Istanboel Luchthaventransfers

Istanboel Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Privétransferservice naar de luchthaven van Istanbul

1. Privétransferservice naar de luchthaven van Istanbul

Maak je geen zorgen over je aankomst of vertrek vanaf de luchthaven van Istanbul en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met een gegarandeerde transfer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanbul. Maak gebruik van een betrouwbare en probleemloze aanbieder van grondtransport en ontvang een welkomstontmoeting bij aankomst. Leun achterover en ontspan in een voertuig dat exclusief voor u en uw groep is, en ga gemakkelijk rechtstreeks naar uw hotel, appartement of privéwoning. Profiteer van het volgen van vluchten om onnodige wachttijden te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw chauffeur op tijd klaar is. De service is 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek van uw vlucht.

Istanboel transfers: luchthaven, hotel of retour

2. Istanboel transfers: luchthaven, hotel of retour

Begin je verblijf in Istanboel met een persoonlijke en zorgeloze transfer van Vliegveld Atatürk in Istanboel, naar je hotel in het centrum van de stad. De service biedt executive cars, taxi's en hotelbusjes aan met chauffeur voor probleemloos vervoer van Vliegveld Atatürk en cruisehavens naar centraal gelegen hotels in Istanboel. Transfers zijn ook mogelijk in tegenovergestelde richting: van hotels in de stad naar vliegvelden en cruisehavens. Je hoeft geen tijd en moeite te steken in het zoeken van een taxi en onderhandelen over de prijs. Het boeken van jouw transfer zal je gemoedsrust geven. Je kunt het vervoer vanaf een vliegveld in Istanboel of vanaf een cruisehaven voor elk tijdstip en elke dag van de week reserveren. Je wordt buiten het douanegebied begroet door een Engelssprekende vertegenwoordiger en in alle comfort naar je centraal gelegen hotel in Istanboel gebracht.

Sabiha Gokcen Airport: privétransferservice naar Istanbul

3. Sabiha Gokcen Airport: privétransferservice naar Istanbul

Maak je geen zorgen over je aankomst of vertrek vanaf Sabiha Gokcen Airport en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met een gegarandeerde transfer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanbul. Maak gebruik van een betrouwbare en probleemloze aanbieder van grondtransport en ontvang een welkomstontmoeting bij aankomst. Leun achterover en ontspan in een voertuig dat exclusief voor u en uw groep is, en ga gemakkelijk rechtstreeks naar uw hotel, appartement of privéwoning. Profiteer van het volgen van vluchten om onnodige wachttijden te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw chauffeur op tijd klaar is. De service is 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek van uw vlucht. Ontvang 10% korting op uw vertrektransferservices van hotels naar de luchthaven.

Privétransfer van luchthaven Istanboel naar Istanboel

4. Privétransfer van luchthaven Istanboel naar Istanboel

Reis zonder zorgen van of naar de luchthaven van Istanboel en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met gegarandeerd vervoer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanboel. Bij aankomst krijg je een warm welkom en maak je gebruik van professioneel en efficiënt vervoer. Ontspan in een comfortabel privévoertuig en laat je direct naar je hotel of appartement brengen. De aanbieder houdt je vlucht in de gaten zodat de chauffeur gegarandeerd op tijd is. De service is 24/7 beschikbaar en kan dus bij elke vlucht worden gebruikt. 10% korting beschikbaar voor vervoer bij je vertrek van je hotel naar de luchthaven.

Istanbul: transfer per pendelbus naar de luchthaven

5. Istanbul: transfer per pendelbus naar de luchthaven

Vermijd de hoge kosten van een privétransfer en neem een moderne en veilige shuttlebus voor een enkele reis van de nieuwe luchthaven van Istanbul naar de belangrijkste delen van de stad, of vice versa. Geniet van een comfortabele rit in een van de 105 nieuwste modelbussen met nieuwe stoelen, WiFi, USB-opladers en tv-filmservices aan boord. Verlaat vanaf de luchthaven van Istanbul de aankomsthal, ga naar transportniveau -2, toon uw bevestiging aan de kiosk en stap aan boord van de bus. Kies uit 5 expreslijnen naar Sultanahmet, Taksim, Sirkeci, Beyazit, Sirkeci of Besiktas.

Istanbul Airport: enkele reis privétransfer naar Istanbul

6. Istanbul Airport: enkele reis privétransfer naar Istanbul

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (bijv. surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Istanbul: privéluchthaventransfers

7. Istanbul: privéluchthaventransfers

Begin of eindig uw verblijf in Istanbul stressvrij met een privétransfer van of naar Istanbul Airport en centraal gelegen hotels. Vermijd het gedoe van het zoeken naar taxi's en onderhandelen over prijzen bij het landen op de luchthaven, en geniet van gemoedsrust met een gegarandeerde transferservice. Uw chauffeur zal u ontmoeten en begroeten in de aankomsthal. Daarna kunt u ontspannen in het comfort van een door een chauffeur bestuurde executive car of limousine. De service is op elk moment van de dag en op elke dag van de week beschikbaar, ook vanuit de cruisehavens van Salipazari en Karakoy. U wordt buiten het douanegebied opgewacht door een Engelssprekende vertegenwoordiger. Leun achterover en geniet van het uitzicht op weg naar Taksim en de oude stad van Istanbul. Als u op andere locaties verblijft, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Istanboel: privévervoer Istanbul New Airport

8. Istanboel: privévervoer Istanbul New Airport

Reis zonder zorgen van of naar de luchthaven van Istanboel en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met gegarandeerd vervoer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanboel. Bij aankomst krijg je een warm welkom van het professionele team en maak je gebruik van efficiënt vervoer. Ontspan in een comfortabel privévoertuig en laat je direct naar je hotel of appartement brengen. De aanbieder houdt je vlucht in de gaten zodat de chauffeur gegarandeerd op tijd is. De service is 24/7 beschikbaar en kan dus bij elke vlucht worden gebruikt.

Luchthaven Istanbul Sabiha Gokcen: privétransfer in één richting

9. Luchthaven Istanbul Sabiha Gokcen: privétransfer in één richting

Boek vooraf een premium privétransfer van de luchthaven Sabiha Gokcen naar uw bestemming in de stad Istanbul. Je leunt achterover en ontspant in een van airconditioning voorziene Mercedes terwijl een professionele chauffeur voor zaken zorgt en over de beruchte drukke wegen navigeert. Haal de stress uit uw aankomst door deze service van tevoren online te boeken. De enkele reis van 80 minuten is beschikbaar van of naar de luchthaven en kost maximaal 5 passagiers. Wanneer u aankomt op Sabiha Gokcen Airport, wordt u opgewacht in de aankomsthal, waar een professionele chauffeur op u wacht met een bordje met uw naam. Binnenkort ben je op weg naar je bestemming in Istanbul, reisend in luxe en comfort.

Istanbul: privéluchthaventransfer met Meet & Greet

10. Istanbul: privéluchthaventransfer met Meet & Greet

Geniet van een privétransfer van de luchthaven van Istanbul naar Istanbul. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven en voorkom dat u op zoek moet naar een taxi of openbaar vervoer. Reis in het comfort van een privéauto of minibus met airconditioning, zonder extra stops om andere passagiers op te halen en zonder wachten op de luchthaven. Profiteer van efficiënte, deur-tot-deur service met een transfer vanaf de luchthaven van Istanbul.

  • Transfers
27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Istanboel

Welke topattracties zijn een must-see in Istanboel?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Istanboel?

Sitemap Istanboel

Wil je alle activiteiten in Istanboel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Istanboel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.343 beoordelingen

Alles ging perfect. De overdracht was snel en efficiënt geregeld. De vertegenwoordiger van het transportbedrijf had altijd contact. De staat van de auto gaf geen aanleiding tot commentaar. De chauffeur was beleefd en netjes.

Zeer efficiënt en goede communicatie. Ze wachten op je bij deur 8 en communiceren via whatsapp. Ik zou deze service aan iedereen die Istanbul bezoekt aanraden.

Uitstekende service Adnan Abi is erg meegaand met een team van professionals, ik raad het ten zeerste aan om niet te worstelen met het openbaar vervoer.

Een lid van het conduxtzur-team wachtte me op met een bord met mijn naam erop, de reis verliep heel goed, uitstekende service.

Net vandaag gebruikt. Echt geweldige service en een must om in Istanbul aan te komen.