Belevingen in
Jacó, Costa Rica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Jacó, Costa Rica: De beste dingen die je niet wil missen

Costa Rica: 2 uur durende chocolade-ervaring en plantagetour

1. Costa Rica: 2 uur durende chocolade-ervaring en plantagetour

Begin je tour met een korte wandeling van 30 minuten en maak kennis met het overgangsbos van de Central Pacific. Bekijk tijdens de wandeling de verbazingwekkende flora en fauna. Begin daarna met je chocolade-ervaring en ontdek de internationale cacaocollectie van de Central Pacific. Meer informatie over de verschillende soorten cacao, evenals de voorouderlijke geschiedenis en de impact van cocoa op de wereldeconomie. Probeer het echte cacaofruit en neem deel aan het cacaoproductieproces. Delish in verschillende soorten chocolade en meng het met tropisch fruit. Leer ook over twee van de meest traditionele landbouwproducten van Costa Rica, suikerriet en koffie. Heb direct contact met de planten en hoor over de natuurlijke geschiedenis van deze gewassen. Aan het einde van de ervaring zijn er biologische chocoladerepen met verschillende cacaopercentages en andere cacaoproducten te koop.

...
Costa Rica: Pacific Aerial Tram bij Rainforest Adventures

2. Costa Rica: Pacific Aerial Tram bij Rainforest Adventures

Ervaar de jungle zoals nooit tevoren bij Rainforest Adventures in Jacó, Costa Rica. De magische rit met de kabelbaan duurt 1 uur en 20 minuten. Ontdek de echte schoonheid van het geweldige Atlantische regenwoud met een deskundige tweetalige gids. De Aerial Tram heeft 18 cabines met een maximum aan 9 passagiers inclusief 1 tweetalige natuurgids (Engels/Spaans). Op aanvraag kan er ook een gids in andere talen geregeld worden. Verken de verschillende delen van het regenwoud, van grond tot boomtop. De boomtoppen huisvesten een enorme hoeveelheid flora en fauna. Om licht en ruimte te vinden hebben talloze planten de boomtoppen gekoloniseerd en omgevormd tot kleine, onafhankelijk functionerende ecosystemen

...
Jaco: Zip Line en ATV Adventure Combo Tour

3. Jaco: Zip Line en ATV Adventure Combo Tour

Het plezier begint met een tractorrit van 15 minuten naar de top van de berg voor het zip-line gedeelte van je avontuur. Daal af door het regenwoud op een 2 uur durende loop van 10 kabels en 14 platforms, sommige met een prachtig panoramisch uitzicht op de Stille Oceaan en de Golf van Nicoya. Nadat de voering met rits voltooid is, is het tijd om je adrenaline te laten pompen met een ATV-avontuur naar een waterval. Begin met een proefrit op een speciaal ontworpen privébaan. Als je eenmaal bekend bent met je voertuig, gaat het plezier verder op een modderige ATV-tour van 2 uur in meer dan 300 hectare privébezit. Geniet van dit veilige avontuur met je gids terwijl je op weg bent naar een ongerepte privéwaterval voor een korte wandeling en zwem voordat je terugkeert naar de basis. Je kunt ook je tour upgraden door de ATV-cursus van 3 uur te kiezen. Na het zip-lining gedeelte van de tour dat hetzelfde blijft, begint u aan een langer ATV-avontuur dat een bezoek aan enkele nabijgelegen watervallen en een rit langs een modderig kustlijnpad met tal van uitkijkpunten omvat.

...
Van Jaco: dagtour door Manuel Antonio Nationaal Park

4. Van Jaco: dagtour door Manuel Antonio Nationaal Park

Dit park is het beroemdste van het land vanwege de grote verscheidenheid aan flora en fauna, en ook omdat Forbes het in de top 10 van mooiste parken ter wereld heeft gerangschikt. Het park alleen al biedt 3 unieke wandelroutes die in niveau verschillen van glad en vlak tot behoorlijk scherp en steil. Tijdens deze tour zullen de beste natuurgidsen bij je zijn en je helpen de omgeving te begrijpen. Het pad dat je neemt is eigenlijk glad en charmant en cirkelt in het park waardoor je wandeling ongeveer 2 mijl lang is. Tijdens de wandeling zal je gids de verschillende soorten beschrijven die je zult zien, en je zult in staat zijn om prachtige foto's te maken of gewoon van het tafereel te genieten. Een van de beste delen van deze excursie is dat het Manuel Antonio National Park 3 van de 4 huidige apensoorten van Costa Rica herbergt. Geniet tijdens deze wandeling van een ontspannende pauze op het 3e strand in het zuidelijke deel van het nationale park. Je hebt ongeveer twintig minuten om te ontspannen op het strand of in het kalme water van de bahía. Tijdens de wandeling is het mogelijk om vogels, reptielen en luiaards te zien, evenals planten en insecten zoals orchideeën en vlinders. Je gidsen zullen Pentax- en Swarovski-telescopen gebruiken die je kunt gebruiken om dieren in het wild te bekijken en foto's te maken vanuit een alternatief gezichtspunt. Na het beëindigen van de tour wordt vervoer terug naar uw accommodatie verzorgd.

...
Paardrijden en watervallen in de buurt van Jaco Beach en Los Suenos

5. Paardrijden en watervallen in de buurt van Jaco Beach en Los Suenos

Geniet van een van de beste manieren om de natuur in het regenwoud van Costa Rica te ontdekken. Vista Los Sueños Adventure Park en zie waarom het bekend staat om het hebben van enkele van de best bewaarde paarden in de omgeving. Met een rondleiding door dit privé en exclusieve 80 hectare grote landgoed kunt u ook genieten van prachtige watervallen en natuurlijke zwembaden. Je kunt ook een aantal geweldige dieren in het wild spotten, zoals toekans, apen met witte gezichten, pijlgifkikkers en Scarlet Macaws. Je tour begint op de prachtige Herradura Costa Rica-basis, op slechts 10 minuten van Jacó Beach en Los Suenos Resort. Zodra je aankomt, ben je uitgerust met alle spullen die je nodig hebt, plus ontvang je een korte oriëntatiesessie, zodat je je op je gemak voelt voordat je vertrekt. Zodra je klaar bent om te vertrekken, zul je beginnen met je ascensie door het regenwoud. Bij uw uiteindelijke aankomst bij de watervallen en het zwembad, heeft u wat tijd om te ontspannen en te genieten van de prachtige wateren en de natuurlijke omgeving. Tijdens de tour zorgt uw tweetalige gids voor mineraalwater en aan het einde van uw reis kunt u genieten van een hapje vers tropisch fruit. Gedurende de dag zullen professionele fotografen de beste foto's maken en aan het einde van uw tour beschikbaar hebben om te kopen.

...
The Explorer Waterfall Tour

6. The Explorer Waterfall Tour

Ervaar de ware betekenis van "Pura Vida", want deze begeleide reis neemt je mee naar het regenwoud in de heuvels boven de Stille Oceaan naar een majestueuze setting van pure Costa Ricaanse natuurlijke harmonie. Neem een 4x4-rit over een hoogte van meer dan 1000 voet om bij een privéreserve te komen. Uw gids stopt onderweg om u te wijzen op interessante flora en fauna en het ongelooflijke uitzicht op de oceaan en het landschap. Begin je avontuur door de rivier na een korte (5 minuten) bergafwaartse wandeling. Maak een wandeling door de rivier met paden en bruggen die de rivier doorkruisen, zodat u kunt genieten van de meerdere kleinere, interactieve watervallen en natuurlijke zwembaden. Er zijn 4 verschillende zwemgaten en veel watervallen om onder te komen. Deze natuurlijke zwembaden nodigen u uit om te zwemmen in het frisse bergbronwater en onder te dompelen onder de waterval voor een verkwikkende massage. Voor de meer avontuurlijke zijn er een paar plaatsen waar je kunt springen in de zwembaden van 4 tot 25 voet! Geniet van wat vers tropisch fruit bij het laatste zwembad voordat u de wandeling van 10 minuten terug naar de truck neemt. Tijdens de hele tour ben je volledig omringd door het prachtige Costa Ricaanse regenwoud. Neem je camera mee en je gids bewaart hem in een droge zak om ervoor te zorgen dat je al die geweldige foto's krijgt zonder hem te beschadigen!

...
Jaco: extreme waterval canyoning met lunch

7. Jaco: extreme waterval canyoning met lunch

Je avontuur begint met een rit van 15 minuten met een tractor voor het extreme canyoning-gedeelte van je avontuur. Ontdek het overgangsregenwoud van de Central Pacific en bewonder onderweg de flora en fauna. Ontvang bij aankomst op het eerste platform alle nodige veiligheidsinstructies en begin met de automatisch begeleide afdaling van 250 voet. De tweede afdaling is een rappel langs een waterval van 70 voet, kort nadat je de grootste waterval afdaalt, een verbazingwekkende rappel van 150 voet. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je de 4,5 meter lange kanonskogelsprong in een natuurlijk zwembad proberen. Als alternatief kunt u een begeleide zip-line naar beneden nemen. Van daaruit kun je natuurlijke glijbanen en watervallawines afdalen. Tot slot kunt u 's middags genieten van een heerlijk lunchbuffet.

...
Jaco: Jaco Beach & Los Suenos ATV-tour met waterval

8. Jaco: Jaco Beach & Los Suenos ATV-tour met waterval

Ontvang een korte tutorial over hoe je een ATV kunt rijden vanuit je ervaren gids. Berijd een paar ronden op een privé speciaal ontworpen ATV-testbaan. Nadat je vertrouwen hebt gekregen in je rijvaardigheid, is het tijd om de open weg te gaan. Snelheid door weelderig groen terrein. Steek rivieren over. Cruise door boerderijen en schilderachtige natuur. Bereik uitkijkpunten waar u de breedte en omvang van dit prachtige landschap kunt bewonderen. Stap af bij je ATV en maak een korte wandeling met je gids naar een exclusieve privé-waterval, waar je een aantal foto's kunt maken.

...
Jacó: Ziplining, Horseback Tour en Waterfalls Combo

9. Jacó: Ziplining, Horseback Tour en Waterfalls Combo

Als je het beste van Costa Rica wilt ontdekken en heel veel plezier in het proces wilt hebben, doe dan mee met deze activiteit die ziplining, paardrijden en een duik in een waterval combineert, allemaal in een halve dag. Begin met ziplining: neem een rit van 15 minuten met de tractor naar de top van de berg en breng de volgende 2 uur door met ziplining terug naar beneden. Daal af op een reeks van 12 platforms en 10 kabels, waaronder een van de langste in de centrale Stille Oceaan van Costa Rica. Na ziplining is het tijd om de paarden te ontmoeten. Je wordt gekoppeld aan je nieuwe beste vriend en gaat op weg naar de bergen. Rijd ongeveer 30 minuten op de top van een berg, langs boerderijen en regenwoud. Daarna wandelt u terug naar een privéwaterval die uitmondt in een natuurlijk zwembad. Verfris uzelf met wat koud water en neem dan ongeveer 30 minuten om te gaan zwemmen in het koele water van het natuurlijke zwembad. Uiteindelijk keert u terug naar de basis, waar u wordt begroet met vers tropisch fruit.

...
Costa Rica: Zip Line Canopy Tour

10. Costa Rica: Zip Line Canopy Tour

Begin je avontuur met een rit van 15 minuten aan boord van een speciaal ontworpen tractor. Bij het bereiken van de berg legt een tweetalige gids stap voor stap alle veiligheidsprocedures uit die u moet volgen om van uw zipline-avontuur te genieten. Daal vervolgens af naar de bodem via een reeks zip-lijnen, waaronder 12 platforms en 10 kabels met een totale kabelafstand van 3,5 kilometer, met een spectaculair uitzicht op de baai en het eiland van Herradura en de Golf van Nicoya. Aan het einde wordt u begroet met vers tropisch fruit en koel water. Bovendien zullen professionele fotografen je vastleggen terwijl je de zip-line berijdt, en zullen de foto's aan het einde van de tour te koop zijn.

...

Sitemap Jacó, Costa Rica

Wil je alle activiteiten in Jacó, Costa Rica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jacó, Costa Rica

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

Ontspannen ritje op de kabelbaan door de jungle. We konden verschillende toekans, andere vogels, vlinders, slangen en spinnen zien. Dan vlinders en kikkers in de vlindertuin. Leuke ervaring voor 2-4 uur!