Jack the Ripper-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Jack the Ripper-tours

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.099 beoordelingen

Hele goede gids maar ik zou het volgende keer niet mee doen.

De gids was top, hele leuke madam. Het was een hele leuke buurt om rond te wandelen, zou er nooit geweest zijn zonder deze rondleiding. Mijn oudste dochter was gepassioneert door jack de ripper maar heeft niet nieuws bijgeleerd, nog van foto's als van het verhaal en dit was voor haar teleurstellend.

Het werd een echte speurtocht naar Jack the Ripper

Met mijn 11-jarige zoon heb ik enorm genoten van de tour. Jamie, de gids, heeft het verhaal zeer levendig verteld en zo konden we ons de straatjes goed voorstellen in het decor van 1888. Ook maakte hij leuk gebruik van screenshots op de muren om het verhaal te illustreren.

Leerzame toer op een ludieke manier gebracht

Het was een leerzame wandeling met een super gids. We hadden het gevoel echt met Jack op toer te zijn. Jammer dat het zo een grote groep was waardoor we vaak moesten wachten op anderen. Zeker een aanrader wanneer je in Londen bent.

Zeer enthousiaste leidster Lindsey verteld over the Ripper

Veel info, zeer gepassioneerde leidster Lindsey verteld alles over jack the ripper. Ze toont foto's en beschrijft de situatie in die tijd. Zeer aan te bevelen als je echt wat anders wil dan de reisgidsen beschrijven.

Een avond in het verleden duiken naar 1888!

De gids vertelde zeer levendig en je werd als het ware volledig meegezogen naar 1888. Details, straten, huizen, plaatsen,... geschiedenis van Londen. Wauw! Hoedje af voor George!!! Thanks!