigen tempo en volgens een zelfgekozen planning. Ga van boord bij elk eiland naar keuze en stap weer aan boord van een volgende boot als je verder wilt reizen. Ontspan aan boord van de moderne vaartuigen terwijl ze je van de ene naar de andere kenmerkende plek op Lago Maggiore brengen. Stap uit bij het romantische eiland Isola Bella om het paleismuseum en de tuinen in Italiaanse stijl te bezoeken (op eigen kosten). Maak een wandeling door het vissersdorp aan de andere kant van het kleine eiland. Steek daarna weer over naar Stresa, waar je de heuvels in kunt gaan om de botanische tuinen van de Giardino Botanico Alpinia op je gemak te verkennen. 

Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

6. Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Cruise van Stresa naar 2 van de Borromeïsche eilanden, Isola Madre en Isola Bella, of Isola dei Pescatori en Isola Bella. Nadat je naar het ontmoetingspunt bent gegaan, stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van het Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van de schoonheid van het meer. Terwijl u vaart, hoort u fascinerende feiten over de bezienswaardigheden met een geolokaliseerde audiogids in het Engels en Italiaans. Wanneer de boot op elk eiland aankomt, stapt u gewoon van de boot en stapt u weer op de volgende boot wanneer u uw rondreis wilt voortzetten. Verken de attracties en natuurlijke schoonheid van de eilanden in je eigen tempo. Isola Madre en Isola Bella Begin aan een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek de twee meest bezochte Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Zie de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl, voordat je terugkeert naar Stresa. Isola dei Pescatori en Isola Bella Bezoek eerst Isola dei Pescatori, de enige van de Borromeïsche eilanden die het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Rond uw eilandtour af met een stop bij Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Stresa: zonsondergangcruise op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

7. Stresa: zonsondergangcruise op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden

Navigeer met uw groep familie of vrienden over de wateren van het Lago Maggiore tijdens een cruise bij zonsondergang vanuit Stresa. Verken de Borromeïsche Golf en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap vanaf het water terwijl je langs Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella komt. De boot die u tijdens deze activiteit gebruikt, is geschikt voor kleine groepen mensen voor feesten of een romantisch uitje met uw partner. Grotere groepen kunnen ook in de boot worden ondergebracht, beschermd tegen het weer terwijl ze toch kunnen genieten van een weids uitzicht op het meer door de grote ramen en het open terras van de boot. Sluit uw cruise af met een rondleiding over het beroemdste eiland, Isola Bella, vanaf het uitzicht op het meer. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de Italiaanse tuinen en terrassen, waar je, als je geluk hebt, witte pauwen kunt zien gluren.

Hop on, hop off-boottocht naar Isola Bella

8. Hop on, hop off-boottocht naar Isola Bella

Vertrektijden van de tour starten van 9.30 uur tot 13.45 uur (laatste vertrek van de dag).Laatste dagelijkse retouren 17\18 op basis van de periode.In maart , april en oktober wordt de tour alleen aangeboden in het weekend en op feestdagen.In de maanden mei, juni, juli, augustus en september wordt de tour aangeboden van maandag tot en met zondag.Vrije tijd op de eilanden.Bij slecht weer gaat de tour niet door.

Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

9. Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

Vaar over het Lago Maggiore in uw eigen privéboot, bestuurd door een chauffeur die u rond het meer en de 3 Borromeïsche eilanden vaart. Geniet van de betoverende sfeer van een van de grootste en bekendste meren van Italië. Bewonder het adembenemende landschap van de omliggende bergen en dorpen terwijl u vaart. Kies de meest geschikte boot voor uw gelegenheid, of het nu romantisch of gezinsgericht is. U kunt ook kiezen voor verschillende tours of routes tijdens uw uurtje aan het Lago Maggiore. Geniet van varen naar de Borromeïsche eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola Pescatori. U kunt ook worden meegenomen naar de kustplaatsen Stresa, Verbania en meer.

Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

10. Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

Een speciale route leidt bezoekers naar de Borromeïsche Golf: Isola Madre, Isola Pescatori en Isola Bella en de kustplaatsen zoals Verbania, Baveno en Stresa Instappen vanaf Stresa Piazza Marconi richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen, zoals kasjmiercipres, bougainvillea, enz.... Nadat we het eiland hebben omzeild, varen we richting Isola dei Pescatori, de enige die permanent bewoond is het hele jaar door en beroemd over de hele wereld om zijn pittoreske dorp en zijn vele typische restaurants die beroemd zijn om de vis uit het meer. We eindigen uw cruise met een rondvaart door Isola Bella, varend rond het Borromeo-paleis en de prachtige Italiaanse barokke tuin met zijn 10 terrassen. Deze tour is een van de meest gebruikte services om de betoverende Borromeïsche eilanden en het Lago Maggiore te bereiken. Ideaal voor diegenen die graag vrij in hun eigen tempo reizen, deze tour stelt je in staat om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het meer.

Beschikbare activiteiten

15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Isola Bella: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Isola Bella

Wil je alle activiteiten in Isola Bella bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isola Bella

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.585 beoordelingen

We vonden het geweldig om het paleis op Madre Island te bezoeken, de andere twee eilanden zijn minder historisch, meer commercieel (souvenir/kledingstalletjes), voetgangersstraat met veel winkels, maar net zo gezellig.

gemakkelijke en probleemloze manier om 3 eilanden tegelijk te bezoeken met een "watertaxi" prachtig

Alles ging geweldig. De eilanden zijn indrukwekkend. De toegangsprijs erg hoog maar de moeite waard?

Zeer mooie dag ... boten op tijd ... altijd ruimte ... personeel zeer beschikbaar

Goede service, behulpzaam en professioneel personeel