Datums kiezen

Isola dei Pescatori

Isola dei Pescatori

Isola dei Pescatori: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

1. Vanuit Stresa: 3 Borromeïsche eilanden hop-on-hop-off-boot tour

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche Eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Vaar van Stresa naar de drie Borromeïsche Eilanden, Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre, en kies ervoor om tussenstops te maken bij 2 of alle 3 de eilanden. Bij aankomst op het trefpunt stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van het prachtige meer. Tijdens de boottocht kun je luisteren naar interessante weetjes over de bezienswaardigheden met een audiogids met geolokalisatie, beschikbaar in het Engels en Italiaans. Maak een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek drie Borromeïsche Eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland vanaf Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Hier kun je kijken naar de vrij levende vogels en pauwen en fazanten die rustig door de tuinen kuieren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. Ook kun je een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola dei Pescatori, het enige Borromeïsche Eiland dat het hele jaar door bewoond is. Slenter door de vele charmante steegjes en strijk neer bij een van de vele restaurants om de typische gerechten van het meer te proeven. Sluit je eilandtour af op Isola Bella met het beroemde paleis, de prachtige grotten en de tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, ga winkelen in de elegante boetiekjes of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat je weer terugkeert naar Stresa. Verken de bezienswaardigheden en prachtige natuur van de eilanden in je eigen tempo.

Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

2. Isola dei Pescatori en Isola Bella Hop-on Hop-off Boot

Ontdekking van het vissersdorpje Isola dei Pescatori, het enige van de Borromeïsche eilanden dat het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Ga dan verder naar Isola Bella, de koningin van de Borromeïsche eilanden, waar je, naast het prachtige oude dorp vol typische ambachtswinkels, kunt besluiten om het Palazzo Borromeo te bezoeken met zijn prachtige tuinen en pauwen klaar om gefotografeerd te worden.

Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

3. Baveno: Hop-On Hop-Off Boottour naar 3 Borromeïsche eilanden

Bezoek de Borromeïsche eilanden van het Lago Maggiore tijdens een hop-on hop-off-boottocht vanuit Baveno. Spring tussen de eilanden Madre, Bella en Pescatori en heb tijd om ze te verkennen. Stap aan boord van uw boot en vertrek vanuit Baveno, vaar het meer in richting uw eerste eiland. Aankomst op het eiland Madre, waar u de beroemde Engelse botanische tuinen en Palazzo Borromeo kunt bewonderen. Verlaat Madre naar Bella Island. Sta versteld van het barokke paleis, de Italiaanse tuinen en 10 terrassen die aflopen naar het meer. Ga naar het eiland Pescatori om de charmante effecten van het pittoreske vissersdorpje met kronkelende steegjes en gebouwen met meerdere verdiepingen te voelen. Sluit uw tour vanuit Pescatori af met een terugkeer naar Baveno.

Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

4. Lago Maggiore: Borromeïsche Eilanden Tickets met Boot Transfer

Ontdek Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori met een hop-on hop-off speedboot-shuttle vanuit Stresa, Lago Maggiore. Betreed de eilanden met toegang inbegrepen in uw shuttleticket en breng tijd door met het verkennen op uw gemak. Kies hoeveel eilanden je wilt bezoeken. Begin uw dag door de schipper te ontmoeten en aan boord te gaan van de boot in Stresa. Geniet van schilderachtige bergpanorama's tijdens een korte tocht over kalm water naar de eilanden. Stap uit bij het door jou gekozen eiland (toegangskaarten zijn afhankelijk van de geboekte optie) en begin meteen met verkennen. Besteed tijd aan het leren kennen van de eilanden in je eigen tempo. Bekijk hoogtepunten zoals het Palazzo Borromeo-museum in barokstijl en het aangrenzende terrein met tien terrastuinen. Bewonder de fonteinen, standbeelden en architectuur van de tuinen. Rond uw reis af met een retourboottransfer terug naar Stresa.

Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

5. Van Stresa: 2 Borromeïsche eilanden hop on, hop off-boottocht

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden tijdens deze hop on, hop off-boottocht. Cruise van Stresa naar 2 van de Borromeïsche eilanden, Isola Madre en Isola Bella, of Isola dei Pescatori en Isola Bella. Nadat je naar het ontmoetingspunt bent gegaan, stap je aan boord van de moderne boot en vaar je naar de meest karakteristieke plekken van het Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van de schoonheid van het meer. Terwijl u vaart, hoort u fascinerende feiten over de bezienswaardigheden met een geolokaliseerde audiogids in het Engels en Italiaans. Wanneer de boot op elk eiland aankomt, stapt u gewoon van de boot en stapt u weer op de volgende boot wanneer u uw rondreis wilt voortzetten. Verken de attracties en natuurlijke schoonheid van de eilanden in je eigen tempo. Isola Madre en Isola Bella Begin aan een boottocht vanaf Stresa Piazza Marconi en ontdek de twee meest bezochte Borromeïsche eilanden aan het Lago Maggiore. Bezoek eerst Isola Madre, het verste eiland van Stresa. Verken het eiland, dat beroemd is om zijn botanische tuinen. Zie de vrijlevende vogels en bewonder de pauwen en fazanten die rustig door de tuinen slenteren. Ontdek de unieke planten van het eiland, zoals de beroemde kasjmierboom en bougainville. U kunt ook een bezoek brengen aan de villa met zijn poppencollectie. Bezoek vervolgens Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl, voordat je terugkeert naar Stresa. Isola dei Pescatori en Isola Bella Bezoek eerst Isola dei Pescatori, de enige van de Borromeïsche eilanden die het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Rond uw eilandtour af met een stop bij Isola Bella, het beroemdst om zijn paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, geniet van wat winkelen in de elegante boetieks of bezoek de lokale handwerkmarkt voordat u terugkeert naar Stresa.

Vanuit Stresa: Isola Pescatori Hop-on Hop-off Boottour

6. Vanuit Stresa: Isola Pescatori Hop-on Hop-off Boottour

Krijg een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en stop bij de kleine Borromeïsche eilanden en eilandjes op een hop on, hop off-bootdienst tussen Stresa en Isola Superiore Pescatori. Er is ook een privébootdienst beschikbaar. Ontspan en reis in uw eigen tempo met een flexibel schema. Verlaat de boot op een van de eilanden en spring terug op de volgende boot als je verder wilt. Bezoek het schilderachtige vissersdorpje op Isola Superiore Pescatori. Geniet van de charmante lokale ambachtelijke markt en stop voor een lunch of een drankje in een van de restaurants of bars met uitzicht op het Lago Maggiore. Hier kunt u lokale gerechten proeven, waaronder vis uit het meer, zoals baars, witvis, witvis en nog veel meer. Maak daarna een wandeling om de charme van dit kleine eiland te ontdekken. Steek terug naar Stresa, waar u de heuvels in kunt reizen om de botanische tuinen van de Villa Pallavicino te bezoeken.

Van Stresa: privérondvaart 3 Borromeïsche eilanden

7. Van Stresa: privérondvaart 3 Borromeïsche eilanden

Vermijd de beperkende schema's van de meeste sightseeingtours en ontdek de schoonheid van het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden in je eigen tempo. Maak gebruik van een exclusieve privébootdienst tussen Stresa en de eilanden Isola Bella, Isola dei Pescatori en Isola Madre. Ontspan aan boord van de comfortabele boten terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op het meer. Stap uit bij Isola Bella om het zomerpaleis van graaf Vitaliano VI te bezoeken. Wandel door de tuinen van Palazzo Borromeo op Isola Madre. Zoek een leuk plekje om te lunchen in het vissersdorpje op Isola dei Pescatori, het enige nog bewoonde eiland van de archipel.

Vanuit Milaan Lago Maggiore en Borromeïsche edelstenen met boottocht

8. Vanuit Milaan Lago Maggiore en Borromeïsche edelstenen met boottocht

Ga op een betoverende reis over het betoverende water van het Lago Maggiore en bekijk twee Italiaanse regio's, Lombardije en Piemonte, op één dag! Je avontuur begint in Milaan in Stresa, een stad waar de grootsheid van de Alpen naadloos overgaat in de allure van de Borromeïsche eilanden. De promenade langs het meer nodigt je uit voor een ontspannen wandeling met panoramische uitzichten. Stap aan boord van een exclusieve boot en dompel je onder in de schilderachtige schoonheid van de Borromeïsche eilanden - Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Isola Bella, een meesterwerk van kunst en natuur, wiegt het Borromeo Paleis temidden van sierlijke trapsgewijze tuinen. Ga van boord op Isola dei Pescatori, het "Visserseiland", om de charme van een traditioneel vissersdorp te ervaren en te genieten van authentieke regionale smaken in een van de restaurants op het eiland. Je reis gaat verder naar het Santa Caterina klooster, gelegen op de klif. Kies voor een rondleiding op eigen gelegenheid of kom gewoon tot rust en geniet van het adembenemende uitzicht op het meer en de omgeving. De dag eindigt in Arona, een stad versierd met historische charme en karakteristieke cafés, waar onze deskundige reisleiders je verblijden met boeiende verhalen. Ga met ons mee voor een dag vol ontdekkingen en schoonheid als we de Borromeïsche eilanden en Santa Caterina verkennen, zodat je reis een onvergetelijke ervaring wordt!

Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

9. Van Stresa: Lago Maggiore en Borromeïsche Golf Boottocht

Een speciale route leidt bezoekers naar de Borromeïsche Golf: Isola Madre, Isola Pescatori en Isola Bella en de kustplaatsen zoals Verbania, Baveno en Stresa Instappen vanaf Stresa Piazza Marconi richting Isola Madre, beroemd om zijn tuinen met tropische bloemen, zoals kasjmiercipres, bougainvillea, enz.... Nadat we het eiland hebben omzeild, varen we richting Isola dei Pescatori, de enige die permanent bewoond is het hele jaar door en beroemd over de hele wereld om zijn pittoreske dorp en zijn vele typische restaurants die beroemd zijn om de vis uit het meer. We eindigen uw cruise met een rondvaart door Isola Bella, varend rond het Borromeo-paleis en de prachtige Italiaanse barokke tuin met zijn 10 terrassen. Deze tour is een van de meest gebruikte services om de betoverende Borromeïsche eilanden en het Lago Maggiore te bereiken. Ideaal voor diegenen die graag vrij in hun eigen tempo reizen, deze tour stelt je in staat om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het meer.

Stresa: Isola Pescatori en Bella Hop-on-hop-off-boot tour

10. Stresa: Isola Pescatori en Bella Hop-on-hop-off-boot tour

Ontdek het prachtige Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden tijdens deze hop-on hop-off boottocht. Vaar van Stresa naar 2 van de Borromeïsche eilanden, Isola dei Pescatori en Isola Bella. Nadat je op weg bent gegaan naar het ontmoetingspunt, ga je aan boord van de moderne boot en vertrek je naar de meest karakteristieke plekken van het Lago Maggiore. Ontspan en geniet onderweg van de schoonheid van het meer. Terwijl je vaart, hoor je fascinerende feiten over de bezienswaardigheden met een geolokaliseerde audiogids in het Engels en Italiaans. Wanneer de boot bij elk eiland aankomt, spring je gewoon van de boot af en spring je weer op de volgende boot wanneer je je tocht wilt voortzetten. Verken de bezienswaardigheden en de natuurlijke schoonheid van de eilanden in je eigen tempo. Bezoek eerst Isola dei Pescatori, het enige van de Borromeïsche eilanden dat het hele jaar door bewoond is. Verken de vele charmante steegjes en stop om de typische gerechten van het meer te proeven in een van de vele restaurants. Eindig je eilandtour met een stop bij Isola Bella, beroemd om haar paleis, prachtige grotten en tuinen in Italiaanse stijl. Bewonder het uitzicht vanaf de beroemde terrassen, ga winkelen in de elegante boetiekjes of bezoek de plaatselijke ambachtsmarkt voordat je terugkeert naar Stresa.

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Isola dei Pescatori

Wil je alle activiteiten in Isola dei Pescatori bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Isola dei Pescatori

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 85 beoordelingen

Uitstekende service. Het is alleen jammer dat de laatste stop om 17.00 uur is (ik begrijp dat het met de terugkeer naar de zonnetijd zinvol is om om 17.00 uur terug te gaan, aangezien het dan donker is). Met de zomertijd zou het leuk geweest zijn om tot 18.00 uur te kunnen blijven, gezien de rijkdom van de eilanden die je daarom vanwege tijdgebrek te snel moet bezoeken. Ik ben echter tevreden met de tour en zou het aanbevelen

Een bezoek aan de 3 eilanden is stressvrij omdat er altijd 2 mogelijke afvaarten zijn met een tussenpoos van 1 uur, wat tijd geeft om de charmes van elk eiland te waarderen. Speciale vermelding voor Isola Madré en Isola Bella, waar zelfs superlatieven niet genoeg zijn om de schoonheid van de plaats te beschrijven. Een wonder.

De tijd nemen om de tuinen en paleizen te bezoeken, vooral op Isola Bella, prikkelde al onze zintuigen! Goed gedaan voor de tuinmannen en co. Aanbevolen voor het hele gezin?

Prachtige eilanden. Aardig personeel. Gebrek aan uitleg door een gids

Perfecte manier om de eilanden te bezoeken. Boten vertrekken elk uur