Meer foto's

Vanaf € 39 per persoon

Namiddagse Bopsorus vaartocht en specerijen bazaar

Product ID: 1005
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Centraal gelegen hotels in Istanbul of de haven voor vaartochten. De tijd waarop je wordt opgehaald is afhankelijk van de ligging van je hotel. Geef de naam en het adres van je hotel door.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de beroemde Egyptische specerijen Bazaar en bevaar de wateren van de Bosporus
 • Bekijk de prachtige Bosporus-brug
 • Bekijk het indrukwekkende Rumeli Hisari fort
 • Ontdek de historische herenhuizen aan de waterkant uit het 19e eeuwse Ottomaanse Rijk
Overzicht
Ervaar de hoogtepunten van Istanbul ter land en ter zee in een 4 uur durende rondreis. Dit is een spannende manier om de wonderen van Istanbul te ontdekken. Je vaart langs beroemde bezienswaardigheden en bezoekt de Egyptische specerijen Bazaar.
Wat te verwachten
Ervaar de hoogtepunten van Istanbul ter land en ter zee in een 4 uur durende rondvaart en bezoek de specerijen Bazaar.

Begin met een kort bezoek aan de 17e-eeuwse specerijen Bazaar, een van de meest kleurrijke en populaire bezienswaardigheden van Istanbul. Het gebouw maakt deel uit van de Yenj moskee en werd in 1660 voltooid. Je krijgt de gelegenheid om rustig rond te kijken in de drukke bazaar of om op koopjesjacht te gaan en te onderhandelen voor de beste prijs.

Vervolgens stap je aan boord voor een vaartocht op de Bosporus, de zeestraat van Istanbul die de Middellandse en Zwarte zee met elkaar verbindt en de scheidingslijn tussen Europa en Azië vormt. Verzucht je aan de mooie oevers en het prachtige uitzicht op het massieve Rumeli Hisari. Dit fort werd in slechts 3 maanden gebouwd door Fatih de Veroveraar naar aanloop van zijn verovering van Isantbul

De prachtige Bosporus-brug, voltooid in 1973, is een van de twee bruggen die Europa en Azië verbind. De vaartocht biedt een unieke manier om deze indrukwekkende hangbrug vanaf het water te bekijken.

Kijk je ogen uit als je langs de 620 historische herenhuizen aan de waterkant vaart die zijn gebouwd door de elite van het Ottomaanse Rijk in de 19e eeuw. Ook de prachtige paleizen en jachthuizen van de Sultan kom je onderweg tegen.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar je hotel
 • Privé-boot of veerboot
 • Toegangsprijzen
 • Gids en voertuig met airconditioning
Niet inbegrepen
 • Fooien
Wat je moet weten
Neon Tours behoudt zich het recht voor om de route veranderen als gevolg van onvoorziene omstandigheden zoals gesloten musea, vakanties, stakingen en weersomstandigheden.

De specerijen Bazaar is op zondag gesloten.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (18 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Neon Tours

Product ID: 1005