Meer foto's

Vanaf € 31 per persoon

Byzantijnse tour van Istanbul

Product ID: 2699
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch

Ophaalservice

Ophalen bij hotels in Istanboel of de cruisehaven. Gelieve je persoons- en verblijfsgegevens aan de aanbieder te verstrekken.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk de mooiste Byzantijnse architectuur van Istanbul in een 4 uur durende sightseeing tour
  • Ontdek de prachtige Hagia Sophia
  • Bewonder de prachtige Iznik tegels in de Blauwe Moskee
  • Jaag op koopjes in de enorme Grand Bazaar
Overzicht
Ontdek de fascinerende geschiedenis van Istanbul en haar prachtige architectuur op een 4 uur durende sightseeing tour. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de prachtige Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en de levendige Grand Bazaar.
Wat te verwachten
Ga op een ​​4 uur durende sightseeing tour naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Istanbul en ontdek de fascinerende Byzantijnse en Ottomaanse geschiedenis. Bij de tour is vervoer van en naar je hotel en de diensten van een lokale gids inbegrepen.

Begin bij een van de belangrijkste bijzonderheden van Istanbul: de Hagia Sophia en bewonder een van 's werelds grote architectonische juweeltjes. De oude basiliek dateert uit de 4de eeuw en was meer dan 1000 jaar 's werelds grootste kathedraal. Vandaag de dag is het omgebouwd tot een museum. Bekijk de indrukwekkende eigenschappen zoals de koepel, minaretten, prachtige mozaïeken, schilderijen en sculpturen.

Reis verder naar het icoon van Istanbul: de Blauwe Moskee. De moskee die in 1616 werd voltooid en geliefd is om zijn mooie binnenplaats en 6 imposante minaretten ontleent zijn naam aan de prachtige blauwe Iznik tegels die zijn interieur siert. Verder bezoek je de oude Hippodrome en verken je de ruïnes waar ooit wagenrennen werden gehouden. Bewonder de 3 oude monumenten van de Obelisk van Theodosius, de Slangenzuil en de Zuil van Constantijn.

De laatste stop voordat je word teruggebracht naar je hotel is de beroemde Grote Bazaar van Istanbul. Verlies jezelf in de wirwar van overdekte straatjes en passages en verken meer dan 4.000 winkels die sieraden, aardewerk, kruiden, tapijten en leer verkopen.
Inbegrepen
  • Museum toegangsbewijs
  • Gids
  • Vervoer per minibus
Niet inbegrepen
  • Lunch
Wat je moet weten
• De tour vindt tweemaal per dag plaats: om 09:00 en 13:30 uur. De tocht duurt ongeveer 4 uur en heeft een maximum van 10 personen per groep
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Istanbul Sightseeing Tour Travel Agency

Product ID: 2699