Italica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Italica

Wil je alle activiteiten in Italica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Italica

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 243 beoordelingen

Absoluut de moeite waard om deze plek te bezoeken. Voor de Game of Thrones-liefhebbers: in het amfitheater is de Dragonpit opgenomen. De indrukwekkende mozaïeken in de huizen zijn als een reis in de tijd! Ook liet Veronica een animatie zien van hoe men dacht dat de stad eruit moet hebben gezien. Een absolute aanrader. Ook perfect geregeld met de pick-up service. Als afsluiter word je nog meegenomen naar een mooi oud klooster net buiten de stad.

ZEER GOED DE GIDS

Hij leidt een tien, Carlos maakte het fenomenaal, de bestuurder Joaquin ook. Het enige nadeel dat ik zie is dat het in twee talen een beetje zwaar wordt. Ze moeten je tenminste waarschuwen voordat ze het bezoek boeken, zodat mensen het weten.

Aanrader! Enthousiaste gids en goed verzorgde tour.

Een bus met airco vervoert je naar de verschillende locaties. Een enthousiaste gids vertelt je veel interessante weetjes. Als afsluiter krijg je lekkere tapas en een drankje naar keuze (proef zeker de Vino de Naranja).

We hadden n prima gids. Zij vertelde met passie en er was ruimte voor humor. Ze had zelf archiologe en dat was zeker n pluspunt

Zeer interessante, goede en nuttige gids, we hopen dat de opgravingen doorgaan!