Mercedes Vito

Istanbul Transfers: Luchthaven, Hotel of Retour

Product ID: 18863

Vanaf € 30 Per groep tot 4

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
30 minuten - 45 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Centraal gelegen hotels in Istanbul

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontspan in de wetenschap dat jouw chauffeur jouw vlucht volgt en rekening houdt met vertragingen en eerdere aankomst bij Vliegveld Ataturk in Istanbul
  • Geniet van de privacy en het comfort van privévervoer door Istanbul
  • Kijk vanuit het comfort van de auto naar de omgeving terwijl de chauffeur jou van het vliegveld naar jouw bestemming brengt
Overzicht
Ontspan wanneer je aankomt in Istanbul met een privétransfer van Vliegveld Atatürk in Istanbul naar jouw centraal gelegen hotel. Je kunt ook opgehaald worden van de cruisehavens Salipazari en Karakoy. Transfers zijn te allen tijde beschikbaar.
Wat te verwachten
Begin jouw verblijf in Istanbul met een persoonlijke en zorgeloze transfer van Vliegveld Atatürk in Istanbul naar jouw hotel in het centrum van de stad.

De service biedt executive cars, taxi's en hotelbusjes aan met chauffeur voor probleemloos vervoer van Vliegveld Atatürk in Istanbul en cruisehavens naar centraal gelegen hotels in Istanbul. Transfers zijn ook mogelijk in tegenovergestelde richting, van hotels in de stad naar vliegvelden en cruisehavens.

Je hoeft geen tijd en moeite te steken in het zoeken van een taxi en onderhandelen over de prijs. Door jouw transfer vooraf te boeken heb je gemoedsrust.

Je kunt het vervoer vanaf een vliegveld in Istanbul of vanaf een cruisehaven voor elk tijdstip en elke dag van de week reserveren. Je zult buiten het douanegebied begroet worden door een Engelssprekende vertegenwoordiger en in comfort naar jouw centraal gelegen hotel in Istanbul gereden worden.
Inbegrepen
  • Enkele reis of retour transfer (afhankelijk van geboekte optie)
Niet inbegrepen
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
Je kunt opgehaald worden bij een hotel gevestigd in de twee wijken Taksim en de Oude Stad. Als je op een andere locatie verblijft kunnen er extra kosten bijkomen. Neem contact op met de lokale aanbieder voor details.

Geef alsjeblieft, voorafgaand aan de transfer, de volgende informatie aan ons door:
- Reisdatum
- Vluchtinfo: aankomsttijd, vluchtnummer etc.
- Hotelnaam en -adres

Van de Oude Stad naar het vliegveld is het - als er geen files zijn - ongeveer 30 minuten rijden, en van Taksim naar het vliegveld 45 minuten. Houd bij het boeken rekening met de mogelijkheid op files.
De medewerkers staan klaar om je op te halen, zelfs wanneer je vlucht vertraagd is.

Vanaf € 30 Per groep tot 4

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (723 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Turkey Travel Group

Product ID: 18863