Jagiellonische Universiteit

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Jagiellonische Universiteit

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.434 beoordelingen

Super! zeker een aanrader!! Laat je niet verleiden door de mensen die je willen mee nemen op prive rit; Je betaald 3x zo veel. Ik stoorde mij er niet aan dat er nog 3 andere koppels in de wagen zaten. Het was er lekker warm, we stopten 3x om enkele zaken van dichtbij te kijken. Toen wij het Shinlers museum wilden bezoeken regelde de dame ons tickets. We moesten niet wachten in de rij en kregen een uur de tijd. Ze bleef op ons wachten en werden daarna terug naar het centrum gebracht. zeker een aanrader!

Zeer goede gids, die eigenlijk teveel informatie had om te vertellen. Allemaal heel interessant maar door de grote groep was het niet altijd gemakkelijk om alles te volgen. Voor de Maria kerk hebben we ter plaatse tickets gekocht, denk er aan dat je daar enkel cash in PLN kunt betalen. De gids is ons in het restaurant komen uithalen en paste zijn route aan aan onze wensen.

Erg leuke tocht met gigantisch toffe en leuke verhalen. Net wat meer info dan de normale tours in Krakau, waar je de hoogtepunten bezoekt. Het verhaal van de gids is erg leuk verteld en haar Engels was perfect. Gids verdient gewoon een dik compliment, de dagen na deze tour hebben we nog vaak genoten van de verhalen die er zijn verteld tijdens de tochten door Krakau.

Super vriendelijke en grappige gids. De verhalen en mythes die ze heeft verteld in combinatie met de tour laten je de hot spots in Krakau zien zonder de saaie uitleg die vele gidsen geven (geschiedenis maar net even anders verteld). Dit is een unieke ervaringen, voor mezelf de tofste rondleiding die ik ooit in op een citytrip deed.

In deze tour zie je alle highlights. We hadden iets minder weer, wel lekker warm in het karretje maar kan je geen echte mooie foto's maken door het plastick. Van de tour zelf een hele aardige gids die zelf ook nog dingen vertelde zijn we de volgende dag nog naar een paar highlights gelopen wat allemaal prima te doen is.