Jagiellonische Universiteit

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jagiellonische Universiteit

Wil je alle activiteiten in Jagiellonische Universiteit ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jagiellonische Universiteit

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.448 beoordelingen

Erg leuke tocht met gigantisch toffe en leuke verhalen. Net wat meer info dan de normale tours in Krakau, waar je de hoogtepunten bezoekt. Het verhaal van de gids is erg leuk verteld en haar Engels was perfect. Gids verdient gewoon een dik compliment, de dagen na deze tour hebben we nog vaak genoten van de verhalen die er zijn verteld tijdens de tochten door Krakau.

Super vriendelijke en grappige gids. De verhalen en mythes die ze heeft verteld in combinatie met de tour laten je de hot spots in Krakau zien zonder de saaie uitleg die vele gidsen geven (geschiedenis maar net even anders verteld). Dit is een unieke ervaringen, voor mezelf de tofste rondleiding die ik ooit in op een citytrip deed.

Tijdens deze tour wordt je twee uur lang door het oude centrum rondgeleid en bijgepraat door de enthousiaste gids. Een aanrader! Je komt zo veel interessante verhalen en achtergronden te weten over de oude binnenstad van Krakau.

Krakau een wondermooie stad!!! Het historisch centrum kan je heel goed te voet verkennen, het is zo aangenaam omdat het autovrij is met een prachtige groene gordel eromheen waar het leuk wandelen is.

real great. a lot of information, enthousiastic tourguide with really Nice stories!