Isola Bella

Isola Bella
37 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Isola Bella: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche Eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Vaar van Stresa naar de drie Borromeïsche Eilanden, Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre, en kies ervoor om tussenstops te maken bij 2 of alle 3 de eilanden. Bij aankomst op het trefpunt stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van het prachtige meer. Tijdens de boottocht kun je luisteren naar interessante weetjes over de bezienswaardigheden met een audiogids met geolokalisatie, beschikbaar in het Engels en Italiaans. Maak een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek drie Borromeïsche Eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland vanaf Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Hier kun je kijken naar de vrij levende vogels en pauwen en fazanten die rustig door de tuinen kuieren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. Ook kun je een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola dei Pescatori, het enige Borromeïsche Eiland dat het hele jaar door bewoond is. Slenter door de vele charmante steegjes en strijk neer bij een van de vele restaurants om de typische gerechten van het meer te proeven. Sluit je eilandtour af op Isola Bella met het beroemde paleis, de prachtige grotten en de tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, ga winkelen in de elegante boetiekjes of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat je weer terugkeert naar Stresa. Verken de bezienswaardigheden en prachtige natuur van de eilanden in je eigen tempo.

Baveno: Hop-on-hop-off-boot tour naar 3 Borromeïsche eilanden

Baveno: Hop-on-hop-off-boot tour naar 3 Borromeïsche eilanden

Bezoek de Borromeïsche eilanden van het Lago Maggiore tijdens een hop-on hop-off-boottocht vanuit Baveno. Spring tussen de eilanden Madre, Bella en Pescatori en heb tijd om ze te verkennen. Stap aan boord van uw boot en vertrek vanuit Baveno, vaar het meer in richting uw eerste eiland. Aankomst op het eiland Madre, waar u de beroemde Engelse botanische tuinen en Palazzo Borromeo kunt bewonderen. Verlaat Madre naar Bella Island. Sta versteld van het barokke paleis, de Italiaanse tuinen en 10 terrassen die aflopen naar het meer. Ga naar het eiland Pescatori om de charmante effecten van het pittoreske vissersdorpje met kronkelende steegjes en gebouwen met meerdere verdiepingen te voelen. Sluit uw tour vanuit Pescatori af met een terugkeer naar Baveno.

Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

Ontdekking van het vissersdorpje Isola dei Pescatori, het enige van de Borromeïsche eilanden dat het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Ga dan verder naar Isola Bella, de koningin van de Borromeïsche eilanden, waar je, naast het prachtige oude dorp vol typische ambachtswinkels, kunt besluiten om het Palazzo Borromeo te bezoeken met zijn prachtige tuinen en pauwen klaar om gefotografeerd te worden.

Stresa: Rondvaart langs de 3 Borromeïsche eilanden Vrij vertrek

Stresa: Rondvaart langs de 3 Borromeïsche eilanden Vrij vertrek

Breng een volledige dag door tussen de 3 Borromeïsche eilanden, het vlaggenschip van het Lago Maggiore, bekend over de hele wereld. Ontdek de flora, fauna, lokale kleur en prachtige architectuur van de regio. Isola Madre herbergt een van de oudste Italiaanse botanische tuinen. Op Isola Bella kunt u het weelderige paleis bezoeken - de thuisbasis van de Borromeïsche familie, die kostbare kunstwerken bewaart. Integendeel, Isola Pescatori is het enige Borromeïsche eiland dat het hele jaar door bewoond is; het herbergt een klein dorp met een pleintje omgeven door krappe en kronkelende steegjes. Je kunt de prachtige witte pauwen bewonderen en fotograferen, lunchen in een van de vele typische restaurants in het vissersdorpje en je verwonderen over de prachtige botanische tuin van Isola Madre, een van de beroemdste ter wereld.

Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

Ontdek Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori met een hop-on hop-off speedboot-shuttle vanuit Stresa, Lago Maggiore. Betreed de eilanden met toegang inbegrepen in uw shuttleticket en breng tijd door met het verkennen op uw gemak. Kies hoeveel eilanden je wilt bezoeken. Begin uw dag door de schipper te ontmoeten en aan boord te gaan van de boot in Stresa. Geniet van schilderachtige bergpanorama's tijdens een korte tocht over kalm water naar de eilanden. Stap uit bij het door jou gekozen eiland (toegangskaarten zijn afhankelijk van de geboekte optie) en begin meteen met verkennen. Besteed tijd aan het leren kennen van de eilanden in je eigen tempo. Bekijk hoogtepunten zoals het Palazzo Borromeo-museum in barokstijl en het aangrenzende terrein met tien terrastuinen. Bewonder de fonteinen, standbeelden en architectuur van de tuinen. Rond uw reis af met een retourboottransfer terug naar Stresa.

Stresa: Isola Bella Hop-on-hop-off-boot Tour

Stresa: Isola Bella Hop-on-hop-off-boot Tour

Geniet van een geweldig uitzicht over Lago Maggiore en de kleine eilandjes en baaien van de Borromeïsche Eilanden met een exclusieve veerboot tussen Stresa en Isola Bella. Reis in je eigen tempo en volgens een zelfgekozen planning. Ga van boord bij elk eiland naar keuze en stap weer aan boord van een volgende boot als je verder wilt reizen. Ontspan aan boord van de moderne vaartuigen terwijl ze je van de ene naar de andere kenmerkende plek op Lago Maggiore brengen. Stap uit bij het romantische eiland Isola Bella om het paleismuseum en de tuinen in Italiaanse stijl te bezoeken (op eigen kosten). Maak een wandeling door het vissersdorp aan de andere kant van het kleine eiland. Steek daarna weer over naar Stresa, waar je de heuvels in kunt gaan om de botanische tuinen van de Giardino Botanico Alpinia op je gemak te verkennen. 

Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

Stresa: boottocht Madre & Bella Borromeïsche eilanden

Begin aan een boottocht vanuit Stresa en ontdek twee van de Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Bekijk de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Vervolg vervolgens de tour naar Isola Bella, het meest bekend om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Cruise van Stresa naar 2 van de Borromeïsche eilanden, Isola Madre en Isola Bella, of Isola dei Pescatori en Isola Bella. Nadat je naar het ontmoetingspunt bent gegaan, stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van het Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van de schoonheid van het meer. Terwijl u vaart, hoort u fascinerende feiten over de bezienswaardigheden met een geolokaliseerde audiogids in het Engels en Italiaans. Wanneer de boot op elk eiland aankomt, stapt u gewoon van de boot en stapt u weer op de volgende boot wanneer u uw rondreis wilt voortzetten. Verken de attracties en natuurlijke schoonheid van de eilanden in je eigen tempo. Isola Madre en Isola Bella Begin aan een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek de twee meest bezochte Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Zie de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl, voordat je terugkeert naar Stresa. Isola dei Pescatori en Isola Bella Bezoek eerst Isola dei Pescatori, de enige van de Borromeïsche eilanden die het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Rond uw eilandtour af met een stop bij Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Vanuit Milaan: Lago Maggiore & Borromeïsche edelstenen met boottocht

Vanuit Milaan: Lago Maggiore & Borromeïsche edelstenen met boottocht

Ga op een betoverende reis over het betoverende water van het Lago Maggiore en bekijk twee Italiaanse regio's, Lombardije en Piemonte, tijdens een dagtrip vanuit Milaan. Na vertrek begin je je avontuur in Stresa, een stad waar de grootsheid van de Alpen zich vermengt met de allure van de Borromeïsche eilanden. Maak een ontspannen wandeling over de promenade langs het meer met panoramisch uitzicht. Stap aan boord van een exclusieve boot en dompel jezelf onder in de schilderachtige schoonheid van de Borromeïsche eilanden - Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Bekijk Isola Bella, een meesterwerk van kunst en natuur, waar het Borromeo Paleis temidden van trapsgewijze tuinen ligt. Ga van boord op Isola dei Pescatori, het "Visserseiland", om de charme van een traditioneel vissersdorp te ervaren en te genieten van authentieke regionale smaken in een van de restaurants op het eiland. Ga verder naar het klooster Santa Caterina op de klif. Kies voor een rondleiding op eigen gelegenheid of ontspan en geniet van het uitzicht op het meer en de omgeving. Sluit je dag af in Arona, een stad versierd met historische charme en karakteristieke cafés, terwijl je gids je boeiende verhalen vertelt.

Zonsondergang rondvaart op het Lago Maggiore, Stresa en Borromeïsche eilanden

Zonsondergang rondvaart op het Lago Maggiore, Stresa en Borromeïsche eilanden

Navigeer met uw groep familie of vrienden over de wateren van het Lago Maggiore tijdens een cruise bij zonsondergang vanuit Stresa. Verken de Borromeïsche Golf en bewonder de bezienswaardigheden en het landschap vanaf het water terwijl je langs Isola Madre, Isola dei Pescatori en Isola Bella komt. De boot die u tijdens deze activiteit gebruikt, is geschikt voor kleine groepen mensen voor feesten of een romantisch uitje met uw partner. Grotere groepen kunnen ook in de boot worden ondergebracht, beschermd tegen het weer terwijl ze toch kunnen genieten van een weids uitzicht op het meer door de grote ramen en het open terras van de boot. Sluit uw cruise af met een rondleiding over het beroemdste eiland, Isola Bella, vanaf het uitzicht op het meer. Vaar rond het Borromeo-paleis en bekijk de Italiaanse tuinen en terrassen, waar je, als je geluk hebt, witte pauwen kunt zien gluren.

De topbezienswaardigheden in Stresa

Activiteiten in Isola Bella

Steden in Italië

Andere activiteiten in Isola Bella

Wil je alle activiteiten in Isola Bella bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isola Bella

Gemiddelde beoordeling

4.1
(1.585 beoordelingen)

Zeer handig voor een bezoek aan de eilanden, maar weinig informatie over bezoektijden en prijzen. Voor het eerste eiland moet je betalen (Madre), je moet niet van de boot afstappen als je de toegang tot de botanische tuin (15€) niet wilt betalen want dat is het enige op het eiland. De laatste terugkeer naar Stresa vanuit (Bella) vond plaats om 17.00 uur. Eerste vertrek om 10:15 uur (omdat de shuttles voorheen gereserveerd waren voor privérondleidingen)

Zeer handige eiland-naar-eiland-transferservice met regelmatige bezoeken aan elk eiland in comfortabele overdekte boten met zeer vriendelijke kapiteins. Toegang tot de paleizen en tuinen van het 1e en 3e eiland is niet inbegrepen, dus plan een extra budget, want de bezoeken zijn de moeite waard.

Zeer mooie dag, prachtige paleizen, prachtige tuinen, leuke restaurantjes (gerechten en persoonlijk). TE DOEN

Zeer goed georganiseerd, u kunt uw bezoeken rustig beheren omdat er ongeveer elke 30 minuten boten varen.

Het is de beste manier om van eiland naar eiland te navigeren. Shuttles rijden frequent en punctueel.