Meer foto's

Vanaf € 42 per persoon

Eet mee met een Istanbulse familie: 4 uur durende tour

Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een maaltijd bij een lokale familie in Istanbul
 • Kom meer te weten over de culturele gewoonten van Turkije
 • Ontdek de straten van het historische Sultanahmet
Overzicht
Geniet van Turkse gastvrijheid met een bezoek aan een familie in Sultanahmet voor een aantal heerlijke gerechten. Daarna kun je een wandeling maken door de historische wijk met een lokale gids, thee drinken en backgammon spelen in een authentiek theehuis.
Wat te verwachten
Met een lokale gids dwaal je door de straten van de historische wijk Sultanahmet op weg naar een lokale familie voor een huisgemaakt diner. Het Turkse gevoel van gastvrijheid is beroemd en vanavond heb je de mogelijkheid om het te ervaren op deze 4 uur durende tour.

Er word weinig Engels gesproken maar je tweetalige gids is er om te helpen met eventuele lastige momenten. Je kan informeel praten met alle leden van het gezin en hoort hoe het is om vandaag de dag te leven in Turkije onder het genot van een typisch diner met een lokale familie.

Na heerlijk te hebben gegeten is het tijd om een wandeling door de straten te maken. Je ziet mooie houten huizen in verschillende staten van reparatie en krijg een gevoel van het gemeenschapsleven in Istanbul.

Ga naar een lokale ontmoetingsplaats om te genieten van een prachtig uitzicht op de zee van Marmara en spendeer de rest van de avond als een gewone Turk! Er kan een voetbalwedstrijd te zien zijn op TV en er zullen zeker een paar potjes backgammon aan de gang zijn. Als je niet weet wat de regels zijn zal je gids je erover uitwijden.

De nargile of waterpijp is synoniem met Turkije. Als je je ooit afgevraagd hoe het is om hiervan te roken is vanavond je kans om het te proberen. Leun achterover, ontspan je en drink overvloedige kopjes thee terwijl je meer leert over het huidige Turkije en zijn bevolking.
Inbegrepen
 • Engels sprekende gids
 • Diner en drankjes met een lokale familie
 • Maak een wandeling door Sultanahmets achterstraatjes
 • Speel een potje backgammon
 • thee
 • Geniet van een nargile waterpijp
Niet inbegrepen
 • Extra drankjes in het theehuis
Trefpunt

Pudding Shop (Lale Restaurant) Divanyolu Caddesi 12 Sultanahmet 34400 Fatih/Istanbul Turkije (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kinderprijzen gelden voor kinderen tussen 6 en 11 jaar oud.

Wees ervan bewust dat de standaard van kleding in heel Turkije conservatief is. Om dit te respecteren en voor je eigen comfort adviseren wij bescheiden kleding. Dit houdt in: kleding die je schouders en knieën bedekt. Turkse mensen dragen geen schoenen in huis dus we raden aan dat je ​​eenvoudige schoenen draagt die je makkelijk kan uit- of aandoen.

Het weer in Istanbul is zeer variabel en afhankelijk van de tijd van het jaar. 's Winters kan het ijskoud zijn en 's zomers kan zeer warm en vochtig zijn (juni, juli en augustus). Hou er rekening mee dat korte shorts voor zowel mannen als vrouwen noch hemdjes en topjes onaanvaardbaar zijn.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (44 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Istanbul Urban Adventures

Product ID: 4541