Istrië 

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Istrië 

Wil je alle activiteiten in Istrië  ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Istrië 

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.607 beoordelingen

Een goed georganiseerde dagtocht naar Venetië. We hebben geen gebruik gemaakt van de optionele extra's (gondel/gids/tour/lunch). Dit was prima te doen en we hebben alle hoogtepunten kunnen zien. Op de boot werden nog tips gegeven over Venetië. Ook werd er met een soort van ferry gevaren waardoor je niet snel last kreeg van zeeziekte.

For the first time we were a bit scare but Orca Dive school got wonderdul instructies who know whatsapp they are doing. The equiment and instructions was great and we were guiding whith Nef who was very patience. It was a fantastic experirience and dont forget to bring your underwater camera.

Het was een fantastische ervaring, nog beter dan ik verwacht had. We gingen eerst kayakken op zee, dan in een grot waar de allemaal visjes en plankton zagen. Het team trok ook heel veel foto’s zodat we ons deze leuke ervaring nog lange tijd kunnen herinneren!

Een kajaktour om niet snel te vergeten! Kajakken tussen en door de rotsen, kliffspringen en snorkelen. Boek de trip in de ochtend als je de drukte voor wil zijn.

Het was een leuke en indrukwekkende tour. Milan was een super leuke gids en vertelde veel onderweg over de omgeving. Zeker een aanrader!