Istanboel
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Istanboel Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Istanbul: privétransfer van/naar Istanbul Airport (IST)

1. Istanbul: privétransfer van/naar Istanbul Airport (IST)

Zorg ervoor dat uw reis naar Istanbul probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar New Istanbul Airport (IST). Kies uit 2 geschikte voertuigopties die u het comfort en de ruimte geven die uw transfer nodig heeft. Of u nu met een groep van 3 of minder passagiers reist, u kunt kiezen uit een sedan die plaats biedt aan 3 stuks bagage van standaardformaat. Als alternatief kunt u voor een groep van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Geniet van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Privétransferservice naar de luchthaven van Istanbul

2. Privétransferservice naar de luchthaven van Istanbul

Maak je geen zorgen over je aankomst of vertrek vanaf de luchthaven van Istanbul en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met een gegarandeerde transfer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanbul. Maak gebruik van een betrouwbare en probleemloze aanbieder van grondtransport en ontvang een welkomstontmoeting bij aankomst. Leun achterover en ontspan in een voertuig dat exclusief voor u en uw groep is, en ga gemakkelijk rechtstreeks naar uw hotel, appartement of privéwoning. Profiteer van het volgen van vluchten om onnodige wachttijden te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw chauffeur op tijd klaar is. De service is 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek van uw vlucht.

Istanbul: privétransfer van/naar SAW Airport (SAW)

3. Istanbul: privétransfer van/naar SAW Airport (SAW)

Zorg ervoor dat uw reis naar Istanbul probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar Sabiha Gökçen International Airport (SAW). Kies uit 2 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 4 passagiers of minder uit een sedan die geschikt is voor 4 stuks bagage van standaardformaat. Kies voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Krijg wat hulp met uw bagage en leun achterover in een comfortabel voertuig met airconditioning.

Istanbul: privé autoverhuur met chauffeur

4. Istanbul: privé autoverhuur met chauffeur

Geniet van een privé-autoverhuur met een chauffeur en verken Istanbul. De chauffeurs hebben lokale kennis en kennen de stad heel goed. Laat de chauffeur het verkeer afhandelen en ontspan tijdens zakelijke vergaderingen, winkels of het bezoeken van restaurants, cafés en historische plaatsen. De chauffeurs wachten in de auto op u terwijl u plaatsen bezoekt en staan klaar om naar uw volgende stop te rijden. Alle minibusjes bieden WiFi en GPS. De auto's worden regelmatig gedesinfecteerd, zijn volledig verzekerd en hebben een modern interieur. Deze service is beschikbaar van 4 uur tot 8 uur, met een afstandslimiet afhankelijk van de tijd. Aan het einde van de huurperiode kun je op elke locatie in Istanbul afzetten.

Istanbul: toeristenpas met meer dan 50 attracties & diensten

5. Istanbul: toeristenpas met meer dan 50 attracties & diensten

Bespaar geld en tijd met een handige en flexibele 2, 3, 5 of 7 daagse stadspas voor Istanboel. De Istanbul Tourist Pass is een online stadspas die toegang tot enkele topbezienswaardigheden (afhankelijk van de gekozen dagen) van de stad geeft. Het is de enige stadspas waarmee je Istanboel op een eenvoudige, handige en leuke manier kunt ontdekken. Met alle passen kun je via WhatsApp chatten met professionele gidsen (tijdens beschikbare uren). Laat je GetYourGuide-voucher zien bij de ingang en krijg toegang tot: • Rondleiding door de Hagia Sophia in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door het Topkapipaleis in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door het Basilica Cistern in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door het Dolmabahçepaleis in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door de Blauwe Moskee (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door de Grote Bazaar (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door het Hagia Irene Museum in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding door het Museum voor Turkse en Islamitische Kunst in het Engels (bekijk het ontmoetingspunt en het tourschema) • Rondleiding Şerefiye Cistern • Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum • SEA Life Aquarium • Sapphire Observation Deck met 4D Skyride Simulation • Museum van Illusies • Hop on, hop off Bosporus boottocht (1-ring of 1-dag, Bosporus Straat of Gouden Hoorn) • Boottocht Bosporus • Prinseneilanden boottocht • LEGOLand (volwassenen kunnen LEGOLand niet bezoeken zonder een kind) • Xtrem Aventures • Pera Museum • Dialoog in de stilte • Vervoer naar de luchthaven van Istanboel (enkele reis) • Oerwoud & Kerker & Safari • Sakıp Sabanci Museum • Upside Down House foto-ervaring Reserveer van tevoren en laat je GetYourGuide-voucher zien, krijg toegang to het volgende: • Korting op een transfer vanaf de vluchthaven in 1 richting Het is toegestaan om de richting te kiezen • Whirling Dervishes-ceremonie (reservering vooraf vereist) • Boottocht met diner Bosporus Diner en shows inbegrepen (vereist vooraf reserveren) • Dialoog in het donker

Istanboel transfers: luchthaven, hotel of retour

6. Istanboel transfers: luchthaven, hotel of retour

Begin je verblijf in Istanboel met een persoonlijke en zorgeloze transfer van Vliegveld Atatürk in Istanboel, naar je hotel in het centrum van de stad. De service biedt executive cars, taxi's en hotelbusjes aan met chauffeur voor probleemloos vervoer van Vliegveld Atatürk en cruisehavens naar centraal gelegen hotels in Istanboel. Transfers zijn ook mogelijk in tegenovergestelde richting: van hotels in de stad naar vliegvelden en cruisehavens. Je hoeft geen tijd en moeite te steken in het zoeken van een taxi en onderhandelen over de prijs. Het boeken van jouw transfer zal je gemoedsrust geven. Je kunt het vervoer vanaf een vliegveld in Istanboel of vanaf een cruisehaven voor elk tijdstip en elke dag van de week reserveren. Je wordt buiten het douanegebied begroet door een Engelssprekende vertegenwoordiger en in alle comfort naar je centraal gelegen hotel in Istanboel gebracht.

Sabiha Gokcen Airport: privétransferservice naar Istanbul

7. Sabiha Gokcen Airport: privétransferservice naar Istanbul

Maak je geen zorgen over je aankomst of vertrek vanaf Sabiha Gokcen Airport en vermijd de onbetrouwbare lokale taxi's met een gegarandeerde transfer van of naar je accommodatie in alle delen van Istanbul. Maak gebruik van een betrouwbare en probleemloze aanbieder van grondtransport en ontvang een welkomstontmoeting bij aankomst. Leun achterover en ontspan in een voertuig dat exclusief voor u en uw groep is, en ga gemakkelijk rechtstreeks naar uw hotel, appartement of privéwoning. Profiteer van het volgen van vluchten om onnodige wachttijden te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw chauffeur op tijd klaar is. De service is 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek van uw vlucht. Ontvang 10% korting op uw vertrektransferservices van hotels naar de luchthaven.

Gallipoli-campagne Anzac-dagtour vanuit Istanbul

8. Gallipoli-campagne Anzac-dagtour vanuit Istanbul

Ga op reis door de geschiedenis tijdens een dagexcursie naar de slagvelden van Gallipoli en leer over de legendarische campagne van de Eerste Wereldoorlog toen geallieerde strijdkrachten, waaronder velen uit Australië en Nieuw-Zeeland, probeerden een bevoorradingsroute naar Rusland te openen. Je vertrekt vroeg in de ochtend vanuit Istanbul en rijdt naar de Dardanellen, met een stop om 08:30 uur onderweg voor het ontbijt. Bij aankomst in Eceabat kunt u genieten van een lunch met panoramisch uitzicht op het landschap van de Dardanellen. Je gids neemt je vervolgens mee naar veel van de belangrijkste slaggebieden, oorlogsmonumenten en begraafplaatsen, beginnend op het smalste punt van de Dardanellen voor een kort overzicht. Bewonder het Kilitbahir-fort, gebouwd door Fatih Sultan Mehmet in 1463 om de Straat van Dardanellen te beschermen. Rijd vervolgens naar de invasiestranden van de Gallipoli-campagne en leer hoe soldaten van het Britse rijk, ondersteund door Franse troepen, op de kusten landden om zich bij Ariburnu te voegen door de Anzacs van het Australische en Nieuw-Zeelandse legerkorps. Hoogtepunten van je tour zijn de Ariburnu-begraafplaats en de ANZAC-herdenkingslocatie. Bekijk de Turkse Canon-batterijen en het landingsstrand bij Anzac Cove, de belangrijkste basis voor de Australische en Nieuw-Zeelandse troepen. Ontdek waar Anzac-legende John Simpson Kirkpatrick is begraven en betuig je respect bij gedenktekens die zijn opgericht om de gevallenen te herdenken, zoals het Lone Pine Australian Memorial en Chunuk Bair New Zealand Memorial. Vertrek om 18:00 uur naar Istanbul om om ongeveer 23:00 uur terug in de stad aan te komen voor het einde van de tourdiensten, met een tussenstop onderweg.

Istanbul: nieuwe gedeelde transferservice op de luchthaven van Istanbul

9. Istanbul: nieuwe gedeelde transferservice op de luchthaven van Istanbul

Ga bij aankomst naar de reisbalie van de lokale operator in de internationale aankomsthal. Tijdens je gedeelde transfer reis je in een busje of minibus met medereizigers die een vergelijkbare aankomsttijd hebben als jij. Alle reizigers worden in overeenstemming met de locatie naar hun hotel gebracht. Het is een stuk goedkoper dan een privétransfer, maar kan een wachttijd op de luchthaven met zich meebrengen die kan variëren van 5 tot maximaal 45 minuten. Transfers vertrekken elke 30 minuten in het hoogseizoen en elke 60 minuten in het laagseizoen. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, dan kunt u altijd kosteloos gebruik maken van de eerstvolgende vertrektijd.

Turkije: 7-nachten tournee van 5 steden vanuit Istanboel

10. Turkije: 7-nachten tournee van 5 steden vanuit Istanboel

Dag 1: Aankomst in Istanbul Welkom in Turkije! Bij aankomst op Istanbul Airport en / of Istanbul Sabiha Gokcen Airport, wordt u bijgestaan met uw bagage en in een privévoertuig naar uw hotel gebracht. Blijf overnachten en krijg een avond rust voordat je avontuur 's ochtends begint. Dag 2: Full-Day Istanbul Tour Begin uw dag met een heerlijk ontbijt in uw hotel. Je reis begint in Istanbul, de enige stad ter wereld op twee continenten. Gedurende de dag zul je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende en oude stad bezoeken. Bewonder het Topkapi-paleis, de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en het Hippodrome, waar strijdwagens en de Byzantijnse rellen plaatsvonden. 'S Middags bezoekt u de Grand Bazaar om te winkelen voordat u geniet van een overnachting in Istanbul in uw hotel. Dag 3: Istanbul naar Cappadocia per vlucht & Cappadocia Tour Begin uw dag helder en vroeg in uw hotel met een transferservice naar de luchthaven van Istanbul voor uw vlucht naar Cappadocië. Bij aankomst op Cappadocia ontmoet je je gids. Na een korte ontmoeting met uw vriendelijke gids / chauffeur begint u met sightseeing. Bezoek plaatsen zoals Three Sisters Fairy Chimneys in Urgup en de Kaymakli Underground City, een van de grootste en de diepste kraters van 200 andere in Cappadocië. Na uw rondleiding door deze monumentale plaatsen, wordt u naar uw hotel gebracht waar u kunt genieten van een avond van rust. Dag 4: Volledige dag Cappadocia Tour Begin uw ochtend met een uitzicht op het maanlandschap van Cappadocië - rotsformaties die ongelooflijk zijn in het Devrent-dal. Terwijl je je een weg baant door deze magische plek, zie je de grotwoningen en bezoek de feeënschoorstenen waar de stem van de wind zich mengt met de "liederen van feeën" in de buurt van Zelve. Stop in Avanos voor een heerlijke lunch en de kans om te genieten van enkele van de terracotta kunstwerken waar het beroemd om is. Terwijl je hier bent, stop je bij een traditionele pottenbakkerij. Bezoek 's middags het beroemde openluchtmuseum van Goreme en bekijk de beste voorbeelden van Byzantijnse kunst in Cappadocië in rotskerken met fresco's en schilderijen (10e tot 13e eeuw). Ga verder naar Uchisar Rock-Castle voor een panoramisch uitzicht op de valleien van Cappadocië. Na het tourprogramma transfer naar je hotel voor een overnachting in Cappadocië. Dag 5: Cappadocia - Konya - Pamukkale Begin uw dag met een helder en vroeg vertrek naar Pamukkale. Onderweg bezoek je het 13e-eeuwse meesterwerk Sultanhan Caravanserai voordat je in Konya aankomt. Na uw bezoek aan het Mausoleum van Mevlana, de wereldberoemde mysticus, geniet u van een mooie rit naar Pamukkale en brengt u een overnachting door in een thermaal hotel waar u kunt ontspannen en een verfrissende duik kunt nemen. Dag 6: Pamukkale - Kusadasi Ga 's ochtends op bezoek in de oude Hierapolis en bewonder het theater, de Apollo-tempel en de prachtige Necropolis en het kerkhof. U zult dan genieten van een ontspannen, mooie rit naar Kusadasi, waar u zult genieten van een overnachting. Dag 7: Kusadasi - Efeze - Istanbul per vlucht Begin uw dag met een bezoek aan de Artemis-tempel, een van de zeven wonderen van de Oude Wereld. Ga verder naar Efeze en wandel door de geschiedenis langs marmeren straten met fascinerende bezienswaardigheden zoals de staat Agora, Odeon, Memnius Monument, de tempel van Domitianus, Polio-fontein, Curetes-straat, de Trajan-fontein, de baden van Scholastica, Hadrian-tempel, Latrina, Celcus Library, de poort van Mihridates en Mazues, Commercial Agora en The Grand Theatre - twee van de meest indrukwekkende gebouwen in Efeze. Na je reis naar Efeze rijd je naar de luchthaven van Izmir voor een vlucht terug naar Istanbul. Kom terug in Istanbul, waar je wordt opgewacht door een gids die je naar je hotel brengt voor een overnachting. Dag 8: Thuis Na uw heerlijke ontbijt, checkt u uit vanuit uw hotel en ontspant u in een privétransfer naar de luchthaven van Istanbul voor uw vlucht terug naar huis.

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Istanboel

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Istanboel?

Andere onmisbare dingen om te doen in Istanboel:

Sitemap Istanboel

Wil je alle activiteiten in Istanboel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Istanboel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.343 beoordelingen

Zeer goede aanbiedingen inbegrepen in deze kaart. Ik heb 5 dagen gekozen en ik heb veel activiteiten op deze kaart gedaan - Bosporus-diner en -cruise, Wervelende derwisjen, Panoramische bus, Madame Tussauds, SEA LIFE, Museum van illusies, boottocht op de Prinseneilanden, Sapphire-observatiedek, Sky ride 4d, Flyzone Demiroren , Blauwe Moskee, Hagia Irina en Topkapi-paleis. Helaas werd de kaart niet herkend in Jungle park, Dungeon en Safari, zelfs als deze atraties zijn inbegrepen.

Alles ging perfect. De overdracht was snel en efficiënt geregeld. De vertegenwoordiger van het transportbedrijf had altijd contact. De staat van de auto gaf geen aanleiding tot commentaar. De chauffeur was beleefd en netjes.

Zeer efficiënt en goede communicatie. Ze wachten op je bij deur 8 en communiceren via whatsapp. Ik zou deze service aan iedereen die Istanbul bezoekt aanraden.

Een lid van het conduxtzur-team wachtte me op met een bord met mijn naam erop, de reis verliep heel goed, uitstekende service.

Net vandaag gebruikt. Echt geweldige service en een must om in Istanbul aan te komen.